![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
|
Quote:
este o alta cale mai buna,cea de tt sau skoda vrs...dar nici de cum sa tiganesc ceva de genul iar faruriile crede-ma ca 100% negre nu ar arata deloc bine,eventual daca ramanea lupa culoarea origianala(ornamentul)dar asa FULL black este prea de tot,repet nu ii batmobil:rolleyes2 |
arata foarte bine masina in momentul actual,chiar prea bine
mie sincer mi se pare destul cat e de lasata acum, nu?! Doar suntem in Romania :)) |
Quote:
|
Quote:
Pe spate , mai merg 2-3 cm ca popa. |
Quote:
Quote:
Quote:
dar mai reglam totusi circul zi de zi cu masina si se mai nimereste sa am pe cineva in spate(evident nu merg la pescuit sau la piata,)de mult nu mai ii masina de asa ceva dar totusi in final,alta chestie ii daca o las acei 2-3cm mai jos de spate o sa arate ciudat in comparatie cu fata....vedem:rolleyes2 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu am nimic cu tine sa nu ma intelegi gresit dar crezi ca a ta ii mai joasa ca a mea?
nu iti stiu dimensiune la gume is jante dar banuiesc ca ii cel original de la vw(adica r15 cu talon de 60...latimea 185-195...ceva de gen)rotiile cu gume cu tot sunt mai mari decat ale mele pe 18(chiar am facut comparatie cand le-am schimbat)si chiar si asa avem undeva cam aceas distanta intre aripa si roata,desii eu am 18 si tu 15...cu gumele aferente,evident din poze nu iti dai seama exact oricum crede-ma si mie imi place extra low si as vrea sa fie dar cam asta ii limita din motivele mentionate(planetara,drumuriile,frecventa utilizarii)si etc |
Sosy nu te mai agita,masina arata super ok ,destul destul de joasa nuti mai bate capu cu toti care viseaza numai LOW LOW si noi avem CRATERE de se rupe masina de la jumate!
Arata f.frumos masina .:) Edit: daca vrei sa mai faci ceva frumos ,cauta oglinda mare si pe dreapta. |
Quote:
mai incercam cat se poate...de vrut vreau insa nu stiu daca va fi si bine sau daca se poate:???: spatele cu siguranta va mai suferi modificari,pe fata maxim daca ar mai merge jumate de cm cu riscul ca va freca mai tot timpul la cel mai mic balans(acum doar la viteza mai mare sau curbe mai accentuate)totusi imi este frica sincer,nu vreau sa imi bat joc de ea sau sa dau bani aiurea pe planetara daca o rup sau sa raman undeva pe drum cu baia(Doamne Fereste!)din pacate nu avem conditiile necesare,eterna problema drumuriile |
ii ok asa parerea mea...chiar decenta...nu merita sa exagerezi...cat despre masina a iesit neasteptat de bine fata de ce ma asteptam de la primele tale posturi de pe topic :)
|
Quote:
dar stii cum ii,multi vorbesc pe aici fara sa stie o treaba,si toti ne dam in vant si mai ales acele persoane care chiar nu ar trebui,si chiar sunt satul de ei dar asta e...trebuie sa acceptam asa cum sunt chiar nu vreau sa intru in detalii ca ma doare capul:shock: haiter ii haiter:):!: |
Quote:
|
Quote:
si tineti minte un lucru,mai de vreme sau mai tarziu toti o sa ajungem la concluzia ca la noi ii distrugere curata(si in conditii normale se duce draq partea tehnica...)si revenim candva la inaltimea initiala si ne trece valul de taloane mici la gume si etc nu vreau sa tin eu discurs si texte dar va veni timpul |
Quote:
|
Quote:
is HAITERI...si tine minte bine;)....cand apare unu altu si zice ca nu cumpar nimic,ca jantele nu sunt rare,daca nu unice in Ro,ca gumele sunt zero si ca sunt second si etc....multe multe altele ca gusturiile nu se discuta si ca unora le place full balck,altora cu contrast,altora cu stickere sau fara si etc asta ii alta treaba,ii o discutie si un forum pe care dezbatem anumite chestii si alegerea ramane a fiecaruia in parte,acum sa iti fac tie pe plac sa fac faruriile negre(am dat un ex,nu imi lua in nume de rau)si mie nu imi plac absolut deloc,sa o fac pentru tine?sau apare peste cateva zile care zice ca si mine ca nu ii BATMOBIL,atunci le refac cromate?sau? da frate,cand ii vorba de OZN,NEOANE si etc inteleg treaba,ca nu sunt in trend si atat dar astea sunt banalitati,si la haiteri ma refeream la altii nu la remarci de genul cum ai avut tu,chiar apreciezi ca analizezi masina si imi spui o parere dar cand apare batman si zice ca le stie pe toate si janta nu ii destul de lata,ca guma ii rasa(cand are profil peste jumate si ii cauciuc de 2-3ani)si alte besini de genul....nu stiu ce ai crede sau zice:rolleyes2:?: dar hai sa incheiam subiectele de genul ca iar o dam in chat si chiar nu ma intereseaza sa isi cumpere gume noi(sa nu manance 1an si poate cumpara)sa cumpere jante ca ale mele cu 300 eu...sa nu dea 700 ca fraieru de mine,sa faca pe draq in 4 sa dea de modelul asta(eu chiar am incercat fel si fel de variante chiar si de la vecinii de dincolo si nimic)iar dupa toate astea tot zic HAITER si trag apa;) |
3 Attachment(s)
ca sa schimbam putin subiectul(incheiat)nu mai vreau discutii de genul,am si uitat sa zic ca ams chimbat wooferul,de la Titan la Brutus
asta este cu plexiglas si iluminat interior,tot in cutie originala dar nu asta ii important si upgrade la rms...400 la 600 rms titanul ce aveam inainte ii de vanzare daca ii cineva interesat |
Toata lumea numai low&slow are in cap... Ascona e masinaa de weekend, dar cand ies cu ea imi place sa ma dau la ea mai ales pe curbe... Suspensia sport a aparut cu scopul de a imbunatati stabilitatea, nu de a o compromite total...
|
Quote:
|
Pai Soosy suspensiile astea ce le punem noi sunt cele mai ieftine.atit ne permitem momentan(nu vb de cei cu posibilitati financiare peste medie).ma gandesc la cei ce participa la un raliu national,tot suspensii sport folosesc dar la un alt nivel.si merg si la viteze superioare.dar alea costa de cel putin 10 ori cit costa ce oloseste marea majoritate.si nu ii vad sa mearga incet ca da cu spoilerul sau baia.
|
Quote:
pana acum cea mai buna posibilitate pentru show si mers este airride,cand drumuriile nu iti permit o ridici unde vezi ca se poate o lasi jos.... |
Quote:
|
Quote:
pentru problema aia este o alternativa prin care se rezolva,ii alta investitie,alta bataie de cap dar se face cumva |
Prietene, atata te agiti cu bara pizdii, de sa iti bati copii, nu alta. Ii simplu ca buna ziua, la ce performante poate scoate masina ta, te futi in ea bara, nu te ajuta APROAPE la nimic, bineinteles ca ea ii pusa acolo cu un rost de catre vestitii ingineri nemti, la fel si apendicele din tine are rolu' lui, da' daca o suge, il chisti afara. Cine are lovele, isi cumpara bara si bieletete de tt,r32,etc, cine ii saracie si merge pe form>function, taie bara, scobeste in lonjeron si ii da culcat cat vrea penisu' lui. Deci in fond si la urma urmei, fiecare face cum il taie capu' sa ii dea tranteala la masina.
|
Quote:
odata va veni timpul pentru o alta bara daca ii asa,pana la urma sunt multumit,poate ar merge o ideie mai jos insa nu imi fac griji,iar dupa ce o scobesti,tai,renunt,schimb si etc ea se va culca pe baie,alta problema alta discutie iar in final,am zis subiect incheiat,dar daca tot dezbateti pe aceasta tema,din partea mea.... |
a iesit frumos masina...succes pe mai departe!!!!
|
Quote:
sa ne auzim cu bine;) |
1 Attachment(s)
in special pentru Mirel,dar nu numai
un VT cum da cu farul full black,nu zic ca nu ar da deloc bine,dar este prea de tot,totul negru eventual as incerca sa fac partea dinspre grila de sus pana jos(lateralul)negru si partea de jos dealungul farului si cealalta parte sa ramana crom,asa mai se inchide din "luminozitate" dar nici nu ii full black |
Quote:
|
Quote:
legat de lupe,daca tot vroiai gaseai si in alta parte nu doar la mine,dar de altfel nu am fost acas si nu aveam cum sa iti trimit,chiar ieri m-am apucat sa le dau jos,momentan is fara faruri si bara fata |
2 Attachment(s)
mi-a venit o nebunie,la inceput am luat-o asa ca si o prostie dar chiar m-ar tenta
sa fac din ea o "Gora"....bot de golf...daca tot se cauta pe golf boturiile de bora ideia ar fi sa gasesc faruri de golf 4 cu look de 5(cele care au semnalizarea pe partea de jos a farului dealungu...)si +/- bara de r32... as da faruriile mele(cash) si capota,aripiile,tragerul,grila si bara pe cele de golf 4 si diferenta primesc,daca este cineva interesat(recent vopsite,negru briliant,sunt ok,fara probleme...) |
Eu sunt de parere sa o lasi asa! Mi se pare mai agresiva fata de bora!
|
Quote:
|
Quote:
Merge fata de bora pe golf4 dar invers parca nu e de acolo...chiar nu merita investitia |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Tu incearca daca ai ocazia,va fi ceva special!
|
Quote:
bara fiind vreo 300 eu,grila 20,faruriile pe putin 150...+vopsitul si bad boy..500 + vopsit(200 lei aprox,piesa x4)si bad boy... si sa raman cu niste faruri de golf 4 si o bara fata din care mai scot...100 eu sa zicem...deci:rolleyes2 |
deci cred ca te vei apuca:)),bafta!
|
Quote:
dar legat de bot,cine stie,poate se iveste la cineva dorinta de a pune bot de bora si are piesele ce as dorii eu(bara r...faruri.. ca capota si aripiile nu conteaza prea mult..) vedem azi am de lucrat pe la ea,intretinere,una alta,poate revin si cu niste poze in rest cam tragem linie pe anul asta dar nu se stie cand si ce se iveste,planuri mari raman interiorul de S3 in prim plan si apoi mai vedem |
Pune-i bot de Golf :)))
O sa ai o strutocamila |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning