![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
yeeee,o veste buna,abia astept sa o vad maine.bravo bogdane,pace
|
Dud's...danke danke pt mesajele de incurajare & other stuff (trebuia voi repede sa deconspirati pozitia...vorbiti cu mine la telefon si dupa postati pe forum...inaintea mea! Asta ma deranjeaza :))...glumesc of course) trebuie sa scriu despre asta (dupa capu' meu)...merita scris...e un post marca Morph. (Buddy_lex, citeste doar ultimul rand.)
Nebunia a inceput aseara cand am fost cu Aleks sa o luam de la vopsitorie. Cuvintele nu pot exprima ce am simtit cand am vazuto toata intro nuanta, toata...gata (cumva). Poate doar Aleks a vazut in "chipul unui client fericit" ceea ce simteam cand am vazuto. Frumoasa, incredibila, nemaivazut, ma jur, mi se pare absolut fenomenala! Dar nu gata, gata. Probabil vam pacalit cand am scris "vopsitorie"...dar am duso pentru a o da in spritz kit...da...si cand am vazuto asa...nuj...mam sucit si mam descurajat, mai is multe de facut la ea...si parca nu mai am puterea dar in special banii ( probabil asta e...nu mai am puterea sa continui ca nu mai dispun de nici 1 ron)...deci trebuie sa va povestesc tot ca au fost 24h de pomina...am luat masina din vopsitorie si am duso la hala unde am bibilit ce am bibilit si am zis cu Sageata "hai so ducem la spalat"...si asa am facut. Am duso, am spalato ( interior ) si cand sa iesim ne asteptau caschetarii. Fara stopuri, Fara spoilere, Fara nimic...tras pe dreapta. Ma jur ca lea placut nebunilor, au fost prea adevarati. Miau cerut actele, normal ca am intins permisu si buletinu...ma intreaba de talon...leam zis ca'i la hala :) (dar el era in cotiera...hihihi;)) )...oricum putin conteaza...ideea e ca au fost baietzasi si daca odata intra aici si citesc vreau sa vada ca apreciez astfel de gesturi ale politiei romane. Politie Romana pe care totusi o ft in gura ca de la Bacau pana la Bucuresti pune 15 radare deci totusi mai au putin de lucrat la capitolu' imagine dar cu astfel de gesturi, ca cel de aseara is pe drumul cel bun...(15 pe numarate...am avut tot timpu'n camion...ajungem si la partea aia)...unde eram? asa...dus masina la hala, plecat la Sageata si somn. Dimineata din nou am reluat 13/14 la masina pana cand am vazuto in camion bagata. Camion? Cum adica ce camion? Vreme de cacat, zapada aiurea, masini joase...rist de failure >>> le aducem intrun camion. Si asa am facut. ( foarte adevarat, ma jur). In seara asta (ora 09 aproximativ) pe un frig, pe centura bucurestiului umbla un tir cu 3 masini care cauta o rampa unde sa le descarce...si am gasit rampa...si leam descarcat...si am intrat prin prelungirea ghencea in bucuresti...si aici doream sa ajung. Atunci cand am vazuto mia placut extraordinar...si acum imi place...nu ma satur sa o privesc ( in seara asta stateam in Romexpo si ma uitam ca vaca la imprimanta la ea)...dar ma descurajeaza cat mai e de munca. Totusi in seara asta cand am conduso din Ghencea pana la Romexpo...snap! Atunci sa intamplat...atunci am realizat cat de dor mia fost de ea, cat mia lipsit aceste 4 luni in care nu am mai conduso...ce imi place sa o conduc si ce bine ma simt la volanul ei...si atunci miam dat seama ca trebuie sa fac tot posibilul sa o termin asa cum trebuie, sa iasa ca la carte! Finisatul, vopsitul, lacuitul, TOT! Atunci sa intamplat...deci nu e vb. de cum te simti cand te uiti la masina ta...e vb. de cum te simti cand conduci masina ta...si mia fost a naibii de dor de ea, a naibii... Alergatura prin Bucuresti alaturi de clasicul Sageata FARA BARA, Aleks si un Suzuki a fost ceea ce am avut nevoie. In alta ordine de idei fratilor...nu asta era subiectu...nu am intrat sa va plictisesc cu orgasmul meu de la volan din seara asta...sau cu faptul ca's rupt in 2 si eu si toata gask PLM...k azi am mers 7h cu un Tir si am numarat 15 radare (din care 8 de la Buzau la Bucuresti)...am intrat sa va spun ca masina ESTE PREZENTA LA 4 TUNING DAYS EDITIA 2010. Citit bine, am zis ESTE PREZENTA. Nu va asteptati la o masina gata, nu imi spuneti "mai trebuie facut aia...si aia...si facut si aia...si retusata si aia..." BELIVE US: STIM! Si eu si Aleks si toti. Adik nu ma intelegeti gresit...puteti spune, i don't mind...dar nu o comentati ca pe o masina " LA CHEIE "...caci este un "WORK IN PROGRESS". Va astept cu drag la stand la PLM pentru sugestii (idei pe viitor) sau doar ca sa ne salutam fc2fc si sa bem o bere...si vreau de acum sa imi cer scuze pentru cei pe care nu am sa ii sun, din lipsa de timp...credit sau...i dono...imi cer de acum scuze pentru cei cu care am zis ca ma vad si poate nu am sa ma vad. Imi cer de acum scuze la telefoanele la care probabil nu am sa raspund. Nu e cu rea vointa, asta vreau sa subliniez... Mai zic odata ca's mandru foc: MASINA ESTE PREZENTA LA 4TUNING DAYS! Am ajuns sa moara visi! NE VEDEM ACOLO!!! Acum fara suparare, cred ca merit si eu ( nu in 1 rand) si restul baietilor de la PLM some good sleep ( in special Aleks...el functioneaza pe baza de reactor nuclear...nuj ). Va salut, Va respect si VA ASTEPT SA NE CUNOASTEM!...dar pana atunci eu ma duc sa ma culc...ca's mai nebun ca toti...ei dorm de 1h aproape...eu de 1h stau si scriu nuvela :)) P.S. Nu va puteti da seama ce mia picat maxilaru cand am vazut ca mai este inca un Seicento pe langa al meu in ciuperca (pavilion central). Deabea astept maine (adik in 4h) sa dau de proprietar...sau proprietara >:))...sa schimbam o vb. 2 Noapte buna! Pe maine!!! |
Ori scrii nuvele, ori nu scrii nuvele my man.. Dar, bravos! ai reusit ce ti-ai propus in proporite de peste 50%.. Sa vedem si pozele la stand.. si poate ne vedem duminica.. ti-am "esplicat" eu "complicatiunea mea".. Multa bafta in continuare.. si la cat mai multi vizitatori cu care sa bei bere.. pe care sa o dea ei cand vad ce misto este YRJ-ul :))
|
gj morph ! da am vazut seicentoul galben :D dar pe a ta nu am vazut-o pe acolo, la ce ora ai venit ?
|
Quote:
Acu lasand caterink pe maine...eu inca nu dorm...k nu pot adormi...CRAP! Si tot aici...tot nuvele...si serios vb. probabil nu lai vazut ca am ajuns fff tarziu. 11.45 ora de intrare in pavilion (pa ceas) |
Omule, faptul ca nu-ti pot vedea masina live la 4tuning Days este unul dintre cele mai importante motive pentru care regret ca nu pot ajunge.
Sunt convins ca o sa rezolvi cumva problema A.S.A.P. si pentru cei ca mine (a se citi cei ce raman acasa :cry: ). Adica sa pui poze cu ea expusa, CAT MAI CURAND. Citisem reply-urile tale inainte sa afli ca de fapt e gata.... cand erai asa dezamagit si suparat pe cei implicati. Nu stiam cum sa te incurajez, pentru ca imi aduceam aminte instantaneu cum eram eu ”in vremurile bune”, sa zicem asa, adica atunci cand aveam amaratul ala de Tico si niciodata nu reuseam sa-l pregatesc la timp pentru ceea ce urma... simteam ca toata lumea parca lucra impotriva mea, parca nimeni nu voia sa-mi intinda o mana de ajutor... in fine... Ma bucur nespus ca la tine s-a rezolvat totul la timp, tu nu meriti soarta mea din punctul asta de vedere! E bine ca ai ”langa tine” pe cineva care chiar da doi bani, caruia ii pasa. Felicitari in primul rand tie, Morph, pentru efortul si ambitia de care ai dat dovada! In al doilea rand, felicitari tuturor celor ce s-au ocupat de proiect, pentru aceleasi considerente! (desi inca n-am vazut despre ce e vorba :oops: dar sunt convins ca n-are cum sa nu fie bine). Nu ne uita cu pozele, daca se poate chiar sambata! Oricum o sa trimit niste spioni sa vad si eu ce si cum :D Toate cele bune! |
Morph, pe proprietar il stiu eu, e prieten cu mine, il iau si pe el de maneca si vin si te iau si pe tine, dar nu astazi, maine, pt. ca maine ajung la 4TD. Felicitari pt. eforturile pe care le-ai facut sa aduci masinuta la 4TD !
|
Uite ca a venit si randul tau Morph, a venit randul tau sa fii happy. Sincer ma bucur foarte mult pentru tine ca ti-au iesit treburile asa cum ti-ai dorit ( sau poate chiar mai bine ) si sper sa fi meritat tot stresul, toti nervii si toate neplacerile intalnite pana sa o vezi in stadiul de fata. REGRET ENORM faptul ca nu pot fi acolo sa-ti strang mana si sa te felicit pentru pasiunea, eforturile si ambitia de care ai dat dovada, iti multumim pentru " nuvela " mie unu chiar mi-a placut ( de treaba caschetarii ) important e ca ai ajuns acolo unde ai vrut cu ea si ca vor urma alte chestii si mai si, avem cu totii incredere in tine si stim ca o sa o scoti la capat asa cum iti doreste inima. Felicitari baietilor care au lucrat la masina sa le dea Dumnezeu multa sanatate sa puteti face impreuna si alte chestii la buburuza si nu numai.
Acestea fiind spuse inchei prin a te ruga sa pui poze cu bestiuta sa o vada si ochiu` nostru... Salutari din Iasi prietene, toate cele bune ! |
1 Attachment(s)
Sper ca nu am stricat nici o surpriza. Oricum nu se vede mare lucru :-)
Felicitari ! |
Doryn, mai mult ai intaratat lumea cu poza aia :))
Nu se vede decat vopseaua si un pic din praguri, ca in rest nu mai observ nimic la masina. Aaa... Si shaved doors, si parca si badgeless grill. |
Quote:
|
Quote:
Hai cu pozele alea, Morph! Propun sa nu puna nimeni poze inaintea lui Morph (sau fara acordul lui). |
Quote:
|
Hmmm... s-a facut deja seara si n-am vazut nicio poza. Morph, nu te gandesti deloc si la ”homies”? (a se citi ”people @ home”)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mistocuta masina, pacat ca nu am putut sa ma uit mai aprope ca ati ascunso acolo.
Oricum felicitari, poate cel mai misto 6cento din RO. ;) |
2 Attachment(s)
Pun eu 2 poze mai "clare" :D
PS: nice car dude :twisted: |
Quote:
|
desi nu e terminata oricum arata bine, deabia astept sa o vad terminata, best seicento ever :D P.S. morph tu care erai pe acolo ? ca nu stiam desi am trecut pe la masina ta de cateva ori, ai parul cret ? :D sau te-am confundat poate
|
Vai sa'mi bag...ati scris 7 tone (i don't mind), is rupt de oboseala si fara chef de a scrie...dar hai sa va raspund. Salut, pentru inceput.
Quote:
Man, sincer...am asteptat TuningDays asta si cu gandul ca sigur ai sa vii, sigur ne vedem si noi intrun final...dar nu a fost sa fie nici acum...maybe next time. Te salut acum ca is obosit si mai am de scris...si vorbim noi pe un mess mai pe larg, mai multe...aseara ar fi fost ideal dar cred ca dormeai deja cand tiam trimis PM. Numai bine prietene Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Si acum continuare, postul numarul 2 because: The text that you have entered is too long (10120 characters). Please shorten it to 10000 characters long.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
o sa ma deranjeze acest aspect...momentan ma avantajat pentru ca sa vazut doar o imagine de ansamblu, un concept, ceea ce miam dorit si eu si Aleks. Quote:
Quote:
Daca asta este singura :)) o tot repetam :)) Quote:
...si DA! Mai confundat :) Nu eram eu ala...Eu is cel cu ochelari si cu parul ciufulit (tzepi, ciufulit)...mai inalt asa de felu meu...si astazi cu proasta inspiratie sa vin imbracat in negru...sa se asorteze de minune praful de prin si pe masina cu mine si sa arat toata ziua ca un salahor. Va salut pe toti si multumesc ca ati avut sau nu placerea sa cititi nuvela din seara asta :)). Acum, URMEAZA POZELE!!! Promit! Acu fac rost de ele...dupa ce dau submit reply... |
1 Attachment(s)
Special pt Bogdan:
Frate imi cer mii de scuze, din nou, pt faptul ca pozele alea super, nu au putut venii in seara asta. Mii de scuze, milioane, sute de milioane... chiar imi cer scuze... |
anyway maine vin si intreb de tine pe acolo sa schimbam 2 vorbe live morph :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si acum...ram tata taaaaaam!!! POZELEEEEEEEE!!! |
contrast prea mare intre partea din fata (foarte incarcata) si laterale+spate unde ai ras tot. ma asteptam sa-mi placa mai mult, la cata reclama i-ai facut
|
Quote:
Eu nu ma astept sa'i placa nimanui, sincer. Dar ma bucur daca va place. Partea cu reclama, nu stiu ce sa zic...nu consider ca iam facut reclama ca nu o vand si nici n'am sa o vand...dar na...nuj...mam simtit putin atins la faza Quote:
|
Quote:
Felicitari Morph, ai un bondar pe cinste ;). |
ai sa-mi phoot una :-O ce i-ati dat la PLM acolo, steroizi ?!?!
daca acum arata asa.. apoi cand o fi gata e Game Over. CONGRATZ! |
Quote:
...inca o treaba...isi face ala masina, CONGRATZ CONGRATZ la proprietar! Isi schimba ala motoru: CONGRATZ CONGRATZ la proprietar! Acu sincer ba baieti: Felicitari ALEKS si PLM TUNING. El a muncito pana acum si tot el mai are de muncit la ea impreuna cu finisoru/vopsitoru. Intelegeti cum vine? Eu niciodata nu am inteles chestiile astea si nu vreau sa dau exemple pe altii cu nume cu tot...dar am sa ma dau exemplu pe mine ca nu vreau sa fiu ca altii MS, MS de parca eu am tras fibra, de parca eu am dat kitu. Foarte multe nopti nu am dormit nici eu (nu de nerabdare, de griji! De frica de esec, de paranoia, stres si tot felu...sincer niciodata de nerabdare), multe drumuri am facut, multe piese am luat, radiator pe mijloc eu montat si altele...dar bataliile grele Aleks lea dat...si inca mai are pana castiga razboiul...pana acum victorie! Poate gresesc judecand asa, meritul meu e in spatele cortinei, asa consider. Banii sunt munciti din greu, sacrificiile care leam facut, le fac si le voi face sunt absolut enorme (cine stie cunoaste) dar in final proprietarul SUNT EU. Dupa 4tuningdays putina odihna fizica si psihica si la Aleks si la mine (ca la amandoi e bine meritata) si dupa o luam incet la facut, refacut, finisat, vopsit, montat....am renuntat la termene, am renuntat la tot. (asta nu inseamna ca e gata la sfantu'asteapta) Asa proiect nu are nevoie de termen. De ce? Pentru ca oricat de tarziu ar fi, daca iese BINE, SE MERITA! Acum ramane o problema: vesnica. FELICITARI MORPHEUS SI ALEKS! (pana acum) PUNCT! (gata, ma culc! ne vedem maine la ultima zi 4TD 2010) |
ce sa zic... sincer... mai trebuie lucrat putin la ea... putin mai mult. jantele parca ar merita sa fie macar pe 15 sau daca se poate asa, la limita chiar 16. ca sa arate masivitatea body kit-ului.
felicitari. cand o sa fie gata a ta, sper sa fie si punto al meu. :D sa fie... face 2 face. :) |
Quote:
Am plecat la Romexpo, saluuuuuuuuut! |
1. A aparut si masina ta in reportajul prezentat de ProTV acum 2 minute :D
2. Ma bucur ca ai reusit sa termini masina macar in mare parte ca sa poti fi prezent la salon. Am vrut sa ma bag in seama sa schimbam 2 cuvinte dar erai inconjurat de multi alti oameni care iti puneau diverse intrebari iar eu ma cam grabeam. M-am invartit oricum minute bune pe langa ea si celelalte de la PLM Tuning. Aleks era cam ocupat si savura sandwichul ala la el in masina (el cred ca era), asa ca nu am avut cu cine vorbi la voi la stand. Oricum, frumoase exemplare si buna localizare (asta banuiesc ca e meritul lui Aleks). Mult succes in continuare cu masina frate si sa fii sigur ca va arata demential cand va fi gata ;) |
salut din partea mea tot respectul pt munk am stat la tine la stand si am admirato cred ca cel putin 30 de minute imi place masina mult am vrut sa vin sa ne salutam fc2fc dar am avut o retzinere pt k nu am vb nici pe forum dar iti urmaresc des evolutia masinii tale
Masina arata intr-un mare fel nu ma asteptam sa vi cu ea cand am intrat si mi-am aruncat ochii prin multime si am vazut buburuza alba am ramas:O am zis k nu este adevarat ceea ce vad felicitari si tot respectul din partea mea am sa pun si niste poze cu masina dar cand am sa le scot k acum nu am timp.Poate la alta expo o sa ne cunoastem dak o sa am mai mult curaj sa vin la tine.sper sa ajungi cu bn acasa si sa continui ce ti-ai propus cu proiectul numai bn si drum bun.RESPECT TOTAL |
Apare in videoul asta standul PLM de pe la 1:05 :-)
|
1 Attachment(s)
Pacat ca din cauza ironiilor unor tarani, pleci acasa dezamagit, suparat si fara chef de a continua. Is satul de ironii si glume proaste referitor la statura ei sau a persoanei mele. As avea un mesaj dar mai bine nu'mi bat capu'...si asa nu conteaza. Sa va fie rusine oricum.
Quote:
Quote:
Quote:
Over&Out! Lateredit: CLCK AICI pentru articolul dp ProTv. (secunda 40). |
Quote:
|
morph finally ne-am intalnit in persoana :D bafta cu masina, sa se schimbe din ce in ce mai mult !
|
Te-am vazut si eu , ce sa zic masina a iesit super frate si te respect ptr munca ta , si nu te lua dupa lume si mergi mai departe , fale in ciuda, multa bafta in continuare
|
La cati tarani am vazut astazi era imposibil sa nu se auda vorbe si despre masina ta... Incepand de la masinile din salon, pana la drift cand iara au venit taranii de la cucuiata din deal sa zica : "ce dracu ca d-asta faceam si eu cu dacia pe izlaz" spargand seminte peste tot. Am vazut-o pe viu, a iesit bine, se vede ca mai e de lucru, daaaar, ai facut tot ce ai putut pt. 4TD, felicitari tie si echipei PLM Tuning care a muncit din cate am citit/vazut enorm sa aduca masina in stadiul asta asa de repede. Succes in continuare Morph, si la cat mai multa sanatate si cash sa poti sa termin proiectul asa cum vrei tu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning