Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

Provenzano 08-02-10 22:21

Re: Masina Mea ..!

Quote:

Originally Posted by Lexublabla (Post 3065782)
zilele astea intentionez sa umblu la evacuare... nu stiu daca sa ma rezum doar la cat ... :D

CAT si un soft ceva:)

Lexublabla 08-02-10 22:37

aia e de mult in discutie... numai ca nu pot sa zic ca nu m'a retinut pana acum pretul unui soft bun.... dar mai mult decizia la ce firma :D
Si parca pana acum cel mai mult m'ar tenta RBN...desii am auzit multe variante atat pro cat si contra... Deci... :D

trafy-vr6 09-02-10 00:02

PRO SOFT, PRO Rabanne !!!

privat4u2 09-02-10 00:03

acum depinde si de cat $ dispui...cas a iti faci ceva ok?iti urez multa bafta in continuare

lupalb 09-02-10 07:59

Postez si aici , sa fie la topicul care trebuie. Am reusit pana la urma sa pun povestea masinutei mele pe forum. Astfel incat va invit sa comentati pe:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post3067055

cEaska 12-02-10 00:03

Quote:

Originally Posted by Lexublabla (Post 3066477)
aia e de mult in discutie... numai ca nu pot sa zic ca nu m'a retinut pana acum pretul unui soft bun.... dar mai mult decizia la ce firma :D
Si parca pana acum cel mai mult m'ar tenta RBN...desii am auzit multe variante atat pro cat si contra... Deci... :D

Intereseaza`te si la TCM Turbo... s`ar putea sa nu regreti

Lexublabla 16-02-10 18:37

Asa... vreau pareri despre un soft... si anume unde, la cine...? Si preturile eventual :)

trafy-vr6 16-02-10 22:30

Depinde unde...cel mai bine fa`l undeva aproape...ca sa nu faci multi km dupa ce dai catalizatorul jos

Andrey_VMD 16-02-10 23:28

poi dc sa nu faca multi km dupa ce ii da catalizatoru jos?:-/ ce se intampla daca face multi km?

Lexublabla 16-02-10 23:35

pai avand sonda dupa cat (cel putin asa cred ca o am dupa cat) imi va da eroare si'mi va da unpic peste cap calculatoru... dar nu e asta problema...
Ideea e ca vreau un soft cat mai safe... nu vreau absolut deloc sa ma trezesc dup'aia cu probleme, fum, putere nonliniara sau si mai grav... turbo sa cedeze sau altele :)
Desigur nici nu vreau sa dau 4-500 euro...cand pot sa dau mult mai putin pt aceeasi treaba.
Inca astept propuneri

IONUT-GBP 16-02-10 23:53

Racing CODE ;)

mydream 17-02-10 01:03

Revo Technik :rolleyes2

Andrey_VMD 17-02-10 09:07

Quote:

Originally Posted by Lexublabla (Post 3093886)
pai avand sonda dupa cat (cel putin asa cred ca o am dupa cat) imi va da eroare si'mi va da unpic peste cap calculatoru... dar nu e asta problema...
Ideea e ca vreau un soft cat mai safe... nu vreau absolut deloc sa ma trezesc dup'aia cu probleme, fum, putere nonliniara sau si mai grav... turbo sa cedeze sau altele :)
Desigur nici nu vreau sa dau 4-500 euro...cand pot sa dau mult mai putin pt aceeasi treaba.
Inca astept propuneri

daca vrei ceva bun cu adevarata nu te restrange la bani , fa un soft strong si gata ...nu te plangi mai tarziu...,acum si ieftin si bun nu gasesti ...Stiu ca se fac pe la firma Skoda, resoftari,am auzit ca sunt destul de buni oamenii la resoftare, incearca.. trebuie sa te interesezi,cauta...mult succes...

Andrey_VMD 17-02-10 09:11

LEXUBLAVLA: pai avand sonda dupa cat (cel putin asa cred ca o am dupa cat) imi va da eroare si'mi va da unpic peste cap calculatoru... dar nu e asta problema...

INTERNETUL E MARE, INTRA SI SI CAUTA, DUTE LA SERVICE ,NUTI IA MULT TIMP, INTREABA...TREBUIE SA TE INTERESEZI...ALTFEL NAI DE UNDE SA STI...

trafy-vr6 17-02-10 09:34

Si cei din valcea de la IVECO fac...dar cel mai bine du-te cum a zis Ionut la Racing CODE, la Rabanne, la Dominic....

cEaska 17-02-10 13:51

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3094504)
Si cei din valcea de la IVECO fac...dar cel mai bine du-te cum a zis Ionut la Racing CODE, la Rabanne, la Dominic....

BRAVO ... invata omu sa se duca la RC sa dea 1000 de euro pe soft

Lexublabla 17-02-10 14:30

vreo 550-600 de fapt...asa cred :D

Lexublabla 17-02-10 14:37

in alta ordine de idei... o intrebare care ma apasa mult mai mult acum: o polisare in vl cine face? partiala ma intereseaza, nu totala (cateva zone "cat palma" ) Ca am solutie de polis care e destul pt ce'mi trebuie mie , dar am cautat azi si n'am gasit lavete de polis manual

Lexublabla 17-02-10 14:39

cu softu... inca ma documentez pt ca vreau alegerea buna si oricum momentan trebuie sa "ingrijesc" unpic motorul, sa'l pregatesc pt soft ... un ulei , o garnitura , o curatare de EGR... d'astea :D

lupalb 19-02-10 15:33

Bai KOS, ce frumos ti ai facut masina.

Dj. Kameleon 19-02-10 18:52

ms frumos lupalb:):*

Dj. Kameleon 19-02-10 19:00

5 Attachment(s)
cateva modificari facute azi...:D:twisted:

trafy-vr6 19-02-10 19:01

Nu`mi vine sa cred....:)))) Doamne frate....poza lui Guta nu e ? sincer...foarte foarte foarte urat :( da`le jos si las`o simpla. Macar ai ceva pe masina din alea ?:)

Dj. Kameleon 19-02-10 19:01

ce zicetzi de ele ??? o sa mai urmeze:)

Dj. Kameleon 19-02-10 19:02

in afara de "greaddy" am

MiTzA- 19-02-10 22:04

hdm, tu esti ma ? las-o cat mai simpla, cum a zis si trafy

vezi ca e un golf3 frumos rau de tot, la fel ca al tau, cu folie, jante, putin lasat....in rest, cat se poate de simplu...vl 06 nox / nex, ceva de genul :)
i-al ca exemplu ;)

yg.alex 19-02-10 22:24

foarte foarte misto...consistente modificari....ai putea sa-ti pui si unul cu nfs carbon pe parbriz...ca e urmatoru dupa most wanted, deci mai tare...;)

apropo...ce este racing la masina?

lupalb 19-02-10 22:25

parerea mea:
Merita sa lasi alea de la usi si aia cu bad boy. In rest, e prea incarcata masina.
Aia cu NFS nu are ce cauta acolo, sincer.
Pune-o pe burta ca ar da mult mai bine.

DjRainManFast 20-02-10 02:31

Sunt curios ce ai de la brembo!

Dj. Kameleon 20-02-10 07:23

de la brembo n-am nik avetzi dreptate .....

Dj. Kameleon 20-02-10 07:24

n-are rost s-o ard k am mai stiu eu ce pe ea dar .....

Dj. Kameleon 20-02-10 07:25

aia cu nfs de pe luneta a fost pusa n-am pus-o eu ...

mydream 20-02-10 09:33

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 3104922)

sincer prea multe ... astea merg pe masini chinezesti ... daca o pastreazi cat mai clean cu atat mai bine :lol: cum zisa si lupualb daca ii pui niste suspensii sport si sa unesti badboy-ul cu capota ar avea mai mult efect la public :lol:

lupalb 20-02-10 11:29

Adevaru` e ca nu avem noi strazi prea jmechere, da masina "trebe" neaaparat pusa pe "burta".... e LEGE.
E frumos sa iti pui un sticker mic, nu zice nimeni, dar cu ce ai pe masina. Pui statie sony pui sticker sony...si uite asa iti faci masina pom de craciun (daca esti fan). Eu consider ca o vopsea two-tone ar fi super ok, suspensii sport (reglabile daca te tine), geamuri negre ...(da nu vopsite cu bidineaua), niste jante mari, un bad boy "nesimtit", niste faruri mai "speciale" , evacuare frumoasa, niste bari mai extreme... si restu` banilor daca e ii bagi in interior si abea dup aia in motor (asta daca vrei masina frumoasa si nu esti ca flo pasionat de rupt motoare in 2)
Ce am scris aici e strict pt dj_kameleon

CaDDy 20-02-10 13:35

GoodYear este... am observat
in schimb...GReddy ... nimic.....Brembo.... nimic.... Borla ?

Racing... nu prea are ce cauta acolo ( nici in fata nici in spate ) ... la fel si chestia aia (wanna`be tribal ) din locul stemei VW .. lupii aia de pe capacul de rezervor sau de pe luneta... si in special ala cu NFS ( chiar daca nu l`ai pus tu - il poti da jos TU ) :lol:

singura modificare frumoasa e pleopa aia si stickerul de bad boy :)

radu_nb1 20-02-10 14:02

lasati omu in pace e foarte frumoasa masina:)
sa ii mai pui un parasolar ceva pe fata:) si mai gasesti u ceva, gloante din alea sau chiar flacari si o sa dea bine
astia nu au vazut masina live deasta vorbesc asa de masina ta, sau mai rau uni din invidie vorbesc asa
spor la modificat

lupalb 20-02-10 16:19

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 3105796)
lasati omu in pace e foarte frumoasa masina:)
sa ii mai pui un parasolar ceva pe fata:) si mai gasesti u ceva, gloante din alea sau chiar flacari si o sa dea bine
astia nu au vazut masina live deasta vorbesc asa de masina ta, sau mai rau uni din invidie vorbesc asa
spor la modificat

Ce om frate.

Robbert 20-02-10 16:43

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3106071)
Ce om frate.

stai linistit lupalb, era ironic :-P

lupalb 20-02-10 16:47

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 3106142)
stai linistit lupalb, era ironic :-P

lol, stiam domne.... nu sunt nascut chiar ieri, si il cunosc pe domnu` "pieton":)

mydream 20-02-10 22:48

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 3104922)

daca vrei iti dau si eu un sticker cu FOUREXPERT ...:lol: si arata destul de bn :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning