![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
O sa facem un filmulet....sper...ai sa ma poti ajuta la filmat, probabil...dar dupa ce o sa isi faca actorul principal intrarea in scena (adica zapada)...vedem noi...si sper sa tragem o fuga pana la piatra...vedem vedem.
|
Dar spune o data ce ti-a adus mosu'...ne lasi asa in aer :D
Suspensia,sau ce ti-a adus ? Ca suspensia o asteptai de multa vreme... :) |
Foarte fain filmuletul de prezentare. Felicitari
|
Pai tu ce crezi??? SUSPENSIA!!!! O asteptam de foarte mult timp :) si a ajuns exact astazi...cand ma impacasem cu gandul ca plec acasa fara ea...ce sa mai zic...arata criminal...si deabea astept sa o pun pe masina...nu inainte sa fac niste poze...nu am mai apucat sa ii fac poze in seara asta cum ziceam azi mai devreme dar e timp si maine!!! Va salut cu respect
|
pai si nu stii mah si tu sa dai un telefon...?
Cand o aduci, tree sa ii facem urgent o sesiune foto, asa cum merita;) |
hai odata ... poze cu suspensia :D
si intrebare .... cu cati mm iti coboara masina ? fata/spate |
:D:D:D
frumos filmuletul cu prezentarea... astept sa vad ce iese din schemele alea... |
pai ...vii la piatra vinerea asta ?:) ....facem si o mica sedinta foto ?:)
|
Moama cata posturile :) au aparut ca ciupercile dupa ploaie...hai sa o iau incetisor si sa incep sa raspund:
@Spark: O coboara de la 4 la 6 cm fata de masina stock. Eu acum pe puntea spate am si subwooferul...deci sper undeva la 5cm sa zicem...oricum...suspensia e 40/40mm. (Si asta a fost unul dintre motivele pt care am ales APEX...pentru ca ori erau 35/35 ori erau 60/35, care nu imi conveneau deloc btw) @eddycdk: Ms fain! Din schemele alea ai sa vezi cam tot ce o sa se poata vedea :) Ma apuc de strans $ de pe 12 ianuarie caci de atunci incep munk :) @stefan: dude sry k azi tiam rasp la tel si tiam inchis tot atunci...dfapt ma chinuiam sa scot telefonu din buzunar si sa tin volanu drept :) iar in proces sa intamplat c sa intamplat :)....si am as fi vrut sa vin vinerea asta la piatra dar ai mei au avut alte planuri pentru mine...adik work... @all: am deschis suspensia...am pozato de park era THE HOOLY ONE...dar nu am cum sa scot pozele de pe telefon caci miam lasat card readeru la bucuresti :(((...deci sunt poze...dar p telefon si as vrea sa le sharuiesc cu voi...dati solutii si le vedeti :D Va salut cu respect, nb |
nu am urmarit tot thread`u`, dar din cate am vazut masina nu a fost ingrijita pana a ajuns in mainile tale.
Acum chiar arata impecabil... e o masina marfa... In legatura cu suspensiile si eu am ales tot Apex... Sa le poarte cu placere masina ta!!! ;) Spor la treaba |
1 Attachment(s)
Firma se cheama A'PEXi decat ca de cele mai multe ori I-ul de la sfarsit e facut alb,se vede doar conturul,si nu prea se vede litera,dar firma se cheama APEXI nu APEX !!
|
|
3 Attachment(s)
Quote:
Deci cum ziceam, suspensia e APEX si arata exact ca in poza atasata (desi nu is poze cu ale mele exact...am uitat card readeru la buc si nu pot scoate pozele....) Si pentru a nu face confuzii: APEXI: http://images.google.ro/images?um=1&...=apexi&spell=1 APEX: http://images.google.ro/images?um=1&...3utare+Imagini |
ti-ai pus suspensiile ?:)
|
Everybody asks me that....NU :D Nu leam pus din 2 motive... 1) Nu am avut timp (if you can belive it)...am avut numai treaba cu ai mei...2) Ajutorul, tata in situatia asta, nu are cand sa ma ajute...3) o parte din mine vrea sa le puna la primavara...caci iarna mai mult rau fac decat bine...oi vedea...dar slabe sanse..
Ce doream sa scriu defapt... CRACIUN FERICIT!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning