![]() |
Re: Ag-88-pva
aia nu ti-o dau!
|
Pai suntem mandrii ca avem dacile:lol:,treaba fiecaruia ce zice,oricum o sa vedeti ca se apropie si timpul lor de a fi apreciate la adevarata lor valoare:idea:,deja sunt f.f.f.putine pe drumul public,si cand le vad oamenii,va spun din ce-am vazut eu ,chiar se bucura.:D
Spor la munca tuturor si aratii celor din jur ce pot nebuniile noastre.;) |
bolidule tu cat ai taiat din arcuri pe fatza!?
|
Quote:
Quote:
|
eu am taiat o spira si am indoit la cald inca jumate....crek e destul de ok! :|
|
e foarte bine ca ai indoit la cald juma de spira ca altfel sta arcul decat taiat fara sa-l indoi .nu mai forteaza lateral in telescop ci mai mult axial cum trebuie.pe parcurs le voi da din nou jos sa le indoi si eu la cald ca vreau sa o mai cobor un pic dar asta cand voi schimba amortzoarele..cred!;)
|
asta cam asa e....e ceva munca si cu T-ul ala si cu prinsul amortozorului sus....dar sa speram ca merita....cu amortizoarele care le am acu e mai rigida ceea ce nu poate decat sa imi placa....
fara persoana mea in masina si fara nimic in interior sunt exact 2 degete intre cauciuc si aripa! > : ) |
tot doua degete raman si la mine cand e goala!:D
|
4 Attachment(s)
poze cu locurile unde am dat chitul zilele trecute si cum a iesit retusul! va urma week-endul asta un mic polish ca s-a gazat putin pe langa!:D
|
Nu pot decat sa ma bucur cand vad oameni pasionati ca voi care au atata grija si reusesc sa faca ceva asa frumos din aceste Dacii, a caror valoare nu multa lume o observa.
|
am facut si polishul in locurile retusate!:D .....eu zic ca a iesit bine!astept sa puna bamby pozele.
|
3 Attachment(s)
pozele...
|
incearca sa dai cu umpic de albastru si pe finala aia ca tare urat se vede asa data cu deruginol! ;)
si cu negru ar fi minunat! (am dat edit sa nu fac post aiurea! 8)) |
stiu ca se vede urat,dar nu voi da cu albastru ,dau cu negru!
|
Mai tata cum ai facut tu stopurile spate rosii complet??Cu spray sau cum??
A si ce s-a intamplat de ai retusat-o necazuri??Eu nu prea am mai avut timp de forum ca sunt ocupat cu serviciu+scoala etc...!!Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning