Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

MadAboutGolf3 08-03-12 22:57

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4921915)
dilema,problema mare este cum fac cu pozitia...ceva genul de poziiti USA sau apelez la angel...:rolleyes2

no f***ing angel , cut the bulls**t!
pozitie + semnalizare pe acelasi bec in far daca poti sa pui un bec cu 2 filamente, (sunt becuri cu 2 filamente portocalii chiar) altfel nu poti baga pozitia in lupa cumva?

soosy 09-03-12 02:42

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 4922035)
no f***ing angel , cut the bulls**t!
pozitie + semnalizare pe acelasi bec in far daca poti sa pui un bec cu 2 filamente, (sunt becuri cu 2 filamente portocalii chiar) altfel nu poti baga pozitia in lupa cumva?

daca pun pozitia la loc vine chiar undeva sub ornamentul lupei...
nu sunt fan angel si nici sa merg cu pozitii si etc etc inca chiar am nevoie de ceva lumini post pozitii

o sa incerc in prima faza modelul USA...daca nu asta e...
chiar nu stiu ce va fi,dar sper sa fie ok

DEVIL's Style 09-03-12 03:34

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4922157)
daca pun pozitia la loc vine chiar undeva sub ornamentul lupei...
nu sunt fan angel si nici sa merg cu pozitii si etc etc inca chiar am nevoie de ceva lumini post pozitii

o sa incerc in prima faza modelul USA...daca nu asta e...
chiar nu stiu ce va fi,dar sper sa fie ok

Lasa trancaneala si apucate de treaba , vorba lui mad [ stie el ce stie ] , angel ul nu are ce cauta pe un vag , asa cum nici drl urile nu au ce cauta pe bmw , sunt semne dinstinctive ale marcii !

andrey_ 09-03-12 12:39

NU PUNE angel! :o Taicamiu cand a avut un incident din care a rezultat un far spart, a vrut altceva care sa bata mai bine noaptea si din lipsa de timp(masina trebuia facuta cat mai repede) a ales niste fauri Sonar?! cu lupa si angel eyes....daca nu ar avea inelele ar fi destul de frumoase, interior negru...etc...dar cand se aprind inelele nu mai arata asa bine:lol: Inca incerc sa il conving sa le scoata desi fara angel nici eu nu am pozitie, dar chiar si asa prefer alta solutie. In final probabil o sa le scot fara sa ii spun si pun altceva in loc de pozitie:twisted: si asa nu se uita prea des la ele :lol:
Daca vrei iti trimit pe privat o poza cu ele aprinse sa iti faci o idee generala.
O alta idee ar fi sa faci cum a facut jock la golful sau, sa pui un bec de pozitie cred, in lupa, nu stiu exact procedeul si sa lumineze foarte slab lupa, in ce culoare vrei tu. Avea o poza pe topic si arata FOARTE BINE!

SAX1987 09-03-12 14:34

Pune pune angel eyes sa fie "ce trebe" :lol::lol:

+ DRL uri + semnale de america + instalatia de la brad pe luneta sa fie pachet complet .

soosy 09-03-12 18:33

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4922162)
Lasa trancaneala si apucate de treaba , vorba lui mad [ stie el ce stie ] , angel ul nu are ce cauta pe un vag , asa cum nici drl urile nu au ce cauta pe bmw , sunt semne dinstinctive ale marcii !

da...corect....tre sa trec la treaba...asta as vrea si eu numai sa fie vremea ok si mai ales sa am timp(acum trag trae pentru malai...)sa fie fond pentru restu treburiilor
Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4922592)
NU PUNE angel! :o Taicamiu cand a avut un incident din care a rezultat un far spart, a vrut altceva care sa bata mai bine noaptea si din lipsa de timp(masina trebuia facuta cat mai repede) a ales niste fauri Sonar?! cu lupa si angel eyes....daca nu ar avea inelele ar fi destul de frumoase, interior negru...etc...dar cand se aprind inelele nu mai arata asa bine:lol: Inca incerc sa il conving sa le scoata desi fara angel nici eu nu am pozitie, dar chiar si asa prefer alta solutie. In final probabil o sa le scot fara sa ii spun si pun altceva in loc de pozitie:twisted: si asa nu se uita prea des la ele :lol:
Daca vrei iti trimit pe privat o poza cu ele aprinse sa iti faci o idee generala.
O alta idee ar fi sa faci cum a facut jock la golful sau, sa pui un bec de pozitie cred, in lupa, nu stiu exact procedeul si sa lumineze foarte slab lupa, in ce culoare vrei tu. Avea o poza pe topic si arata FOARTE BINE!

poti reveni si aici cu o poza...ca si ideie stiu cum ii cu angel...nici eu nu as prefera...ii varianta de avarie
treaba cu bec in lupa ar fi :X:X:X:X de vis...nu stiu daca o sa pot:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4922743)
Pune pune angel eyes sa fie "ce trebe" :lol::lol:

+ DRL uri + semnale de america + instalatia de la brad pe luneta sa fie pachet complet .

da...comic ca de obieci insa nu am prins ideia din pacate
tot ce pot sa iti zic este ca nu o sa pun angel in prima faza doar ca sa nu ai tu ocazia sa vorbesti aiureah

andrey_ 09-03-12 19:36

2 Attachment(s)
Desi nu prea merita sa pun pozele ca nu e cine stie ce de capul ei, nu stiu cum sa le trimit prin pm.:oops:
Scuzati jegul de pe ea, dar la ce e in oras nici nu iti vine sa o speli:rolleyes2
Asta e setup-ul de iarna:D

soosy 09-03-12 19:41

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4923206)
Desi nu prea merita sa pun pozele ca nu e cine stie ce de capul ei, nu stiu cum sa le trimit prin pm.:oops:
Scuzati jegul de pe ea, dar la ce e in oras nici nu iti vine sa o speli:rolleyes2
Asta e setup-ul de iarna:D

nu ii vorba de angel sau eu stiu ce altceva..dar modele astea de faruri ca o fi Depo sau In-pro ori altele nu imi plac pentru ca au 2 locasuri pentru bec..si lupa este inspre interior...ar fi fost mai ok spre exterior...cel putin asa zic eu si imi place mie...

angelul...nu ii rau atat ca nu ii specific vag...

GopPo 10-03-12 03:44

soosy iti urmaresc topicul si imi place ca se contureaza ceva la masina ta (cu mici hibe)...dar am o maaaaaaaaare rugaminte: incearca sa scrii corect ca-mi lacrimeaza ochii cand citesc un post de-al tau si incerc sa "descifrez" ce ai scris tu in el.

o seara placuta!

soosy 10-03-12 06:33

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 4923639)
soosy iti urmaresc topicul si imi place ca se contureaza ceva la masina ta (cu mici hibe)...dar am o maaaaaaaaare rugaminte: incearca sa scrii corect ca-mi lacrimeaza ochii cand citesc un post de-al tau si incerc sa "descifrez" ce ai scris tu in el.

o seara placuta!

mersi....sper ca va fi mai bine in toate privintele
legat de hibe....asta e...pana la urma o sa fie divergente asupra anumitor chestii ca nu avem gusturi la fel,dar la baza sa fie in ton cu "moda"

sa ne auzim cu bine

daddyflo87 11-03-12 11:40

Daca ai putea sa montezi angel portocalii sau imbracate in folie portocalie si sa le folosesti pe post de semnalizare ar iesii ceva frumos si unicat! (gen stopuri passat b6) si in locul semnalizarilor sa folosesti pozitia......

SAX1987 11-03-12 13:21

Quote:

Originally Posted by daddyflo87 (Post 4925488)
Daca ai putea sa montezi angel portocalii sau imbracate in folie portocalie si sa le folosesti pe post de semnalizare ar iesii ceva frumos si unicat! (gen stopuri passat b6) si in locul semnalizarilor sa folosesti pozitia......

tu vb serios sau faci misto ?:shock:

Ar merge ce zici tu combinat cu 2 girofare protocalii !

soosy 11-03-12 20:09

Quote:

Originally Posted by daddyflo87 (Post 4925488)

oarecum am inteles ce vrei tu sa zici insa nu stiu cum ar arata si pana la urma nici nu ma tenteaza

in final am reusti o mica ghidusie(am mutat putin ornamentul de la lupa putin mai sus si acum pot pune pozitia in locasul original...)insa nu stiu cum ar arata
sau varianta de la Jock,cea prin care sa modific carcasa lupei prin a face un cilindru in care sa intre becul de pozitie...sa procuca o lumina slaba in lentila

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4925652)
tu vb serios sau faci misto ?:shock:

Ar merge ce zici tu combinat cu 2 girofare protocalii !

pentru experiment merge dar pana la urma totusi nu:rolleyes2

soosy 12-03-12 16:02

5 Attachment(s)
desfacut faruriile....curatat interioril lupei(avea ceva praf de la becuri sau de unde or fi)am reglat una alta pe acolo

astept vremea buna sa demontez botu si sa schimb sticlele...apoi sa pun faruriile

Addr 12-03-12 19:00

Salut soosy vreau sa te intreb ceva... am cumparat 4jante rh zw1 5x112 pe 17 si nu mi se potrivesc la gaurile care la am pe masina un golf 4...ce imi trebuie ca sa fac sa se portiveasca....nuprea ma pricep si mai intreb ici colo:oops:

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2025 4Tuning