![]() |
Re: masinile modificate din bacau
piua! se spune :D
|
1 Attachment(s)
Latest...desi cu nr de bucale era in onesti...poza facuta de un prieten de-al meu 8)
|
Quote:
|
dragutza masina....
|
aleks need help cu neste ornamente de 190E ... plzzz help 10X
|
Vad ca e cam pass pe aici...ce am vazut eu...speachless Mercedes Benz SL 50 AMG negru cu jante cromate...poate multa lume nu ma crede...veneam de la asa-zisu mall din onesti si am vazut masina cu nr de bucale mai mult pe intuneric dar am vazut detaliile importante[V8 Kompressor]...m-am intors dupa ea am cautat haisa tot onestiu si cucu...probabil s-a dus in bucuresti prin BV...oricum pacat ca nu am pozat-o :(
|
Re: BC 11 ADV
Spui ca ai turometru.
Am si eu un 190 D, motorul clasic, dar nu am turometru. Am vrut sa iau un bord din dezmembrari cu turometru, dar mi s-a spus ca e degeaba, nu se poate monta, ca cica nu-i motorul compatibil?!? Ceva sfaturi ai? |
Re: BC 11 ADV
Quote:
bafta in continuare |
se ataseaza un "senzor" electronic, nu ma intreba ce-i cu el, si cum functioneaza, a fost adaptat de pe alt motor, generatie mai noua, pt ca la dieselurile de tipul ala nu exista...
complicat si cu dese sincope, dar a functionat pana la urma.... |
2 Attachment(s)
Vad k nu mai misca nimik pe aici :( ... pun si eu 2 poze cu o masina care chiar dak nu e din bc a fost de mai multe ori pe aici ;)
|
ba... acum e in bacau....
cel putin eu o vad almost daily... |
masina afost modificata de C&C Tuning pe vremea cand erau in top si afost facuta la Hamman direct in Germania
Din cate imi aduc aminte masina a costat vreo 60.000 iar restul vreo 100.000 . Ea a fost aleasa cea mai tunata masina in 2004 la Summer tuning show in Constanta |
2 Attachment(s)
Quote:
Sigur nu e vorba de alta masina ... cea cu nr cl-36-dad ... care chiar are lipit pe spate c&c tuning ? Pun cateva poze facute la oradea anul trecut: |
Eu stiu ca X5 ala de MH avea parca inainte numere de It..Stiu ca sta pe Mioritei..
|
Quote:
Ce stii tu ma ... iar minti lumea .... :rolleyes2 :twisted: |
nu e ala modificat de c&c...
asta e un x5 frumos, dar nu e un x5 cu 100.000 d euro bagati in el... |
mea culpa, am confundat-o
|
Si eu park stiam k aia de MH a castigat nush ce show la constanta .... cik ar avea si motorul schimbat ... aq nush nimik sigur
|
asta sta la mine in fata....Mamicuta unui preten e propietaru...oricum o costat super mult ........park 140000e cu tot cu taxe inainte avea nr d Belgia ;) e tot hamman :motor ,exterior ,interior ;)
|
Inseamna ca e ala de pe Mioritei..Da..E misto..Super
|
Quote:
|
Quote:
|
Daaaa:P yo am vazut un barbat ... nu stiam k are si frati :) hai k e offtopic ....
|
5 Attachment(s)
Astea is din Bacau...;)
|
Da X5-u ala cu jantele alea mare tot nu il pozeaza nimeni :(
|
frumos x5-ul ala :)
|
Acum in 2007 si cu UE poate Bacaul isi va trece in condica alte frumuseti ce binenteles sa apara si aici :peace:
|
Excitant si noul bmw a lu` Cristofor...NKS...argintiu, coupe, 4 evacuari, si jante de la AC Schnitzer care sunt cele mai frumoase din pct meu de vedere de la faimosul tuner german...nush ce motor are...poate mai stiti voi cate ceva!!!
|
1.8 120 cp :)
|
iar incepem?
rotile nu sunt AC Schnitzer, ci sunt niste copii de doi lei in afara de faruri si stopuri ce e asa de senzational? nici macar motorul nu-l ajuta |
whatever...oricum jantele imi plac ...daca nu-s autentice le-as scoate semnu`!!! Silviu u ce planuri ai cu Fordu`...felicitari pt alegera facuta;) !!! te asteptam sa vedem ce tuninguiala ii tragi...mai ales ce cromatica...
|
pai isi pune un sticker cu Abt pe fata si un sticker cu Sport pe spate.....
|
Quote:
Pana una alta eu zic ca e in fata el :shock: :D :oops: |
am eu impresia sau silviu are fordul acoperit cu autocolant cu reclama?
nu am vazut sigur dak e masina lui, ca aveam ceva viteza, dar era in fatza la car style, si am presupus ca e a lui... |
nu mai banghesti bine
asa de mic mi-ai facut Fordu' ? asa da-i satisfactie lu frustratu ala de ZZ, ca s-a cam dat la fund |
Quote:
|
ZZ nu e ala care cheama oamenii la Iasi la intalnire si el nu mai vine..Bun om..
|
Quote:
:suspiciou :suspiciou :paper: :paper: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
vai, da' cum se poate sa aduca el oamenii asa de departe? ntz ntz ntz :D
domnu' silviu, eram pe contrasens, spre cafea cu lapte, si stii cum sunt acolo masinile la semafor, am zarit ceva printre ele, de aia si spuneam ca nu-s sigur de ce-am vazut :) |
E 107le :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning