Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

ph88bas 13-11-08 19:23

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1861992)
M-ati innebunit voi cu 16v. Masina nu e pe numele meu...si cel putin pana nu o trec pe numele meu asta va fi motorul care o va propulsa :). Eu ma gandesc sa mai investesc in el si voi ma invatati la prostii :)

eu nu am zis sa iti pui 16v.......k u investesti mult si poate mi-o iau de la tine.mmm:D
pana acum nu ma dat nici un sfi......dar mi-e frica de unul de la buc...dar ma dau si acolo sa ma linistesc!

bobby_gsi2 13-11-08 20:03

Doar de unul? Inseamna ca trage bine daca esti asa optimist. Oricum o sa apara un kadett cu 16v care teoretic ar trebui sa fie peste f multe sfi-uri. Acum sa vedem ce iese. Stai linistit ca momentan nu mai am ce sa investesc.....am avut eu grija sa renunt la pasiunea cea mai mare...dar pt putin timp....o sa revin eu :)

ph88bas 13-11-08 20:07

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1862302)
Doar de unul? Inseamna ca trage bine daca esti asa optimist. Oricum o sa apara un kadett cu 16v care teoretic ar trebui sa fie peste f multe sfi-uri. Acum sa vedem ce iese. Stai linistit ca momentan nu mai am ce sa investesc.....am avut eu grija sa renunt la pasiunea cea mai mare...dar pt putin timp....o sa revin eu :)

pe bune k am dat toate sfi-urile din ploiesti si pe unde am mai prins cate unul......dar e cielo ala alb de la bucuresti care e smecher rau de tot!
dar totul ramane de vazut

bobby_gsi2 13-11-08 20:11

Sa stii ca spre uimirea mare sunt f multe sfi-uri puse pe cielo, espero etc.....stiu si eu de cel alb.....a fost la legale aici dar nu l-am vazut la lucru. Teoretic kadettul care e in lucru ar trebui sa fie peste....bineinteles au acelasi ctitor...baubau :)

ph88bas 13-11-08 20:24

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1862322)
Sa stii ca spre uimirea mare sunt f multe sfi-uri puse pe cielo, espero etc.....stiu si eu de cel alb.....a fost la legale aici dar nu l-am vazut la lucru. Teoretic kadettul care e in lucru ar trebui sa fie peste....bineinteles au acelasi ctitor...baubau :)

al meu e 100% stock...si face treaba f buna!
poate..la primavara va trece si al meu pe la clinica baubau....dar mai vedem!

bobby_gsi2 14-11-08 08:36

De cand zic ca ajung si eu la clinica....doar pentru mici reglaje....nu prea ma inteleg cu debitmetrul :)

RENAULTts 14-11-08 13:31

Salut! Imi poti da si mie un nr de tel sau sa-mi zici cum pot ajunge la Baubau?

bobby_gsi2 18-11-08 18:54

Numarul de tel nu il stiu....eu am stat de vorba prin intermediul unui prieten din bucuresti......daca vrei numarul lui......cu ala pot sa te ajut. E tot opel-ist ca mine.

AG 80 BBI 18-11-08 18:56

hai povesteste-ne si noua forumistilor cum faci tu liniutze cu cainii! :P

bobby_gsi2 18-11-08 19:14

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1872489)
hai povesteste-ne si noua forumistilor cum faci tu liniutze cu cainii! :P

Nu fac liniute cu cainii.....oricum ma facusera...erau inainte.:) . Sfatul meu....evitati peco Petrom de la pod noaptea. Sambata in jurul orei 23.30 am intrat in peco sa achizitionez tigari, opresc masina...intru , comand tigari, le platesc...le iau si ies. La iesire.....mai multi catzlusi....vreo 4-5. Dau sa plec....si ei pe langa masina latrand si agitandu-se. Eu mergeam f usor ca nu cumva sa calc vreunu`.....da din fata se auzeau zgomote ciudate. Am zis sa nu fiu crud sa opresc.....poate lovisem vreunu`...ca prin minune cainii se potoloesc....miscarea ii agita :)). Ma enervez....plec mai agresiv putin si ajung acasa. Parchez masina , o incui...toate bune si frumoase. A doua zi....am vrut sa completez lichid de parbriz in vas......si la o privire de ansamblu.....vad ceva schimbat la masina......si nu stiam ce. Chiar imi placea :))...si constat cu stupoare ca numarul de inmatriculare "zburase". Cu un ochi plangeam...cu unu radeam...imi aminteam intamplarea din peco.....dar apoi am realizat ca e belea cu placutele astea....mai ales ca masina nu e pe numele meu. Si cum totul e bine cand se termina cu bine....numarul a fost recuperat din peco......un cetatean model l-a luat dintre caini...si l-a tinut inauntru. Desigur este cam ferfelitza.....si se cunosc coltii in el...dar important e ca numarul se afla inapoi la locul lui.

Gabi 18-11-08 19:22

Eşti conştient că de vină nu sunt câinii, ci ţigările, nu ? :lol:

bobby_gsi2 18-11-08 19:30

Nu neaparat....am stat si analizat...cred ca in esenta lor...acele animale au alt rol, ei probabil s-au luat dupa mine pentru ca o luasem pe interzis si vroiau sa ma indrume pe calea buna. E o ipoteza nu? :P

Rebel_Boy 19-11-08 09:52

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1862312)
pe bune k am dat toate sfi-urile din ploiesti si pe unde am mai prins cate unul......dar e cielo ala alb de la bucuresti care e smecher rau de tot!
dar totul ramane de vazut

O simpla intrebare .. cu Kadett-ul albastru din VAGABOND te-ai dat vreodata? (scuze de offtopic)

bobby_gsi2 24-11-08 12:07

Sambata pe aeroportul din Craiova pe o ploaie torentiala am incercat pentru prima oara cu un sfi.....prima cursa....eu castigator....destul de maricica distanta.....apoi a urmat calvarul....suit in masina adversarului si plimmbat cu ea....rezultatul.....plm....stiam ca sfi-urile sunt motoare reusite....dar am ramas placut impresionat. Degeaba m-am stresat eu cu motorul meu, degeaba am bagat o carca de bani in el.....pana la urma 16v ramane 16v. Acum vine intrebarea.....oare merita sa achizitionez si eu unul.....logic voi urca mai sus o grupa...si sigur voi lua bataie (asta daca il pastrez stock) sau mai bine las motorul meu si mai bag in el....unde la grupa b am ceva sanse sa ies in fata? Oricum sfi-ul trage mult mai bine ca a mea si inclin sa cred ca orice sfi in mintile lui ma bate...chiar daca nu cu mult...dar ma bate.....trage altfel...are o axa in plus si 8 "vulve" care e greu sa le compensez la mine. Chiar nu stiu ce sa fac....si astept sugestii. Sunt pe punctul de a achizitiona admisie si serpi pt motorul meu...si o volanta usurata......si chiar nu stiu ce sa mai fac...daca sa continui investitia sau nu. Oricum intr-un final m-am mai dat odata cu sfi-ul si atunci am luat bataie. Sa zicem ca nu se iau in considerare cursele...ca erau pe ud....dar totusi eu am simtit diferentele intre masini.

ph88bas 24-11-08 13:29

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 1873620)
O simpla intrebare .. cu Kadett-ul albastru din VAGABOND te-ai dat vreodata? (scuze de offtopic)

nu il stiu...e vb de cel cu aerograful pe capota si faruri rotunde?
dak da ...stiu masina din vedere.....si sunt dispus orcarei provocari
....sa nu ma intelegi gresit...k a eu cel mai tare sfi...e stock...dar vreau sa ii cunosc limitele
deci la primavara poate facem o etapa numai intre sfi-uri!

All times are GMT +2. The time now is 02:42.

- Copyright 2026 4Tuning