![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Quote:
pana acum nu ma dat nici un sfi......dar mi-e frica de unul de la buc...dar ma dau si acolo sa ma linistesc! |
Doar de unul? Inseamna ca trage bine daca esti asa optimist. Oricum o sa apara un kadett cu 16v care teoretic ar trebui sa fie peste f multe sfi-uri. Acum sa vedem ce iese. Stai linistit ca momentan nu mai am ce sa investesc.....am avut eu grija sa renunt la pasiunea cea mai mare...dar pt putin timp....o sa revin eu :)
|
Quote:
dar totul ramane de vazut |
Sa stii ca spre uimirea mare sunt f multe sfi-uri puse pe cielo, espero etc.....stiu si eu de cel alb.....a fost la legale aici dar nu l-am vazut la lucru. Teoretic kadettul care e in lucru ar trebui sa fie peste....bineinteles au acelasi ctitor...baubau :)
|
Quote:
poate..la primavara va trece si al meu pe la clinica baubau....dar mai vedem! |
De cand zic ca ajung si eu la clinica....doar pentru mici reglaje....nu prea ma inteleg cu debitmetrul :)
|
Salut! Imi poti da si mie un nr de tel sau sa-mi zici cum pot ajunge la Baubau?
|
Numarul de tel nu il stiu....eu am stat de vorba prin intermediul unui prieten din bucuresti......daca vrei numarul lui......cu ala pot sa te ajut. E tot opel-ist ca mine.
|
hai povesteste-ne si noua forumistilor cum faci tu liniutze cu cainii! :P
|
Quote:
|
Eşti conştient că de vină nu sunt câinii, ci ţigările, nu ? :lol:
|
Nu neaparat....am stat si analizat...cred ca in esenta lor...acele animale au alt rol, ei probabil s-au luat dupa mine pentru ca o luasem pe interzis si vroiau sa ma indrume pe calea buna. E o ipoteza nu? :P
|
Quote:
|
Sambata pe aeroportul din Craiova pe o ploaie torentiala am incercat pentru prima oara cu un sfi.....prima cursa....eu castigator....destul de maricica distanta.....apoi a urmat calvarul....suit in masina adversarului si plimmbat cu ea....rezultatul.....plm....stiam ca sfi-urile sunt motoare reusite....dar am ramas placut impresionat. Degeaba m-am stresat eu cu motorul meu, degeaba am bagat o carca de bani in el.....pana la urma 16v ramane 16v. Acum vine intrebarea.....oare merita sa achizitionez si eu unul.....logic voi urca mai sus o grupa...si sigur voi lua bataie (asta daca il pastrez stock) sau mai bine las motorul meu si mai bag in el....unde la grupa b am ceva sanse sa ies in fata? Oricum sfi-ul trage mult mai bine ca a mea si inclin sa cred ca orice sfi in mintile lui ma bate...chiar daca nu cu mult...dar ma bate.....trage altfel...are o axa in plus si 8 "vulve" care e greu sa le compensez la mine. Chiar nu stiu ce sa fac....si astept sugestii. Sunt pe punctul de a achizitiona admisie si serpi pt motorul meu...si o volanta usurata......si chiar nu stiu ce sa mai fac...daca sa continui investitia sau nu. Oricum intr-un final m-am mai dat odata cu sfi-ul si atunci am luat bataie. Sa zicem ca nu se iau in considerare cursele...ca erau pe ud....dar totusi eu am simtit diferentele intre masini.
|
Quote:
dak da ...stiu masina din vedere.....si sunt dispus orcarei provocari ....sa nu ma intelegi gresit...k a eu cel mai tare sfi...e stock...dar vreau sa ii cunosc limitele deci la primavara poate facem o etapa numai intre sfi-uri! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning