![]() |
Eu sunt de acord cu FANETE! ( am citit tot stai calm :) ) ,insa la partea cu inselatu ceva nu suna bine...depinde ce consideri tu inselatul si ce aspecte intra aici--->mie de ex prietena spunea\"iar ma inseli cu toate proastele... te-am vazut vb cu aia si cum ai imbratisat-o... o privesti mai special etc etc\" toate acestea nu mi se par a inselat,mie mi se pare normal ce fac! Inselatul pt mine reprezinta acel fenomen cand o faci pe iubita ta sa creada ceva,iar tu stai mai mult decat trebuie cu o alta femeie avand parte de afectiune,sarutari si \"sporturi extreme\" .....---iar inselatul nu mi-a stat in fire niciodata si nici no sa-mi stea! acum depinde si de fata ce intelege ea prin inselat ca multe exagereaza de rup! :D cam asta e parerea mea:) :wink:
|
cand te implici intr-o relatie incepi sa incerci sa elimini toate acele parti ale comportamentului partenerului care te-au atras initial si te-au facut sa te combini cu respectivul, din cauza asta au si prietenele noastre ( majoritatea) reactii exagerate...
|
Re:
Quote:
fac pariu ca ai prietena pe care o iubesti si nu esti de mult timp cu ea (sau poate ma insel) de esti la parerea asta . iti spun sincer trebuie sa existe ceva la prietena ta care care tie sa nu iti placa sau sa nu aibe (sini , fund ,.... creier , etc) si sa vezi la o alta fata. da astea se observa dupa un timp mai inndelungat. cind deja lucrurile care iti placeau asa de tare la ea incep sa te enerveze intr-un fel dupa cum v-am zis am avut prietena care arata bine , slaba, innalta automat --> sini mici si am inselato cu una cu niste sini.... de patri kile :) astea sunt motivele care te fac sa inseli prietena-nevasta si nu cred ca v-a exista cineva care sa isi gaseasca fata visurlor, perfecta din toate punctele de vedere. nu exista asa ceva :) |
cu placere
Ia uite omu ce m-a ghicit: da am sau cel putin am avut ca m-am desp de ea vineri,ne-am certat nici noi nu stim exact ce s-a intamplat....nu stim daca mai e ceva sau nu...e adevarat ca o si iubesc dar distanta ne desparte cat de cat(eu TL=ea CT)/ ca defect din punct de vedere fizic nu am ce sa-i spun,imi place mult de tot caracterul,etc etc dar e geloasa rau si nu arre incredere ce fac eu aici(cu toate ca nu fac nik...),ii e frica pt ca a patit-o o data naspa de tot si acum cand totul incepe sa mearga f bine ea se speria ( asa s-a exprimat ea)...in fine,eu nu i-am zis nik,dar de ieri a inceput sa ma caute iar azi sa-mi planga si sa-i pararau tot ce a facut etc etc ! iar ca inselat pot spune ca no insel cum ar trebui,ci stau si cu alte fete cu care vorbesc ma mai iau in brate...chestii obisnuite/am prietene destule si nu le pot neglija--->ea asta vede inselat si de aceea face cum face ( ASTA E SINGURUL LUCRU CARE MA DERANJEAZA LA EA,in rest tot imi place....e poate ne impacam cand o sa realizeze si ea anumite chestii...acum ii trebuie o pauza ca sa nu creada ca-s catzelul ei si accept toate prostiile ei ...) |
moaaama, pei cum sa iei ma alta fata in brate , sau cum sa ii spui asa ceva. mai demult o prietena de a mea s-a atacat ca venise o amica de a noastra innalta si mai era si pe tocuri de era m-ai innalta decat mine cu citiva cm. (eu am 1.80) mama ce mare scandal am avut doar ca m-am minunat ca era aia innalta.
frate femeile sunt nebune citeodata oricum vezi tu ca chestia asta cu gelozia prietenei tale poate fi cu doua taisuri ori e geloasa ca tine prea mult la tine, ori e geloasa ca stie ce face ea prin CT si se gandeste ca faci si tu acelasi lucru... ai grija |
Re:
Quote:
dar... ai dreptate :wink: |
bla bla bla..femeia perfecta...bla bla bla......
ce-mi \"plac\" mie momentele alea cand cineva realizeaza ca \"Ea\" nu e chiar asa cum credea.....asta asa la o cearta iese cel mai bine la iveala |
Re:
Quote:
sad but ture :) |
de unde le sctoi crierash ? :D ha...
true true |
de unde le scot....???
sa stii ca experientza ma face sa \"le scot\"....sincer nu as vrea sa \"scot\" astfel de chestii dar asta-i adevaru' |
ii bine ma :D
|
fanete: \"oricum vezi tu ca chestia asta cu gelozia prietenei tale poate fi cu doua taisuri
ori e geloasa ca tine prea mult la tine, ori e geloasa ca stie ce face ea prin CT si se gandeste ca faci si tu acelasi lucru... ai grija \" eu cam sunt satul de certuri din partea ei si de 2 sapt ii acord indiferenta ceea ce e f bine...:) ( eu din cate stiu nu face nik acolo---nu are prieteni baieti cu care sa se imbratiseze etc ...si in plus am cativa spioni :twisted: ) ORICUM iam zis sa se gandeasca ce vrea ca eu mam saturat,deja nu ma mai agit cand ne certam ca degeaba o fac pt ca e acelasi ***! ea mia zis ca \"zi si tu ce dobitoaca sunt:cand ne e f bine si totul e perfect parca nu mai vreau si cand nu te mai am te vreau inapoi si plang si totul imi merge aiurea\" ! i-am zis sa se gandeasca si sa ma anunte.alegerea e a ei ! PS:un lucru e sigur, sunt nebune rau,iar la tine fanete doar ca ai spus ca e inalta e absurd nene :D :D :D !!!! eu sunt ala care e mai atent cu fetele,ma cam giugiulesc cu toate in limita bunului simt,dar nu e nik serios/mai mult de un pupik pe obraz nu e .... imi place sa le amagesc sa zic asa si EA stie genul meu... trebuia sa nu stea cu mine daca nu-i convine! :wink: |
creierash vorbeste experienta din tine ? hehe :D lasa tata noi sa fim sanatosi nu fetele astea kre ne mananca mintile .... [si banii :D] dar hai sa ne umplem buzunaru k doar daia suntem combinatzi sa facem shopping de 1 martie :)))
|
in perioada asta,de craciun,.... e bine sa scapi de prietena( o cearta ceva ) --- ca sa nute manance de $$$ :D :D :D hai de ziua ei merge! o data pe an nu e nik :twisted:
|
da e o idee ... da ce te faci dak dupa sarbatori vrei sa te impaci cu ea si .. ciuciu impacare ? :D :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning