![]() |
Gabi, parerea mea ii ca daca iti vinzi Oltcit-ul, care zici ca-i bun si ca nu ai decat 30.000 km cu el, pe unul la fel ca asta slabe sanse sa mai pui mana.
Sunt si eu de aceeasi parere ca si cativa dintre baietii de pe forum....NU schimba Oltcit-ul cu Dacia. |
salutare ,am terminat de reparat un oltcit sau aproape terminat a costat in jur de 1500 de euro reparatia ,tabla ,modificari motor,evacuare dubla etc si arata destul de nasol dar acum arata ok spun eu si proprietaru spune la fel
http://kingpin.go.ro/oltcit/ aici vedeti niste poze |
felicitari... te admir omule...
|
Daca tu din roaba aia de carat balegarul la vaci si shtrotul la porci ai reusit sa scoti bomboana aia de masina atunci ai toate felicitarile mele ...
Ai facut o masina nu de la zero .. de la 10 si ai ajuns aproape de 100 ... Felicitoari ... acum arata a masina nu a epava ... Se pare ca si tu si proprietarul este pasional de oltcit ... Am vazut inca unul roshcovan in curte acolo ... Inca 1 data Nota 10 ! P.S. : Gabi ... daca ai de gand sa schimbi Oltcitul cu Dacia , gandeste-te de 3 ori inainte de a face asta ... sincer nu cred ca are rost ... parerea mea ... in primul rand ca Dacia nu e masina ... in al 2-lea rand , oltcitul tau e masina in care ai investit si cu care ai avut anumite satisfactii si amintiri ... si in al 3-lea rand ... niciodata nu da vrabia din mana pe aia de pe gard !!! |
daca te referi la roschovana aia din spate, e a mea, tocmai o spalasem dupa vreo cateva luni. Nici eu nu o mai recunosc.
masina a iesit super bine. cine mai zicea ca din cutia aia putea iesi o masina asa marfa, chiar mai buna decat originalul |
Felicitarile mele bogdanlascu.......toata stima.....ai facut o treaba super.
tekno, noi cand ne apucam de asa ceva ??? |
Misto, insa ce-i cu conducta aia (de lichid de frana, nu?) chiar pe sub evacuare? Vezi sa nu se topeasca :idea:
Vreau/vrem poza cu spatele (sa vad terminatiile tobei :wink: ) |
Din cate am vazut ai pus 2 tobe intermediare pe oltcit, dc. ???
|
am pus doua tobe intermediare pt a realiza evacuare dubla ,evacuare mai buna ......etc
toba finala inca nu este gata dar este din inox |
Zice-ai ceva de modificari la motor......ce anume ???
|
am vandut oltcitul...... ala cu dj-44-lam.... asha ca vreau alt avatar. astept oferte!!
|
hmmm..
itzi dau o poza cu mine? :P PS cat ai luat pe el pps vrei sa itzi iei altceva? |
cecilia ce vrei sa-ti iei ???
|
Imi spune si mie cineva daca pe spate la Oltcit incap cauciucuri de 185 fara sa se umble la coame si pe fata de cat incap, asta fara sa frece la viraje.
|
da' zi-le ciclist shi dece eshti asha curios...
:D vrea sa ishi ia oltcit sa-l faca frumos...a sha ca fratzilor... saritzi cu sfaturile :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning