![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
fremos fremos ;) ,...hai ca prinde forma "conserva" :twisted:
|
arde de nerabdare sa manance asfaltu zeta :))
|
1 Attachment(s)
Au iesit frumos pasajele la prima vedere. O poza si din spate nu strica..:-P
Nu se putea sa nu il prinzi si pe patron in a 3a poza..:)) |
1 Attachment(s)
jock: sar'naaa:D
furry_lion: arde..arde:lol: bolidu': era cu ochii pe mine sa nu fac vreo miscare gresita:-P nu doar la prima vederea au iesit chiar super bine mie imi place foarte mult:chick::chick: am si o poza din spate dar nu se vede chiar bine |
o sa fie un killer . felicitari zeta . cand o scoti prima oara la intalniri sa ma chemi si pe mine ca mi-e dor sa mai stam toti la o vorba
|
Arata bine si din spate..:D
Aveai distantierele montate in pozele de mai sus? |
spor in continuare ;D
|
tracky: mersi..chiar..nu te-am mai vazut de o mie de ani :D
bolidu': are "disitantiere" montate...nu sunt chiar distantiere ( e ceva acolo improvizat:D ) tot asa va arata cu ele montate b-01-ptk: multumesc;) |
Foarte frumos :shock: spor in continuare
|
Yeeeeeeeeeeeee a venit micuta de la Ghetto :twisted:. Buna treaba a facut Mihai....bravo fata asteptam in continuare miscari ale proiectului. Usor si cu grija prinde forma si o sa fie gata iar dupaia sper ca n-ai uitat...sedinta foto :-)
|
1 Attachment(s)
o idee... imbina si fusta cu aripa spate
|
:rolleyes2
deci... am citit topicu intr-o viteza ce imi aminteste de lecturile obloigatorii de la scoala :lol: felicitari ca ai readus la viata masina... daca intram pe topic cand erai la primele pagini iti ziceam ca nu are rost sa te ocupi de ea, era mult mai simpla o recarosare... da pana la urma ai facut o treaba buna. abia astept sa o vad gata;) |
zeta, pe partea dreapta jos langa arcada o cam ia rugina.. vezi sa nu faci tot aceasta treaba si anul viitor!
spor la lucru, iese bomba! |
toate imbinarile...toate locurile in care se face condens...interiorul aripilor spate....baga zinc cat se poate de mult...si apoi ceara de cavitati....
|
Ai uitat sa mentionezi sharky, pe tabla CURATA, nu pe rugina! :D
Sunt doar sfaturi cat se poate de pasnice, pt binele masinii! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning