Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

Mirel1919 09-08-13 18:09

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5545971)
fata chiar nu prea mai merge...este bara stabilizatoare la limita de planetara(la diesel ii problema mai mare ca planetara ii mai groasa)
legat de faruri,nici gand sa le fac negre,doar nu ii batmobil sa fie toata neagra
trebuie un contrast.....finala,stopuri,emblema,lucasuri,buze jante si ornamentul de la far

Taie bara stabilizatoare, am facut asta, suspensie e lasata maxim si nu e nici o diferenta, si nici nu mai freaca nicaieri. Daca zici tu ca trebuie sa fie contrast, atunci las-o asa :rolleyes2

soosy 09-08-13 18:17

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5545974)
Taie bara stabilizatoare, am facut asta, suspensie e lasata maxim si nu e nici o diferenta, si nici nu mai freaca nicaieri. Daca zici tu ca trebuie sa fie contrast, atunci las-o asa :rolleyes2

si in aceasta privinta din pacate am sa ma contrazic cu tine(sa zic asa...)nu ma bag la prostii de genul sa tai bara stabilizatoare sau sa renunt la ea
este o alta cale mai buna,cea de tt sau skoda vrs...dar nici de cum sa tiganesc ceva de genul

iar faruriile crede-ma ca 100% negre nu ar arata deloc bine,eventual daca ramanea lupa culoarea origianala(ornamentul)dar asa FULL black este prea de tot,repet nu ii batmobil:rolleyes2

ecsTazy 09-08-13 19:49

arata foarte bine masina in momentul actual,chiar prea bine
mie sincer mi se pare destul cat e de lasata acum, nu?! Doar suntem in Romania :))

Mirel1919 09-08-13 20:54

Quote:

Originally Posted by ecsTazy (Post 5546054)
mie sincer mi se pare destul cat e de lasata acum, nu?! Doar suntem in Romania :))

Faza cu "suntem in Romania" o zice orice persoana care nu are masina lasata, ii ca si o scuza. Sunt sute de masini care sunt statice si lasate blana si circula zi de zi.

VaLeX 09-08-13 22:04

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5546131)
Faza cu "suntem in Romania" o zice orice persoana care nu are masina lasata, ii ca si o scuza. Sunt sute de masini care sunt statice si lasate blana si circula zi de zi.

+1

Pe spate , mai merg 2-3 cm ca popa.

soosy 09-08-13 22:52

Quote:

Originally Posted by ecsTazy (Post 5546054)

suficent incat sa pierd destul timp la fiecare deplasare sa evit ondulariile din asfalt,hopuriile si etc dar facem sacrificii,asta e.... cea ce este cel mai dureros ca talon de 40,jante 18 suspensie sport = sinucidere curata pentru articulatii si asa mai departe,nu are rost sa intru in detalii,asta pentru ca suntem in RO

Quote:

da circula intradevar,dar iar vin cu un minus,din pacate....cea ca baia este mult mai jos decat restul caroseriei si este un risc foarte mare,iar daca pun scut de metal tarai cu el pe jos si nu stiu cat rezista,dar asta e,incercam sa combinam cumva sa fie si joasa dar si utilizabila(in conditii cat de cat normale)

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 5546181)
+1

Pe spate , mai merg 2-3 cm ca popa.

da,as merge si pana in 2cm insa atunci ii limita,iar cu ceva persoane in spate mai mult ca sigur va freca,trebuia un et ceva mai mare sau un strech mai mare...atunci poate mergea
dar mai reglam
totusi circul zi de zi cu masina si se mai nimereste sa am pe cineva in spate(evident nu merg la pescuit sau la piata,)de mult nu mai ii masina de asa ceva dar totusi
in final,alta chestie ii daca o las acei 2-3cm mai jos de spate o sa arate ciudat in comparatie cu fata....vedem:rolleyes2

Mirel1919 09-08-13 22:55

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5546204)
suficent incat sa pierd destul timp la fiecare deplasare sa evit ondulariile din asfalt,hopuriile si etc dar facem sacrificii,asta e.... cea ce este cel mai dureros ca talon de 40,jante 18 suspensie sport = sinucidere curata pentru articulatii si asa mai departe,nu are rost sa intru in detalii,asta pentru ca suntem in RO

da circula intradevar,dar iar vin cu un minus,din pacate....cea ca baia este mult mai jos decat restul caroseriei si este un risc foarte mare,iar daca pun scut de metal tarai cu el pe jos si nu stiu cat rezista,dar asta e,incercam sa combinam cumva sa fie si joasa dar si utilizabila(in conditii cat de cat normale)

da,as merge si pana in 2cm insa atunci ii limita,iar cu ceva persoane in spate mai mult ca sigur va freca,trebuia un et ceva mai mare sau un strech mai mare...atunci poate mergea
dar mai reglam
totusi circul zi de zi cu masina si se mai nimereste sa am pe cineva in spate(evident nu merg la pescuit sau la piata,)de mult nu mai ii masina de asa ceva dar totusi
in final,alta chestie ii daca o las acei 2-3cm mai jos de spate o sa arate ciudat in comparatie cu fata....vedem:rolleyes2

Poi si la mine nu-i baia de ulei mai joasa? Chiar si asa suspensia am lasat-o la maxim, doar ca nu am jante :(

soosy 09-08-13 23:02

2 Attachment(s)
nu am nimic cu tine sa nu ma intelegi gresit dar crezi ca a ta ii mai joasa ca a mea?
nu iti stiu dimensiune la gume is jante dar banuiesc ca ii cel original de la vw(adica r15 cu talon de 60...latimea 185-195...ceva de gen)rotiile cu gume cu tot sunt mai mari decat ale mele pe 18(chiar am facut comparatie cand le-am schimbat)si chiar si asa avem undeva cam aceas distanta intre aripa si roata,desii eu am 18 si tu 15...cu gumele aferente,evident din poze nu iti dai seama exact

oricum crede-ma si mie imi place extra low si as vrea sa fie dar cam asta ii limita din motivele mentionate(planetara,drumuriile,frecventa utilizarii)si etc

golf.tuning 09-08-13 23:06

Sosy nu te mai agita,masina arata super ok ,destul destul de joasa nuti mai bate capu cu toti care viseaza numai LOW LOW si noi avem CRATERE de se rupe masina de la jumate!

Arata f.frumos masina .:)

Edit: daca vrei sa mai faci ceva frumos ,cauta oglinda mare si pe dreapta.

soosy 09-08-13 23:10

Quote:

Originally Posted by golf.tuning (Post 5546222)
Sosy nu te mai agita,masina arata super ok ,destul destul de joasa nuti mai bate capu cu toti care viseaza numai LOW LOW si noi avem CRATERE de se rupe masina de la jumate!

Arata f.frumos masina .:)

meeeris:D
mai incercam cat se poate...de vrut vreau insa nu stiu daca va fi si bine sau daca se poate:???:

spatele cu siguranta va mai suferi modificari,pe fata maxim daca ar mai merge jumate de cm cu riscul ca va freca mai tot timpul la cel mai mic balans(acum doar la viteza mai mare sau curbe mai accentuate)totusi imi este frica sincer,nu vreau sa imi bat joc de ea sau sa dau bani aiurea pe planetara daca o rup sau sa raman undeva pe drum cu baia(Doamne Fereste!)din pacate nu avem conditiile necesare,eterna problema drumuriile

koala_boy 10-08-13 14:04

ii ok asa parerea mea...chiar decenta...nu merita sa exagerezi...cat despre masina a iesit neasteptat de bine fata de ce ma asteptam de la primele tale posturi de pe topic :)

soosy 10-08-13 14:30

Quote:

Originally Posted by koala_boy (Post 5546505)
ii ok asa parerea mea...chiar decenta...nu merita sa exagerezi...cat despre masina a iesit neasteptat de bine fata de ce ma asteptam de la primele tale posturi de pe topic :)

ma bucur....pana la urma o surpriza placuta8)
dar stii cum ii,multi vorbesc pe aici fara sa stie o treaba,si toti ne dam in vant si mai ales acele persoane care chiar nu ar trebui,si chiar sunt satul de ei dar asta e...trebuie sa acceptam asa cum sunt
chiar nu vreau sa intru in detalii ca ma doare capul:shock:
haiter ii haiter:):!:

bitang 10-08-13 14:38

Quote:

Nu-i o scuza(cel putin pt mine) dar unora chiar nu le permit drumurile sa aibe masina lasata jos si atunci automat te gandesti la partea practica,sau sa circuli mai tot timpu cacat la fund ca spargi baia s.a.m.d.Si eu am vrut sa pun suspensie sport pe masina fiindca imi place dar am abandonat idea fiindca nu am de gand sa tin masina in garaj si sa o admir ce frumos sta pe ”burta”.

soosy 10-08-13 15:17

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 5546528)
Nu-i o scuza(cel putin pt mine) dar unora chiar nu le permit drumurile sa aibe masina lasata jos si atunci automat te gandesti la partea practica,sau sa circuli mai tot timpu cacat la fund ca spargi baia s.a.m.d.Si eu am vrut sa pun suspensie sport pe masina fiindca imi place dar am abandonat idea fiindca nu am de gand sa tin masina in garaj si sa o admir ce frumos sta pe ”burta”.

multi nu inteleg treaba asta,ca vorbesc doar din poze ce vad pe internet,ca ce joase sunt si ca a ta de ce nu ii asa si etc,dar habar nu am ce implica asa ceva,nu ma refer la riscuri ca aia deja ii partea a 2-a dar asa in mare ca si pierdere de timp,consum mai mare(ca nu poti merge intins,mergi cu frica)costuriile pentru partea tehnica ca mult nu rezista oricum si etc,pentru o masina de weekend si pentru show merge,pentru ca pentru aia ti-o faci,dar unii trebuie sa si circulam cu ele,sa ne facem treburiile....cu grija si timp se poate dar totusi este o limita

si tineti minte un lucru,mai de vreme sau mai tarziu toti o sa ajungem la concluzia ca la noi ii distrugere curata(si in conditii normale se duce draq partea tehnica...)si revenim candva la inaltimea initiala si ne trece valul de taloane mici la gume si etc
nu vreau sa tin eu discurs si texte dar va veni timpul

Mirel1919 10-08-13 15:30

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5546524)
ma bucur....pana la urma o surpriza placuta8)
dar stii cum ii,multi vorbesc pe aici fara sa stie o treaba,si toti ne dam in vant si mai ales acele persoane care chiar nu ar trebui,si chiar sunt satul de ei dar asta e...trebuie sa acceptam asa cum sunt
chiar nu vreau sa intru in detalii ca ma doare capul:shock:
haiter ii haiter:):!:

Nu te supara, sau supara-te ca mi indiferent, dar tu ii consideri pe toti "HAITERI" care iti zic ce nu ii bine si o ti tot pe a ta indiferent de cata lume iti zice.

soosy 10-08-13 15:39

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5546565)
Nu te supara, sau supara-te ca mi indiferent, dar tu ii consideri pe toti "HAITERI" care iti zic ce nu ii bine si o ti tot pe a ta indiferent de cata lume iti zice.

nu ma supar,si stai linistit ca sunt convins de cea ce stiu,90% din oamenii de pe aici vorbesc din burta si mai mult la subiect decat la obiect,vorbareala de zero lei si atat
is HAITERI...si tine minte bine;)....cand apare unu altu si zice ca nu cumpar nimic,ca jantele nu sunt rare,daca nu unice in Ro,ca gumele sunt zero si ca sunt second si etc....multe multe altele
ca gusturiile nu se discuta si ca unora le place full balck,altora cu contrast,altora cu stickere sau fara si etc asta ii alta treaba,ii o discutie si un forum pe care dezbatem anumite chestii si alegerea ramane a fiecaruia in parte,acum sa iti fac tie pe plac sa fac faruriile negre(am dat un ex,nu imi lua in nume de rau)si mie nu imi plac absolut deloc,sa o fac pentru tine?sau apare peste cateva zile care zice ca si mine ca nu ii BATMOBIL,atunci le refac cromate?sau?
da frate,cand ii vorba de OZN,NEOANE si etc inteleg treaba,ca nu sunt in trend si atat dar astea sunt banalitati,si la haiteri ma refeream la altii nu la remarci de genul cum ai avut tu,chiar apreciezi ca analizezi masina si imi spui o parere
dar cand apare batman si zice ca le stie pe toate si janta nu ii destul de lata,ca guma ii rasa(cand are profil peste jumate si ii cauciuc de 2-3ani)si alte besini de genul....nu stiu ce ai crede sau zice:rolleyes2:?:
dar hai sa incheiam subiectele de genul ca iar o dam in chat si chiar nu ma intereseaza
sa isi cumpere gume noi(sa nu manance 1an si poate cumpara)sa cumpere jante ca ale mele cu 300 eu...sa nu dea 700 ca fraieru de mine,sa faca pe draq in 4 sa dea de modelul asta(eu chiar am incercat fel si fel de variante chiar si de la vecinii de dincolo si nimic)iar dupa toate astea tot zic HAITER si trag apa;)

soosy 10-08-13 18:07

3 Attachment(s)
ca sa schimbam putin subiectul(incheiat)nu mai vreau discutii de genul,am si uitat sa zic ca ams chimbat wooferul,de la Titan la Brutus
asta este cu plexiglas si iluminat interior,tot in cutie originala dar nu asta ii important si upgrade la rms...400 la 600 rms

titanul ce aveam inainte ii de vanzare daca ii cineva interesat

tigermotorsport 11-08-13 12:37

Toata lumea numai low&slow are in cap... Ascona e masinaa de weekend, dar cand ies cu ea imi place sa ma dau la ea mai ales pe curbe... Suspensia sport a aparut cu scopul de a imbunatati stabilitatea, nu de a o compromite total...

soosy 11-08-13 14:03

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 5547013)
Toata lumea numai low&slow are in cap... Ascona e masinaa de weekend, dar cand ies cu ea imi place sa ma dau la ea mai ales pe curbe... Suspensia sport a aparut cu scopul de a imbunatati stabilitatea, nu de a o compromite total...

dupa cum am zis,este usor sa vorbesti dupa poze,dar mai greu ii sa intretii masina aia cu suspensie sport + sa si iti faci treba,iar oricat esti de atent si ai grija nu exista sa nu freci,dai in ea dar na...in fine,poveste lunga si unii abia asteapta sa intre in discutie si sa se afrime,cu prostii,nimic altceva

pidu79 11-08-13 15:18

Pai Soosy suspensiile astea ce le punem noi sunt cele mai ieftine.atit ne permitem momentan(nu vb de cei cu posibilitati financiare peste medie).ma gandesc la cei ce participa la un raliu national,tot suspensii sport folosesc dar la un alt nivel.si merg si la viteze superioare.dar alea costa de cel putin 10 ori cit costa ce oloseste marea majoritate.si nu ii vad sa mearga incet ca da cu spoilerul sau baia.

soosy 11-08-13 15:55

Quote:

Originally Posted by pidu79 (Post 5547134)
Pai Soosy suspensiile astea ce le punem noi sunt cele mai ieftine.atit ne permitem momentan(nu vb de cei cu posibilitati financiare peste medie).ma gandesc la cei ce participa la un raliu national,tot suspensii sport folosesc dar la un alt nivel.si merg si la viteze superioare.dar alea costa de cel putin 10 ori cit costa ce oloseste marea majoritate.si nu ii vad sa mearga incet ca da cu spoilerul sau baia.

ii vroba de calitatea suspensiei sport,dar cand ii low ii low si cu asta de 2lei si cu aia de 2000 lei,insa aia nu folosesc masiniile cum le folosim noi,ii vorba de raliu si atat,si stai linistit ca si aia scutura si asta scutura,deci diferenta se face pentru siguranta si limita la care poti merge cu ele,astea sunt sport pentru noi ca le lasam mai jos si sa nu frece(adica sa nu faca balans mare)iar alea sunt pentru extreme,curbe,stabilitate si etc

pana acum cea mai buna posibilitate pentru show si mers este airride,cand drumuriile nu iti permit o ridici unde vezi ca se poate o lasi jos....

DEVIL's Style 12-08-13 10:29

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5545974)

Parca am mai zis si intr-un alt topic , e unul din cele mai "cretine" sfaturi date vreodata pe un forum de specialitate. Si asa are suspensie de buget... tu vrei sa mai taie si din bara? Inginerii aia de la vag ar trebui sa isi reconsidere proiectele :rolleyes2 .

soosy 12-08-13 16:35

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5547659)
Parca am mai zis si intr-un alt topic , e unul din cele mai "cretine" sfaturi date vreodata pe un forum de specialitate. Si asa are suspensie de buget... tu vrei sa mai taie si din bara? Inginerii aia de la vag ar trebui sa isi reconsidere proiectele :rolleyes2 .

oricum ar fi suspensie ii o tampenie sa renunti sau sa tai din bara stabilizatoare,asta ii o prostie curata nu ai cum sa faci asa ceva daca te gandesti putin
pentru problema aia este o alternativa prin care se rezolva,ii alta investitie,alta bataie de cap dar se face cumva

HandsUp 12-08-13 16:51

Prietene, atata te agiti cu bara pizdii, de sa iti bati copii, nu alta. Ii simplu ca buna ziua, la ce performante poate scoate masina ta, te futi in ea bara, nu te ajuta APROAPE la nimic, bineinteles ca ea ii pusa acolo cu un rost de catre vestitii ingineri nemti, la fel si apendicele din tine are rolu' lui, da' daca o suge, il chisti afara. Cine are lovele, isi cumpara bara si bieletete de tt,r32,etc, cine ii saracie si merge pe form>function, taie bara, scobeste in lonjeron si ii da culcat cat vrea penisu' lui. Deci in fond si la urma urmei, fiecare face cum il taie capu' sa ii dea tranteala la masina.

soosy 12-08-13 17:28

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5547940)
Prietene, atata te agiti cu bara pizdii, de sa iti bati copii, nu alta. Ii simplu ca buna ziua, la ce performante poate scoate masina ta, te futi in ea bara, nu te ajuta APROAPE la nimic, bineinteles ca ea ii pusa acolo cu un rost de catre vestitii ingineri nemti, la fel si apendicele din tine are rolu' lui, da' daca o suge, il chisti afara. Cine are lovele, isi cumpara bara si bieletete de tt,r32,etc, cine ii saracie si merge pe form>function, taie bara, scobeste in lonjeron si ii da culcat cat vrea penisu' lui. Deci in fond si la urma urmei, fiecare face cum il taie capu' sa ii dea tranteala la masina.

nu stiu care se agita:)....eu doar simplu am zis ca nu fac asa ceva sa tai,renunt si etc
odata va veni timpul pentru o alta bara daca ii asa,pana la urma sunt multumit,poate ar merge o ideie mai jos insa nu imi fac griji,iar dupa ce o scobesti,tai,renunt,schimb si etc ea se va culca pe baie,alta problema alta discutie
iar in final,am zis subiect incheiat,dar daca tot dezbateti pe aceasta tema,din partea mea....

racu` 12-08-13 17:30

a iesit frumos masina...succes pe mai departe!!!!

soosy 12-08-13 17:56

Quote:

Originally Posted by racu` (Post 5547958)
a iesit frumos masina...succes pe mai departe!!!!

multam
sa ne auzim cu bine;)

soosy 19-08-13 23:23

1 Attachment(s)
in special pentru Mirel,dar nu numai
un VT cum da cu farul full black,nu zic ca nu ar da deloc bine,dar este prea de tot,totul negru
eventual as incerca sa fac partea dinspre grila de sus pana jos(lateralul)negru si partea de jos dealungul farului si cealalta parte sa ramana crom,asa mai se inchide din "luminozitate" dar nici nu ii full black

goshy 21-08-13 08:53

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5553031)
in special pentru Mirel,dar nu numai
un VT cum da cu farul full black,nu zic ca nu ar da deloc bine,dar este prea de tot,totul negru
eventual as incerca sa fac partea dinspre grila de sus pana jos(lateralul)negru si partea de jos dealungul farului si cealalta parte sa ramana crom,asa mai se inchide din "luminozitate" dar nici nu ii full black

mai bine stai linistit, apoi o dai in tiganeli rau cu dungi negre si crom... full black e tot ce trebuie, full black faceam si eu daca imi dadeai lupele si nu asteptam atat dupa tine cu nu stiu cate telefoane.. :-)

soosy 21-08-13 12:29

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5553914)
mai bine stai linistit, apoi o dai in tiganeli rau cu dungi negre si crom... full black e tot ce trebuie, full black faceam si eu daca imi dadeai lupele si nu asteptam atat dupa tine cu nu stiu cate telefoane.. :-)

nu ai decat sa le faci full black....la tine ii alta treaba dar hai sa o lasam asa
legat de lupe,daca tot vroiai gaseai si in alta parte nu doar la mine,dar de altfel nu am fost acas si nu aveam cum sa iti trimit,chiar ieri m-am apucat sa le dau jos,momentan is fara faruri si bara fata

soosy 29-08-13 21:19

2 Attachment(s)
mi-a venit o nebunie,la inceput am luat-o asa ca si o prostie dar chiar m-ar tenta
sa fac din ea o "Gora"....bot de golf...daca tot se cauta pe golf boturiile de bora
ideia ar fi sa gasesc faruri de golf 4 cu look de 5(cele care au semnalizarea pe partea de jos a farului dealungu...)si +/- bara de r32...

as da faruriile mele(cash)
si capota,aripiile,tragerul,grila si bara pe cele de golf 4 si diferenta primesc,daca este cineva interesat(recent vopsite,negru briliant,sunt ok,fara probleme...)

FlaviusLia 29-08-13 22:00

Eu sunt de parere sa o lasi asa! Mi se pare mai agresiva fata de bora!

Devu 29-08-13 22:49

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5560277)
mi-a venit o nebunie,la inceput am luat-o asa ca si o prostie dar chiar m-ar tenta
sa fac din ea o "Gora"....bot de golf...daca tot se cauta pe golf boturiile de bora
ideia ar fi sa gasesc faruri de golf 4 cu look de 5(cele care au semnalizarea pe partea de jos a farului dealungu...)si +/- bara de r32...

as da faruriile mele(cash)
si capota,aripiile,tragerul,grila si bara pe cele de golf 4 si diferenta primesc,daca este cineva interesat(recent vopsite,negru briliant,sunt ok,fara probleme...)

Chiar e o prostie...

Tweety_rzw 30-08-13 01:33

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5560348)
Chiar e o prostie...

I-ai face un downgrade incredibil...crede-ma e mai frumoasa fata de bora!

Merge fata de bora pe golf4 dar invers parca nu e de acolo...chiar nu merita investitia

soosy 30-08-13 21:46

Quote:

Originally Posted by FlaviusLia (Post 5560315)
Eu sunt de parere sa o lasi asa! Mi se pare mai agresiva fata de bora!

da...faruriile cu forma asta cu linii mai patrate is mai agresive ca look,cele de golf,rotunjite sunt mai....

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5560348)
Chiar e o prostie...

in fond da...nu sunt convins nici eu ce ar iesi:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 5560417)
I-ai face un downgrade incredibil...crede-ma e mai frumoasa fata de bora!

daca nu pot sa fac upgrade atunci mai bine o las asa si doar circul cu ea...nici eu nu as vrea jos jos jos:))
Merge fata de bora pe golf4 dar invers parca nu e de acolo...chiar nu merita investitia

pe golf clar arata bine,in privinta asta sunt convins,pe mine ma tenteaza rau faruriile alea de look golf 5...cu semnalul jos,capota putin tras peste,bara de r32...dar oricum se pare ca ii o alta investitie serioasa(bara,faruriile,grila,capota...)si nu ii sigur ca va fi cea ce astept eu

andronache5 30-08-13 22:00

Tu incearca daca ai ocazia,va fi ceva special!

soosy 30-08-13 22:05

Quote:

Originally Posted by andronache5 (Post 5560996)
Tu incearca daca ai ocazia,va fi ceva special!

ocazia nu o am,doar daca schimb cu un doritor si sa primesc diferenta apoi sa ma apuc de treaba pentru cautat,vopsit si bla bla,nu va fi o "tentativa" ieftina...
bara fiind vreo 300 eu,grila 20,faruriile pe putin 150...+vopsitul si bad boy..500 + vopsit(200 lei aprox,piesa x4)si bad boy...
si sa raman cu niste faruri de golf 4 si o bara fata din care mai scot...100 eu sa zicem...deci:rolleyes2

andronache5 30-08-13 22:36

deci cred ca te vei apuca:)),bafta!

soosy 31-08-13 07:44

Quote:

Originally Posted by andronache5 (Post 5561016)
deci cred ca te vei apuca:)),bafta!

pentru o treaba sigura nu conta banii,asa cum nu a contat nici pana acum,evident in limita posibilitatiilor ca nici pe mine nu m-ar deranja un airride...insa nu dispun de banii necesari(peste 5000 lei...)pentru achizitie

dar legat de bot,cine stie,poate se iveste la cineva dorinta de a pune bot de bora si are piesele ce as dorii eu(bara r...faruri.. ca capota si aripiile nu conteaza prea mult..)
vedem

azi am de lucrat pe la ea,intretinere,una alta,poate revin si cu niste poze in rest cam tragem linie pe anul asta dar nu se stie cand si ce se iveste,planuri mari raman interiorul de S3 in prim plan si apoi mai vedem

vinyl 31-08-13 09:44

Pune-i bot de Golf :)))
O sa ai o strutocamila

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning