![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
|
Intrebare: stie cineva cum e legislatia privitoare la numerele rosii?
Adica: eu mi-am luat 2 randuri de nr rosii. Am facut pauza de 2 saptamani (1 august - 15 august). Ma duc si solicit al 3-lea rand de numere. Adica luna asta pe 15 ma duc si mai cer un numar in timp ce al 2 rand mi-a expirat la 1 luna asta. Al treilea rand e valabil de pe 15 august pana pe 15 septembrie sau de la 1 august pana la 1 septembrie? |
Quote:
|
poti sa te duci sa ii scoti al treilea set si dupa 1 an !!
|
Cine imi poate recomanda un "calculator al taxei auto" care sa indice cat mai bine valoarea taxei pe care urmeaza sa o platesc?
Preferabil cineva care a inmatriculat o masina adusa, a calculat taxa cu acel calculator, si suma care i-a dat s-a si platit catre stat (+ - 100 E). Adica vreau ca informatia oferita de acel calculator sa fie cat mai precisa... Multumesc |
Incearca-l pe cel de pe Autovit. :P
|
cel de pe autovit e cel mai corect si concret , trebuia sa stii valoarea co2-ului daca este de la euro 3 in sus
|
Quote:
|
Tu ai vrut masina de afara, cat e taxa?
|
daca e prea mare taxa ia in calcul si recarosarea , cauta o epava cu motorul bun
|
Quote:
|
Nu mi se pare asa mult in comparatie cu bataia de cap din Bulgaria.
Ca sa afli CO2-ul, uita-te pe mobile la masina ca a ta ca acolo se afiseaza CO2-ul la masini:) |
Ce documente trebuie sa ai la tine si ce taxe trebuie platite pt nr rosii?vreau sa scot nr rosii pt o motocicleta care nu e inmatriculata in romania si e radiata din tara de unde provine...Mai pe scurt pasii care trebuie facuti pt a scoate un set de nr rosii... Ms
|
actele de provenienta original si copii, copie dupa contract vanzare cumparare / factura , cerere tip , chitanta in spate la primarie de 7-8 lei parca , chitanta la cec de 13 lei pt numere rosii , asigurare pe 1 luna pt numere rosii !!!! aaa si 40 ron pt numere , bine in cazut tau cred ca numai 20 ron pt un singur numar :)
|
Are idee cineva la ce pret as putea gasi un etrier second pe spate dreapta la o Zafira A ?
Ma duc maine oricum pana la Tomesti, intreb de curiozitate. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning