![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu daca o sa-ti mai placa :lol: |
Quote:
|
ok, deci tu iti doresti sa te suga... pastila fiind, desigur, ca sa nu se interpreteze...
un coleg de forum, citind asta, ma intreaba: vrei sa inghita sau sa scuipe? (repet, esti o pastila) daca inghite... e mai placut, dar rezultatul e ala din postul de deasupra daca scuipa, ajungi pe afara, dar nu mai e aceeasi senzatie :) so..? |
aici... nu mai am cuvinte... bine acum vorbind... era metaforica chestia :-P
|
:lol::lol::lol::lol:pai ..metaforic evident...care ar fi raspunsul?????
pe linga faptul ca ma amuz al naibii de bine,chiar as vrea sa va prezint si partea aialalta si sa aud parerile voastre. obiectiv vorbind,in cazul in care visezi la o femeie mai dezghetata,esti pregatit sa o accepti de tot?esti constient ca ea este dezghetata de felul ei,si in mod evident asa se comporta si cu altii?(asta nu inseamna ca se culca cu toata lumea,ci pur si simplu este foarte posibil sa fie indragita si de altii) Quote:
ok.ma intreb eu acuma...ce te faci cu asa o femeie?cum te simti linga ea in dreapta,cind intra ca o furtuna la benzinarie,vorbind la telefon...iese cu naturalete din masina,isi pune benzina,merge plateste,vorbind la telefon evident...trage masina mai incolo...se baga sub capota,inchide,urca in masina...si tu stai si te uiti la ea...ca nu poti sa nu observi ca toti barbatii din benzinarie se uita ca boul la poarta noua....dar este absolut inutil sa o incurci,ca e masina ei,si stie ea mai bine ce vrea. vorba unui prieten drag....cind t-i foame,visezi la mancare...dar daca primesti felul 1,2,3,4,5 si 6...s-ar putea sa nu mai poti sa maninci tot.... chiar sunt curioasa care este parerea voastra privind in asa fel lucrurile...:-) |
Quote:
|
Quote:
da normal de acord cu tine :P |
hai sa fim sincer, 98% din barbati vor prima oara sex, apoi vor o masina smekera sa se plimbe noaptea pe magheru si sa agate taranci, si pitipoance.
2% vor o lancia delta (s4 daca e cazu), o iubita care stie sa-i faca clatite, restu vine de la sine. |
eu nu vreau sa agat taranci si nici pitipoance, in viata mea nu am agatat cu masina, pentru ca nu am vrut asta niciodata, mi se pare umilitor si degradant pentru o femeie sa fie fluierata/claxonata/pasaita/strigata din masina, si mi se pare penibil pentru "masculul"(oare?) de la volan sa isi 'procure' o prospatura bazandu-se pe ceea ce conduce, in loc sa se bazeze pe el.
o prietena buna de-a mea numea masinile astea 'de agatat' drept prelungitoare de p_la. eu stau bine cu asta, multumesc, nu simt nevoia unei prelungiri de genul asta. |
Quote:
|
sincer, mi-e mila de oamenii care au nevoie de o masina ca sa-i demonstreze aleia ca el POATE....
penibil |
am mers acu 2 saptamani la mare cu cineva cu o dubita, (conduceam eu, masina era a -lui), la un momentdat mi-a apasat pe claxon, il intreb de ce si imi zice: n-ai vazut ce buna era aia, io ce sa inteleg, doar ca am murit de rusine. Mie mi se pare mai trist ca sunt multe fete/femei, carora le place chestia asta
|
alea-s perechile perfecte pentru aia de claxoneaza dupa ele...
se potrivesc si se si merita :) din fericire nu-s multe... |
poate multe care nu se intorc dar multe care se simt bine ca sunt claxonate, se simt apreciate:P
|
ma indoiesc... serios vorbesc...
|
Depinde de situaţie , sau mai bine zis de fată , dar să le placă mă indoiesc
Ca fapt divers la VTM.. domnişoarele (unele) cred de cuvinţă să işi ia neapărat pantofiori cu toc roşii să se asorteze vezi doamne ...cu bluziţa luată cu o zi in urmă sau că sunt in tentinţe şi şi-a rupt picioarele pe urcarea aia... , aşa ceva cu siguranţă nu vrem ! |
apropo de claxon... mergeam impreuna cu un baiat, cu masina lui prin militari. la doua treceri de pietoni a claxonat dupa fetele care i se pareau lui "bune" si, spre surprinderea mea, amandoua i-au raspuns cu ceva de genu "iesi in mor*** ma-**", moment in care m-am simtit din cale afara de penibil spre deosebire de el care nu avea nici o taina, ba mai mult radea ca... taranul la... aiurea
din momentul ala am zis ca nu ma mai sui cu oricine in masina si asa am facut si incerc sa fac in continuare |
am auzit o gramada de tipe care se tot intrebau de ce naiba claxoneaza barbatii dupa ele (faza de genul povestita mai sus). acuma, nu prea imi sta in obicei sa fac din astea, dar sincer daca as face asa ceva, ar fi din pura distractie, pe principiul "nu am nimic de pierdut" (dar nici de castigat).
ca sa povestesc si eu ceva, imi amintesc de un unchi al meu, mai mare ca mine cu vreo 20 de ani, care avea un renault 4( cine nu stie cum arata masina, sa dea pe google un search). vin eu cu el la bucuresti de la tara (nu va puteti inchipui in ce hal arata masina, pe langa ca era renault 4) si cand ajunge aici, baga muzica la maxim si tot asa, claxoane la gagici (maxim 17 ani ) si alte alea. eram terminat de ras, dar cred ca eram si mai terminat daca s-ar fi oferit careva sa se si urce in cotetul ala de masina :) |
nu mi se pare un gest onorabil din partea unui barbat sa claxoneze femeile.......eu nu claxonez mi se pare misogin
|
STAU SI ma intreb.oare ala care claxoneaza crede ca fata vizata va alerga dupa el si va intra in vorba cu el?cum o fi sa claxonezi o fata,sa pleci mai departe,aia sa alerge dupa tine,sa te ajunga,sa urce in masina si sa-ti spuna ca apreciaza ca ai claxonat-o si ca poate iesiti la un suc....
|
Nici nu ne-am face impresia ca este o "steoarfa". :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu fac asta si nu sunt barbat :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Domne păi te contrazic:-) .. şi īţi zic de ce .. anu ăsta a fost unul cu mai multe escapade ...fie la munte, mare , bucuresti.. etc..Intrebarea fireasca(zicea el) a unui pusti de 17 ani a fost cand mi-a vazut masina , că ce fac eu seara la mine acolo īn oras .. ies pe strada seara si claxonez fetele :lol::lol::lol: dupa care le duc la disco :lol::lol:, Da mă ca altă treaba nu am.. nu's genu .. şi sub nici o formă nu mi-am facut maşina pentru ele.., că oricum unele se cred superdăstepte să arunce un ochi spre masină şi să zică ..(vorbea cu prietenul ) da mă dar e oltcit mai mult de 120 nu prinde :???: , dar asta e altă poveste .. şi oricum ei erau cu un super car.....Logan :lol::lol::lol::lol: Quote:
alti fluiera manifestand astfel ca sunt dintr-un regn mai special ...regnul animalic doar pentru a atrage o privire ... |
Quote:
si ce claxonezi? baieti sau fete? :)) |
feteee :lol::lol:
am mai spus asta, unele se uite foarte :dribble: pana vad ca e girl la volan :twisted: ma distrez si eu pe seama unora :D:oops: |
Şi totuşi să revenim la subiect....
Ce vruiam noi ??? |
pai ce vreti??? sex... masini... femei... banii si cam atat... nu?
|
Quote:
Si la noi tot mai amplu se desfasoara lucrurile.. Nu cu cele descrise de tine putem supravietui , nu zic ca nu ne sunt necesare dar vrem mai mult..!!!, asa cum si voi vreti totul.. ;) |
Quote:
ps: nemultumitului i se ia darul :google: |
Quote:
Quote:
Quote:
Accentuez ce ziceam atunci ,azi am vazut fetita unei foste colege de servici ......... un mic ingeras :oops::oops: |
Quote:
Si voi vreti acelasi lucru, doar ca in loc de femei, vreti barbati ... sau poate vreti si fete, eu stiu? :D:lol::lol::lol: |
poveste scurta...ieri in fata u.r.a. ...2 "bucati "(una blonda, una neagra) vroiau sa traverseze....nu era trecere de pietoni ....aglomeratie mare ...un taxi in fata mea ....si ce credeti? se opreste sa treaca pitzipoancele ...si dupaia ce credeti? blonda zice "Merci mult frumosule" =)) e... cum sa nu claxonezi ?
|
pai si tu nu te amuzi?:lol::lol: mai ales ca esti fata:-P
|
nu ca io nu imi gaseam loc de parcare....eram grabita :))
|
"Barbatii nu-si doresc ca femeia de langa ei sa fie neaparat frumoasa de pica, sa respecte standardele de frumusete, 90-60-90, sau sa aiba bronzul perfect.
Farmecul nu consta in perfectiunea fizica. Desi suna a cliseu, dar nu este deloc asa... Poti fi sexi si daca ai cateva kilograme in plus (vezi formele generoase ale lui Scarlett Johansson), si daca ai nasul prea mare (exemplul clasic este cantareata Barbara Streisand), picioarele prea scurte (Jennifer Lopez sau Beyonce nu sunt tocmai niste gazele) sau sanii prea mici (vezi Kate Moss sau aproape orice fotomodel de pe catwalk). Totul sta in atitudine. Abilitatea de a-i fi aproape Cu alte cuvinte, sa-i fii un bun prieten, dar nu "camarad de arme". Prietenie inseamna sa stii sa-l asculti si sa-i fi alaturi, nu sa va imbatati impreuna de bucurie ca s-a calificat Dinamo in Liga Campionilor. Prietenie inseamna sa stii cand sa ierti si cand sa certi, mai degraba decat sa mergeti impreuna la peste. Trebuie sa-i oferi mai mult decat ceea ce gaseste la amicii lui de acelasi sex." adevarat... sau nu? sau doar partial?? |
relativ
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning