![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
Quote:
|
Tocmai de aceea am dat atat de multe detalii ca sa fie totul stiut de la inceput.Ca spatiu de franare , repet dupa mine e ok, dar nici pe mine nu ma incanta calitatea betonului desi la viteze nu se mai simte.Dar voi aveti masini care sunt foarte scumpe si e normal sa nu risti !
Cand ai drum prin Craiova dai un semn si vedem.Iti las nr. de tel pe pm. |
pai inafara de nemti si americani mai face cineva masini ?! :O
|
Quote:
Am cumparat revista chiar la aparitie curios de timpurile masinilor la accelerare.... Intradevar sunt timpuri foarte spectaculoase, dar in afara de 0-100Kmh le bat pe toate fara discutie, fara sa ma laud dar eu scot 100-300Kmh lejer sub 20sec.... Maine imi vine deja Turbo nou, mult mai repede decat credeam si dupa aia bag un filmulez nou de la 100-300Kmh sa vedeti voi diferenta. |
Bine ca ai venit tu chinezaria ta :))))
Baga Virgile sa le schimbi rezolutia la nazisti ;)) |
Quote:
|
eu stiu care este noul tau "proiect" si il voi arata tuturor ! :D
http://i36.tinypic.com/2s97peu.jpg MWAHAHAHAHAH !!! p.s. stii ca sunt dus ;) ( sper sa nu imi stearga careva posturile ! ) |
E misto in grupa pregatitoare la gradi ? :)))
|
sunt convins citirica de performantele celor 2 maxim 3 modele produse de americani care se vor cu adevarat sport, dar in rest sunt o adunatura de gunoaie si rebuturi, si sincer nu ai cum sa apreciezi o piata auto care au ca scop conducerea unei masini de catre un obez ocupat sa manance un hamburger cat mai lejer...
|
Quote:
inseamna ca nu stii istoria automobilelor :D ps bineinteles ca mi-au sters postul... |
Quote:
|
Quote:
Subaru face legea ! Legea care imparte baietii in doua, barbati si restul ! Te rog sa nu te mai legi de Subaru ca imi vine sa sar in monitor, stai ca iar ma enervez, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Hai ca numar pana la 100 ca nu ajunge doar pana la 10. Pace voua. |
Quote:
Vrei sa ne mascarim ? Mai spune o data treaba asta ! |
vand cutite, sabii si pari - preturi de criza!!! reduceri de pana la 100% la prieteni!!!:lol: o singura rugaminte am - cine se duce........ sa-mi lase cheile de la masina!!! indiferent de marca - si daca este germana o vand si bag banii in japoneza;):lol:
|
Quote:
Subaru is for Gay !! :)))) Andrei e o gluma , sper ca ai inteleso si nu te superi dar stii ca nu ma pot abtine ! Dupa ce termini de numarat sa imi explici cum e cu legea motoarelor EJ25 de pe STI 2007 :)) PS: George replica cu gradinita era pentru Nea Porsche care a pus o poza cu un mecanic bagat sub un GTR :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning