![]() |
Re: Portul Constanta !
ceva poze baietzi?
|
n-am facut poze......doar am filmat cu telefonu de la no-x-cape din mashina dar nu se vede nimik.....shi nu are rost sa pun ......oricum a fost super tare....ma luat ametzeala cat sa invartit baiatu ala.....facuse bataturi la maini de la frana de mana:))
|
da...de la frana de mana :D
am tot incercat si eu pe bucata aia de gheata sa`l daram pe peter care era jumate ieshit pe geam ...dar nu am reusit ...no handbrake :( |
Quote:
|
nici eu nu am avut frana de mana ca o rupsesem :((((((!!
|
lolici ....hai cu portu` frumosa oricum activitatea de saptamana trecuta :) pacat ca nu mai era loc ca tot nu ma saturasem sa ma dau :) bine ca am mers la aqua acolo era lejer lejer.
|
vedetzi baietzi ca rutiera e chitita pe noi...sunt date dispozitii sa ne faca dosare...asa ca mai usor in mamaia..
|
Quote:
|
daca mergi ca babele..:) totul e legal....:) la curse ma refer!!
|
Quote:
|
mai baieti care a fost aseara in portu tomis si a filmat burnoutu facut de bmw vreau si eu filmuletu :) mia placut..... dar tot daciile sau invartit mai mult
|
Quote:
|
Quote:
si mai erau cativa pe acolo oricum a fost show frumos .... |
nu am stat prea mult prin port .. inseamna ca am pierdut ceva misto :((
|
ce bmw s-a dat?
|
un seria 3 cam din 2002 2003 ...cred ca era 2000 diesel....da se invartea frumos ..mai ales dupa ce s-au incins pneurile.....shi un bmw urs ...care sa invartit putzin shi a dat shi un burn micutz
|
Quote:
ursul |
nu nu ...nu al tau:PPP...cel putzin cat am stat io acolo ..pana la 12 juma nu ai facut nimik
|
sambata mai faceti ceva mai baieti ?????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa vedem sa vedem:)
|
diseara vin si eu in port sa va vad daca e frumos si sper sa nu imi para rau .....
|
mai cum a fost in port sambata poate puneti si voi filmulete ceva
|
MOAAA ...ce tranta a tras LKS :))):):)):):):):):) cat am ras de el .....si-a belit genunchiu :)))
|
ma asteptam sa o zici :D..."cum nu fuge ma scuteru ..uite ce am la picior ! " :)))
|
trebuia zisa .......da ai drepatate ..c.a toti ziceau ca nu fuge ....dar uite ce ai la picior ....te ai suparat ca am stropit stirea pe net?
|
Quote:
|
fratilor hai ca vad ca e la moda... si dak tot nu fac rost de ele pe mess... vreau sa stiu si eu care mai aveti filmari cu mine sau poze... si cu mashina mea si cu tico ala verde dak aveti e perfect... dau o bere.... bineiteles ca din port !!! PLS
|
fratzilor ceva in seara asta sa iesim la o vorba sa discutam despre 4tuning days cum plecam cu ce ca mai e putin ? ma plicti naibi in casa :) toata lumea se duce in Club !
|
Quote:
|
care ati fost aseara in port .....
ati vazuto pe gagica cu bmw`u ala care se tot invartea pe acolo ....:))))))))))) nush cum de nu a ametit ..:)))) dar a fost tare si cand s-au luat toti dupa ea un fel de trenuletz .... :)))) |
Quote:
|
un gri deskis... eu ii bagam flashu shi proasta punea mana la oki...
|
vorbiti de ala break cu 1.8 ? :)) era a lu unu care isi "smulgea paru" din cap dupa ce a vazut ca i-a dat`o hvb :))
|
Ala care il vazusem eu mai demult nu era break din cate stiu eu.
Am auzit ca aseara a murit cineva in port dar in mangalia. Tot din astia pasionati de masini asa ca aveti grija diseara si in zilele care urmeaza. |
Quote:
|
aia care se invartea avea un bmw 320 d ...gagika era blonda...shi venea pe acolo facea 20 30 de ture shi apoi pleca juma de ora ...iar venaea......a doua oara cand a venit ...neam luat vreo 6 mahsini dupa ea/....faceam cerculetze in port:P..proasta a inceput sa rada....shia dat seama ca faceam mishto de ea:)
ps:cine a murit in mangalia?...shi cum a murit? |
bah ce fain de voi ca va adunatzi.......plm in tim e pustiu....se mai aduna la stadion da max 5 masini.......oricum e tare comunitatea voastra,succes in continuare si tineti-o tot asa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning