![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
|
Quote:
|
Fane nu Prea ai dreptate. Dupa masina asa sofer. Cand o masina e in stare tehnica buna soferul e cu capu pe umeri si il intereseaza siguranta lui si a altora. Sunt multe de discutat pe tema asta. Cu o coaja de 1000 kg poti sa faci multe victima si daune.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
faptele vorbesc nu ? :)) |
Vai vai...
|
fir ar mama ei de soferie :cry:
|
Vorbitzi de BMW`uri si nestapanirea lor pe strazi, brutalitatea si capacitatea de a face fata unui BMW cand 99% sunt 1.6 si 1.8. Vb de parca aveti mii de cai si nu puteti sa`i stapaniti, nu stiu la ce va agitati asa. Dar la faptu ca sunt mai multe pisici decat dacii nu v`ati gandit? Si automat daca numarul de masini e mai mare, creste si numarul accidentelor? Adevarat e ca Gheorghe care a murit cu o pisica de 1.6 moare si cu alta masina fie ea noua sau veche, stii cum e daca nici la 1.6 sau 1.8 nu faci fatza ce sa mai vb de restu...
|
mori foarte usor si cu 1.6 :lol: daca la 80km/h i`ai dat a 3`a blana in curba (mai ales la -2 grade) esti pachet :)))))
|
eu am 1.9 :)))))))))))))))) deci nu ma incadrez la categoriile enumerate:))
|
si cu 1.2 si cu 1.9 al lui Fane la 100 tot asa mori... :)
|
nu ma baga in calcul, era vb de motoare pana la 1.8 :)))))
|
Quote:
Iar premiul la Romanii au talent e pentru aia care nu pot invata macar cat am putut eu uita!:rolleyes2. Hai ca suntem off si ne cearta lumea! |
hai ca ai dres bine problema, te`ai scos frumos, respecul meu, TRAIASCA GOOGLE :))...inca o data ma repet, daca vrei sa te lauzi, dute`n p... m.. la Romanii Au Talent....
|
Stie cineva ceva de un accident la Boromir?
|
Vecina mea... :cry:
http://www.stiriaz.com/social/o-tana...in-valcea-2420 http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...647935304.html „Vestea morţii Georgetei Niţă în accidentul cumplit din această dimineaţă de la Râureni ne-a întristat pe toţi. A fost o familie greu încercată de-a lungul vieţii. Părinţii s-au despărţit, mama plecând în zona Severinului, iar copila a fost crescută, cu greu, de tatăl ei şi de bunică. Georgeta a fost şi la emisiunea «Iartă-mă», încercând să o convingă pe mama ei să se înapoieze acasă. Se pare că între mama fetei şi bunică (mama tatălui Georgetei, n.r.) au fost neînţelegeri care n-au putut fi depăşite, inclusiv pe teme religioase. Tatăl fetei a muncit din greu să o ţină la şcoală. Acum, de atâta durere, nu este exclus ca să se prăpădească şi tatăl ei!" |
Quote:
|
i was there...:( RIP
|
Quote:
e aiurea rau trecerea aia acolo, sunt totusi 4 benzi de traversat, e o adevarata aventura...ar trebuii facut un refugiu la mijloc si ILUMINATA...la fel si toate celelalte treceri din oras si din afara... |
ar trebui si oameni sa fie mai atenti avand in vedere ca sunt 4 bezi si masinile merg destul de tare si traficul e foarte aglomerat nu te poti astepta sa opreasca unu la 100 la ora instantaneu sa te lase pe tine sa treci mai ales ca si conditiile meteo sunt asa cum sunt ....eu stau pe patru benzi de peste 20 de ani si culmea nu ma lovit nicio masina credeti ca m-am aruncat vreodata pe trecere ? nu pur si simplu am asteptat pana am putut trece...
|
Quote:
mare dreptate ii dau lu mitza. accidentul s-a intamplat exact unde stau eu, am traversat trecerea aia de 214635565634 ori si mereu m-am uitat cu atentie, pentru ca e logic ca nu vede ala dupa curba cine e pe trecere. |
1 Attachment(s)
ma, nu ati inteles ce vroiam sa zic, eu inteleg ca e si inconstienta pietonilor, dar eu ziceam sa faca TRECERILE CA IN TARILE CIVILIZATE si s`ar reduce accidentele, adica la mijlocul celor 4 benzi sa faca un refugiu si sa fie LUMINATA TRECEREA/TRECERILE TOATE, SA IL VEZI PE PIETON.
POATE POZA ASTA VA AJUTA SA VEDETI LA CE MA REFER.... |
Accident ieri in jurul orei 13:00, pe bulevardul Dem Rădulescu, in fata intrarii de la Nurvil.
https://s6.postimage.org/6uhf88fd9/a2012_02_22_12_54.jpg https://s6.postimage.org/njiv45byl/b2012_02_22_12_54.jpg https://s6.postimage.org/wsl1e9kul/c2012_02_22_12_54.jpg |
Quote:
|
Ti se pare, e o scobitoare!
|
Quote:
|
|
Accident destul de urat in curba langa cimitirul de masini de la Raureni.Un Pasat model din 95 prin sant,un Duster lovit frontal in mijlocul drumului si inca o masina mi se pare pe partea opusa a drumului .Am trecut acum o ora pe acolo ,mai mult nu am prea am putut vedea din cauza aglomeratiei.Cei din Pasat nu aveau mai nimic desi masina respectiva era fier vechi.
|
Revinn in cateva ore cu poze
|
4 Attachment(s)
pozeee
|
Sunt tot mai multi carora nu le mai ajunge strada si tot mai multi 'conducatori auto' ce se cred soferi !
|
Ala cu Passatul a fost de vina.Cel cu utilitara era oprit semnaliza stanga,un prieten care iesea de pe Balciului mi-a povestit toata faza.Il astepta sa intre din DN pe Balciului moment in care la lovit Passatul din spate si la aruncat pe contrasens in Duster.Urat.Cica cel din utilitara nu mai misca.
|
Cel ce era in coma a murit azi...
|
9 Attachment(s)
AZI CALEA LUI TRAIAN....
|
Quote:
|