![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Quote:
|
Ce pret ambi porci?
Dami mai multe detalii pe mp. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salutare, am observat ca nimeni nu mai umbla pe topicul meu, si ma gandeam sa il inoiesc.
Ca noutati ar fi urmatoarele: - Bara torsiune de papuc 22mm. Multumiri lui Vandam (peste ceva timp urmeaza 25mm) - Oglinzi BMW E 30 electrice heliomate (multumiri lui Dacia-motorsport) Si cam atat pentru moment, a si sa nu uit, mi-am luat vopsea alba, o sa vopsesc canadele. In week-end as vrea sa pun bara aia:twisted: si vreau sa o vopsesc rosie :arrow: impreuna cu alte nebunii de la articulatie. Si 2-3 poze sa mai arat cate ceva. Si in ultimele poze (scuze calin ca m-am folosit de pozele tale) cam asta as vrea sa fac pentru VNF in timp:D |
eu ti'am mai explicat tie,nu iti mai bate capul cu toate tigaile,da'o frate la remat si gata.
du gunoiul unde ii este locul!:D |
umbland pe aici am dat de tine:D
hai cu cat mai multe modificari pe ea! |
Quote:
Quote:
|
Felicitari Pentru Achiziti:):D...Tineo Tot asa:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
oglzinzile sunt jmchere... cat despre barile alea de torsiune... cred ca ii vor fi de mare folos tatalui tau cand se duce la serviciu, mai ales in alea 2 curbe de dupa calea ferata :lol: o sa ajunga cu 0,2 secunde mai repede acasa
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: eu ti-am zis tie ca nu esti sanatos :)) dar nu m-ai crezut :lol: .. Merci, si oricum tata nu prea mai circula cu ea... acum ca mi-a expirat si asigurarea :rolleyes2 mai mult circul eu(cu sofer) ... astept sa vad ce mai fac poate imi trag canadele si bad-boy-ul pe ea... + o surpriza, nu va spun nimic momentan :lol: ON: astazi dupa ce am venit de la scoala, ma gandeam sa fac ceva si nu stiam ce... zic eu:" hai sa montez bara de torsiune..." zis si facut, si uite asa m-am pus pe demontat/montat. Este o ENORMA diferenta dintre ele, astept sa ies cu ea sa vad cum se comporta pe curbe... Oare e mai rigida ? poze mai tarziu ca nu merge netul cum trebuie... |
Quote:
|
Quote:
|
pe acolo pe unde sta nu prea e la moda carnetu... nici asflatu nu trece pacolo :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning