![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Ai vointa si iti doresti ceva foarte mult!?!??! ==>> http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari bigu !!! pt aparitia in revista 4tuning nr. 9 ;)
|
:headfones :workout: :dance: :joy: :peace: ms ms ! ;)
|
salutare all. am o intrebare...aveam un prieten prin brasov...intra pe mirc cu Vio-WRC si Calibra-16V stie careva ceva de el? nu am mai vorbit de 3 ani. Ultima data avea o Calibra cu nr de Germania.....astept un raspuns pe PM daca se poate cu nr de telefon sau ID de messenger sau orice informatie despre el.Multumesc mult
|
Salutare, cine ma poate ajuta si pe mine cu numere de inmatriculare care sa aiba spatii intre litere, stiu ca s'a mai discutat dar nu am mai stat sa caut ?
|
salut,ma puteti ajuta cineva din bv cu un laptop ptr un test vag?cred ca am turbina gripata....
|
10 Attachment(s)
un lupo cu MULTE pistoane
|
Helooooooooo.Racerii din brasov , unde sunteti???:twisted::twisted: Se pare ca nimeni nu a vrut sa profite aseara de buna conditie a parcari din poiana, ce s-a intamplat cu voi mai soferilor de dumnica :-P:-P:-P v-a speriat zapada :?::?::!::idea:
|
deci in concluzie si prin urmare exista si alte parcari...
|
Da normal.Dar sa stii ca nu prea e loc in aia de la Mc Donalds unde incercai tu :D
|
Eu eram azi noapte prin parcare de la Kaufland cu un amic cu un Megane... Pana a iesit mascariciu de gradinar :P Cat de groazinc s-a circulat. Ne-am plimbat prin tot orasul de pe la 12 pana la 4 dimineatza. Singurele masini de dezapezire le-am vazut pe varianta (plug+anti-derapant)
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps : nu mai posta pe unde apuci , fi un pic atent inainte sa postezi si posteaza unde si are loc intrebarea sau afirmatia |
Quote:
|
|
Cam nashpa de ala. Dar oare peste ce a crezut soferul ca a dat? :(
|
Speed Bump :))
|
Quote:
|
da, filmuletzul asta a mai fost postat pe aci pe undeva!
|
|
- Te crezi mai destept decat un elev de clasa a 5-a ?
- Aceasta problema nu a putut fii rezolvata de multi dintre noi. - Nu este o smecherie. " Intr-un autobuz sunt sapte fete. Fiecare fata are sapte rucsace. In fiecare rucsac sunt sapte pisici si fiecare pisica are cate sapte pisoi. Cate picioare sunt in autobuz ? " - Mult succes !!! |
1 Attachment(s)
- Raspunsul corect este parola pentru xls-ul atasat.
- Daca il deschizi poti sa-ti treci numele alaturi de cei care au gasit rezolvarea la aceasta problema. |
Sa nu va schimbati parbrizul pe Scolii la SC Zsolt SRL.Sunt foarte neseriosi:???:
|
sa circulati prudent fac astia transee pe o gramada de strazi... si le astupa cam greu
|
Salutare tuturor,
O sa incep si eu primul post, dupa mult mult de inactivitate. Raspunsul la intrebarea ta e 10990 :D Bafta la toti p.s Era un raspuns la intrebarea lui tuner, insa sunt invatat cu forumul celor cu 2 roti |
bine ai venit sau revenit:D
|
1 Attachment(s)
strik3ru sper ca n-ai stat sa numeri!:lol:
continuati de la mine.... |
pai avand in vedere ca mi-a luat 2 minute nu, mai greu a fost sa gasesc atatea pisici :)
Acuma am o intrebare. Unde gasesc un nene sa imi puna folie autorizata pe geamuri, poate un pret :) si un nr de teledon. p.s. Masina este un fiat Seicento de 900 cu 40 de ponei. Multumesc anticipat |
|
Quote:
|
Quote:
daca nu ti-a placut la reprezentanta... asta e... :D |
Tuner nu cred ca e treaba ta unde i-a placut si unde nu si stai linistit ca nu si-a schimbat parbrizul pe scoli este vb de altceva
|
putea sa il schimbe oriunde :D si oricum nu vorbeam cu tine
p.s. inca imi esti dator cu ceva |
astia care veniti la show ce facem sambata seara si vineri >!
|
Bem :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
salut.
cine poate sa imi dea nr. identificare de la un peugeot 307 coupe va rog. Va rog cat mai urgent. Multumesc |
stie cineva un loc unde se monteaza trape auto in bv sau achizitiona asa ceva ? :D Multumesc frumos
|
salutare tuturor,
M-ar interesa si pe mine un loc unde se pot confectioa pleoape pentru orice masina. Si daca va rog frumos dati si voi un add pe ymess: emandacheionut ,ca daca stau dupa forum dureaza o gramada pana ma ajuta cineva. Multumesc mult, |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning