![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Stii ca tu esti o persoana deosebita pentru mine din mai multe puncte de vedere. As putea spune "defecta".:twisted: Asa ca nu mai zice de tine. |
:D :D :D ...luv ya too....
|
eu nu stiu ce vor barbatii in general dar stiu ce vreau eu: o femeie sincera de la A la Z
pana acum n-am gasit si fie vorba intre noi, nici nu cred ca exista... dar eu caut...:) |
Quote:
Vb cand vei avea 80.Probabil vei cauta in continuare. |
...oricum,numai pana atunci va fi si el fericit,pana ce cauta!!!:D
|
intre timp am facut ceva compromisuri...
dar stii tu! curiozitatea... oare chiar nici una? deci caut! |
.........ce vor barbati inafara de sex??????:?: :?: :?: .................buna intrebare.......pai vor si ei sa fie iubiti......sa li se permita se mai iasa cate-o seara cu baieti la o bere(liniutza:peace: ),fara o prea mare si inutila discutie de genu......iara pleci.......cand vi????........vin si eu:evil: .......sa nu stai mult ca......:?: ..........mai avem si noi nevoia sa zburam cu talpa pe acceleratie.....sa mai visam la cate un ferarri enzo........!!!!!
|
Quote:
|
:D :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu te sup pe mine , da` e si normal....poi cum adik....dau un ex...prietenul meu in loc sa se intalneasca cu mine se duce sa bea bere cu baietii...poi sa dea draq.....hmmmm |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Good point Trixi,dar aici intervin mai multe variabile cum ar fi:-intr-o relatie serioasa(cu ceva vechime) se fac si mici compromisuri,mici minciuni nevinovate(recunoscute ulterior),apar momente in care unul sau celalalt trebuie sa ierte mai mult decat de obicei.Tot secretul e sa nu apara excese si sa se gaseasca un echilibru intre compromisuri,minciuni si recunoasterea greselilor. PS.Nu vorbesc din reviste sau telenovele,doar ceea ce am invatat singur. |
...yeap,cam asta incercam sa-i sugerez si eu...k f multi fac greseala sa tot largeasca limitele libertatii...apoi,cind o au,imediat se apuca d bocit la "cum sa uiti persoana iubita" :x
...de altfel,vb si eu dupa cele traite d mine.ani d zile tot asta am auzit:da' ce treaba ai tu,ce treaba am eu?...ocupa-ti timpul liber...nu ma tot bate la cap...(si crede-ma nu sunt femeia tipica,kre toata ziua e crizata)...apoi mi-am facut eu o viata....si EL intr-o zi s-a trezit k am mai multi prieteni k el...si primeste explicatii exact cit a dat el 10 ani d zile....si nici asa nu e bine!!!!acum ar vrea sa-mi zica...dar nu ma mai intereseaza!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning