Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 14-07-13 22:01

Re: Vw bora Edition

8 Attachment(s)
am reusit sa pun si jantele..
mai am de reglat putin pe la suspensie(fata o mai cobor cam 1cm max...si spatele probabil la fel...depinde cum va da dupa ce este gata fata...)
am montat si eleronul

sunt incet sper final,in sfarsit....mai 1-2chestii si km cat mai multi si atat
cateva poze asa in graba

golf.tuning 14-07-13 22:48

Frumos :)

soosy 14-07-13 23:53

Quote:

Originally Posted by golf.tuning (Post 5526575)
Frumos :)

multu:D

mareo 14-07-13 23:54

Mai putin etrierii galbeni si buza de cupra pe buza stock ... foarte urat

soosy 15-07-13 09:40

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5526607)
Mai putin etrierii galbeni si buza de cupra pe buza stock ... foarte urat

pentru etrieri era singura varianta ce aveam la indemana acum(decat sa o las rosi pana fac rost de vopsea.....un gri sau negru mat asa ramane...)
iar buza,asta ii un fix vechi de al meu

HandsUp 15-07-13 10:01

Ce dimensiune ai pe fata ? Arata ciudat, intinsa putin pe spate si pe fata iasa "buza de protectie".

soosy 15-07-13 10:04

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5526775)
Ce dimensiune ai pe fata ? Arata ciudat, intinsa putin pe spate si pe fata iasa "buza de protectie".

205 40 ii fata....iar spatele ii 215 40 insa ii diferenta mare intre latimiile la jante
7.5 cu 9.5 de asta pare asa
si guma spate nu ii cu buza de protectie...

HandsUp 15-07-13 10:32

Fa cumva si pune buza mai mare pe fata, arata urat cu "biscutii" astia . Si pe viitor, fa cumva si ia'ti gume noi, ii pacat de jantele astea, anvelopele pe care le ai acum "isi cam arata varsta".

soosy 15-07-13 10:42

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5526828)
Fa cumva si pune buza mai mare pe fata, arata urat cu "biscutii" astia . Si pe viitor, fa cumva si ia'ti gume noi, ii pacat de jantele astea, anvelopele pe care le ai acum "isi cam arata varsta".

si eu mi-as fi dorit un 8j pe fata...nu mai mare dar nici mai mic insa asta a fost configuratia...sau puteam sa le fac toate 4 8,5 dar tot este mai bine asa
vedem pe viitor ce va fi
dot-ul gumelor ii 11...de vechi nu is vechi si chiar au destula carne...next time poate avem cash si de noi,acum cam atat
si asa am peste 3500 lei doar in jante

HandsUp 15-07-13 10:48

Nici cu 8j nu prea faceai mare lucru.Nu conteaza ca is din 2011 si ca au carne, arata urat/invechit pe jantele astea.Tocmai, daca tot ai 100 de milioane investit in ele, trebuia sa te mai rupi cumva sa le pui gumele potrivite, parerea mea.

soosy 15-07-13 11:14

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5526838)
Nici cu 8j nu prea faceai mare lucru.Nu conteaza ca is din 2011 si ca au carne, arata urat/invechit pe jantele astea.Tocmai, daca tot ai 100 de milioane investit in ele, trebuia sa te mai rupi cumva sa le pui gumele potrivite, parerea mea.

inteleg ce zici si eu as fi vrut la fel,totul ca si nou dar din pacate mai aveam pe cap si vopsitul masinii,si multe alte mici detalii care mi-au mancat banii desii is lucruri marunte(gen distantier,prezoane lungi,unghi fuga si etc etc...)

next time,daca va mai fi:)

calin.massive 16-07-13 08:43

Pacat de roti, mult mai bine era daca le luai 8,5J toate si puneai distantiere . dar nah ... bine ca s-a scapat Marian de ele si poate sa treaca le dimensiuni serioase :inyourfac

soosy 16-07-13 09:48

Quote:

Originally Posted by calin.massive (Post 5527551)
Pacat de roti, mult mai bine era daca le luai 8,5J toate si puneai distantiere . dar nah ... bine ca s-a scapat Marian de ele si poate sa treaca le dimensiuni serioase :inyourfac

asa zici tu,pentru o latime de 0.5 ii pacat si omu se scapa de o valoare de 3000 lei?!
in fine
nu vreau sa dezbat problema asta
si el le-a avut 8.5 o perioada si cere-i parerea si sa iti zic el cum ii mai bine ca eu chiar nu mai dau explicatii
singura chestie ii ca nu sta guma intinsa pe janta(dar nici nu vroiam pe fata asa ceva)in rest nu este nici o diferenta,avand acum distantiere sta la fel,poate mai inafara decat daca erau 8 sau 8.5 dar na....hai sa vorbim toti ca ii simplu
a si trecut Marian la dimensiuni serioase,la table....fara sa stii motivele ar fi mai bine sa nu intri asa in detalii ca nu are rost,accept pareriile pro contra dar hai sa ne rezumam la atat
mersi

c0la 16-07-13 13:37

Foarte frumoasa masina :) , cum se numesc jantele ?

soosy 16-07-13 13:48

Quote:

Originally Posted by c0la (Post 5527733)
Foarte frumoasa masina :) , cum se numesc jantele ?

multu:twisted:
schmidt vn line

Kahn 16-07-13 15:45

Gumele nu sunt vechi, au carne, dar arata invechite pe jante. WTF?:shock:

Bafta cu masina, las-o mai jos si aia e!

soosy 16-07-13 16:08

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 5527829)
Gumele nu sunt vechi, au carne, dar arata invechite pe jante. WTF?:shock:

Bafta cu masina, las-o mai jos si aia e!

dupa cum am zis au dot 2011...
am ceva produse de la Mafra tot tacamul printre care spray pentru "luciu" gume,daca ma ocup de ele nu o sa mai "para" nimic...

de lasat o mai las,fata max 1cm si spatele probabil la fel..vedem pe urma cum sta(9.5 is cam iesite inafara si imi este frica sa nu frece)
pe fata o sa incerc limita incat sa nu imi atinga bara de planetara

Kahn 16-07-13 16:49

Gumele arata f bine, asta ziceam, ca nu mai sunt noi, asta e alta poveste, dar mie mi se par inca f bune pt un sezon, doua.

soosy 16-07-13 17:42

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 5527881)
Gumele arata f bine, asta ziceam, ca nu mai sunt noi, asta e alta poveste, dar mie mi se par inca f bune pt un sezon, doua.

evident....dar na stii cum ii,cand nu ai de ce sa te agati atunci incerci cumva sa gasesti nod in papura
avand in vedere diferenta enorma intre pret ca am dat pe cele 4 bucati undeva la 700 lei cu profilul pe care le mai au ii chiar foarte bine,spatele is impecabil de bune iar fata la cat merg cu masina(acum ca ii joasa si etc)sigur ma tin 2 sezoane,poate nu pastrez atat jantele,cine stie
ma tenta si pe mine gume noi,dar nu avea rost,eventual daca nu gaseam nici cum second si bune atunci era nevoie,asa....chiar nu ii doar o "avarie" investitia ca sunt bune

sa ne auzim cu bine

tigermotorsport 17-07-13 06:57

Si eu am 7,5j pe fata, si eram in aceasi situatie ca nu vroiam stretch, da nici 'biscuite', vb cuiva, si am pus 195 45 si eu zic ca arata bine asa... In rest frumoasa masina, sa ai noroc de ea.

soosy 17-07-13 08:49

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 5528304)
Si eu am 7,5j pe fata, si eram in aceasi situatie ca nu vroiam stretch, da nici 'biscuite', vb cuiva, si am pus 195 45 si eu zic ca arata bine asa... In rest frumoasa masina, sa ai noroc de ea.

mersi frumos....pana la urma cu 7.5 merge mai lejer directia(ma refer la servo si etc...)oricum dupa cum am zis nu ii nici o diferenta intre ce am avut 8j si astea,ba chiar sunt mai inafara
pe mine nu ma deranjeaza cu absolut nimic,chiar nu vreau strech pe fata(fiind si diesel mai grea,si greutatea este mare pe fata...)ii foarte ok asa

soosy 17-07-13 10:57

4 Attachment(s)
alte cateva poze...

astept sa imi dea un semn maistorul cu sudatul sa rezolvam evacuarea
curand comand si bara stabilizatoare
si alte mici maruntai,retusuri etc..(trebuie sa fac unghiul dar numai dupa ce voi regla suspensia si asa ramane,am un durduf bulit la planetara ....)

apropo,stie careva daca scaunele de pe audi a6(2001)se potrivesc pe bora?!as putea sa fac o rocada:D(scaunele electrice,incalzite,piele...etc)probabil o sa fie problema la bancheta:rolleyes2:cry:

HandsUp 17-07-13 11:52

Nu pusca interioru', ii cu totu' si cu totu' altceva.Problema o sa fie si la scaunele fata,nu doar la bancheta.Cauta daca vrei sa faci treaba buna, un recaro de golf 4 (ca ii plin de ele) , in piele,sau ti'l imbraci in piele daca vrei si nu are, si aia e.

soosy 17-07-13 12:38

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5528537)
Nu pusca interioru', ii cu totu' si cu totu' altceva.Problema o sa fie si la scaunele fata,nu doar la bancheta.Cauta daca vrei sa faci treaba buna, un recaro de golf 4 (ca ii plin de ele) , in piele,sau ti'l imbraci in piele daca vrei si nu are, si aia e.

inteleg...
oricum am analizat mai in detaliu si era clar ca bancheta nu va intra,si atunci chiar daca se potrivea scaunele fata nu era treaba
legat de piele parca nu sunt hotarat pentru,dar cine stie
in fond caut interior de S3,ala m-a fermecat(s-ar putea ca si bancheta sa puste...am vazut pe un golf4...si era vaaai:X)

HandsUp 17-07-13 15:59

Ii frumos tare ala.Si eu gasisem la un moment dat sa imi iau, electric,incalzit,tot ce trebe, dar cu un motoras ars si un plastic lipsa, care costau nu mai putin de vreo 1300 de lei (ti se mai arde unu pe parcurs si om esti, nu valoreaza interioru' cat valoreaza masina) . Plus ca ii mult mai voluminos, 'taie' mult din spatiul la picioare a pasageriilor din spate.

soosy 17-07-13 16:36

da corect...
dar pana la urma stii cum ii,ceva trebuie sa sacrifici,asa cum ii cu jantele,suspensiile sport si etc

daca intra ceva si mai ales la un pret de ocazie,de ce nu
in principiu ceva de genul caut,sau chiar anume,S3....recaro simplu nu ma tenteaza,nu ii mare diferenta
doresc ceva de efect daca tot investesc,iar interiorul de S3 este cea ce trebuie,schimbare totala

cine stie,poate poate(am vazut ceva pe la Mures parca,400 eu totul complet...)dar nu mai este de mult
sa ne auzim cu bine

HandsUp 17-07-13 16:38

Diferenta mare fata de ce ? :)) Fie vorba intre noi, te "tine" mai bine Recaro "simplu" de mk4 , decat cel de S3, "pe verificate si pe luate" :P

PS: de recameuriile stoc de pe bora, nici nu are rost sa pomenesc, alta mancare de peste, comparam mere cu pere.

soosy 17-07-13 20:31

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5528682)
Diferenta mare fata de ce ? :)) Fie vorba intre noi, te "tine" mai bine Recaro "simplu" de mk4 , decat cel de S3, "pe verificate si pe luate" :P

PS: de recameuriile stoc de pe bora, nici nu are rost sa pomenesc, alta mancare de peste, comparam mere cu pere.

diferenta ma refeream la cel stock si recaro de la golf 4...am vazut cateva si aici pe 4t la vanzare si nu imi pare nimic fantastic,ii putin diferit la model si atat
cele de S3 ii alta mancare de peste,sunt mai dinamice,dau mult ma bine
acum de comfort nu stiu ce si cum dar ce mai conteaza

HandsUp 18-07-13 10:26

Baws, esti pe langa subiect fantastic, daca ai ajuns sa spui ca nu exista diferenta intre Recaro de golf 4 si stoc de golf 4, asta 1 la mana, cand iti garantez ca Recaro'u de la mk4 te tine MULT mai bine decat cel de S3 (le'am incercat pe amandoua, ramanand cu recaro mk4).Si 2 la mana, se pare ca tu iti faci masina pentru aplaudici, nu pentru utilitate, din moment ce imi spui "dau mult mai bine, da'l in mortii lui de confort"

PS: nu folosi cuvinte care nu le intelegi, din moment ce vorbim de SCAUNE, nu prea are ce cauta dinamica,ca ele "cam stau pe loc" =))
PS2 (ca sa te lamuresc si cu dinamica) : DINÁMIC, -Ă, dinamici, -ce, adj., s. f. I. Adj. 1. (Mec.) De mișcare, de forță; privitor la mișcare, la forță. 2. Plin de mișcare, de acțiune, activ; care este în continuă (și intensă) mișcare, evoluție;

Dinamic ≠ static, fix, stabil, imobil

soosy 18-07-13 11:13

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5529276)
Baws, esti pe langa subiect fantastic, daca ai ajuns sa spui ca nu exista diferenta intre Recaro de golf 4 si stoc de golf 4, asta 1 la mana, cand iti garantez ca Recaro'u de la mk4 te tine MULT mai bine decat cel de S3 (le'am incercat pe amandoua, ramanand cu recaro mk4).Si 2 la mana, se pare ca tu iti faci masina pentru aplaudici, nu pentru utilitate, din moment ce imi spui "dau mult mai bine, da'l in mortii lui de confort"

PS: nu folosi cuvinte care nu le intelegi, din moment ce vorbim de SCAUNE, nu prea are ce cauta dinamica,ca ele "cam stau pe loc" =))
PS2 (ca sa te lamuresc si cu dinamica) : DINÁMIC, -Ă, dinamici, -ce, adj., s. f. I. Adj. 1. (Mec.) De mișcare, de forță; privitor la mișcare, la forță. 2. Plin de mișcare, de acțiune, activ; care este în continuă (și intensă) mișcare, evoluție;

Dinamic ≠ static, fix, stabil, imobil

asta a fost constatarea ta...nu contest,mie nu imi da nici o satisfactie modelul de recaro(din cate stiu sunt si din alea 2 modele,parca,nu sunt sigur)intradevar cel de S este mai sport,adica nu neaparat comfortabil,dar eu apreciez mai mult aspectul decat utilitatea,la scaune,nu in general,pentru ca nu am constatat o diferenta mare,si nu pentru aplaudici,ci simplu pentru forma lor care dau un alt aspect,aici am vorbit de dinamica lor,dar mai exact sa fiu,designul lor

soosy 20-07-13 07:27

2 Attachment(s)
in legatura cu etrierii,am primit cateva Vt-uri si diferite variante si cel de negru mat mie cel putin nu imi place deloc

iar una din variantele mele chiar ii ok,cel de gri,gen cum sunt suruburiile,dupa vivizunea mea eu zic ca da foarte ok
cu prima ocazie o sa le fac asa....(mai era verde fosfor dar nu ii cazul la mine,negru lucios si un alt porto apropiat de culoarea jantelor)

Sevastian_Vr6 20-07-13 12:15

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5530792)
in legatura cu etrierii,am primit cateva Vt-uri si diferite variante si cel de negru mat mie cel putin nu imi place deloc

iar una din variantele mele chiar ii ok,cel de gri,gen cum sunt suruburiile,dupa vivizunea mea eu zic ca da foarte ok
cu prima ocazie o sa le fac asa....(mai era verde fosfor dar nu ii cazul la mine,negru lucios si un alt porto apropiat de culoarea jantelor)

Salut, am citit in mare parte thread/ul tau si vroiam sa te felicit pt munca depusa.

2 sfaturi vroiam sa iti dau si nu vreau sa te superi pe mine.

1. Parerea mea k buza aia e ca nuca in perete acolo.
2. Cred ca ar mai trebui lasata unpic din suspensie.

Bafta in continuare.

soosy 20-07-13 12:40

Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 5530960)
Salut, am citit in mare parte thread/ul tau si vroiam sa te felicit pt munca depusa.

2 sfaturi vroiam sa iti dau si nu vreau sa te superi pe mine.

1. Parerea mea k buza aia e ca nuca in perete acolo.
2. Cred ca ar mai trebui lasata unpic din suspensie.

Bafta in continuare.

in primul rand mersi pentru aprecieri,nu ii absolut nici o suparare,ba chiar am nevoie,doresc pareri pro contra

suspensia de atunci a mai fost coborata(ieri sau alalta ieri am lucrat putin la ea si pozele sunt dinainte)fata a coborat cam 1cm si spatele 1.5
si in momentul de fata spatele ar trebui mai jos(dar o sa fie mai jos decat fata si putin arata ciudat)
pe fata acum am atins pragul in care este limita extrema sa nu atinga bara de planetara
buza....stiu ca multora nu le place,sa zicem ca ii varianta de avarie pana gasesc ceva frumos si lat pentru fata(gli,rieger...)

Sevastian_Vr6 21-07-13 11:54

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5530974)
in primul rand mersi pentru aprecieri,nu ii absolut nici o suparare,ba chiar am nevoie,doresc pareri pro contra

suspensia de atunci a mai fost coborata(ieri sau alalta ieri am lucrat putin la ea si pozele sunt dinainte)fata a coborat cam 1cm si spatele 1.5
si in momentul de fata spatele ar trebui mai jos(dar o sa fie mai jos decat fata si putin arata ciudat)
pe fata acum am atins pragul in care este limita extrema sa nu atinga bara de planetara
buza....stiu ca multora nu le place,sa zicem ca ii varianta de avarie pana gasesc ceva frumos si lat pentru fata(gli,rieger...)

Ma bucur ca mai exista si useri ca tine care stiu sa asculte sfaturi fara sa sara in sus. Daca ai lasat-o mai jos atunci singurul lucru care l-as mai face eu ar fi un camber negativ pe spate, dar fara sa exagerezi. In rest masina arata bine. Bafta in continuare.

soosy 21-07-13 12:23

Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 5531573)
Ma bucur ca mai exista si useri ca tine care stiu sa asculte sfaturi fara sa sara in sus. Daca ai lasat-o mai jos atunci singurul lucru care l-as mai face eu ar fi un camber negativ pe spate, dar fara sa exagerezi. In rest masina arata bine. Bafta in continuare.

niciodata nu am fost inprotriva criticiilor,din potriva,nu zic ca ma bucura dar ma ajuta sa privesc si din alta privinta unele lucruri asupra masinii
apoi eu trag concluziile si daca ii cazul incerc sa indrept,oricum stii cum ii pana la urma gusturiile difera,chiar imposibil sa fie pe placul tuturor sau perfecta
insa ma irita si detest vedetismul,aroganta si prostiile multora,mai ales pe langa subiect....dar in fine nu asta conteaza

sa ne auzim cu bine si poate revin cu niste poze mai frumoase si actuale

daniel_lucian 22-07-13 10:25

A iesit bine pana la urma, e facuta cu bun gust. Tine-o tot asa!

soosy 22-07-13 10:30

Quote:

Originally Posted by daniel_lucian (Post 5532278)
A iesit bine pana la urma, e facuta cu bun gust. Tine-o tot asa!

multam....revin si cu alte poze,suspensia putin mai coborata si poate un partener de photo:D

in rest cam atat,mai sunt mici chestii dar nimic foarte vizibil

soosy 09-08-13 17:08

9 Attachment(s)
fresh fresh pics:D.....inca nu ii cea ce trebuie dar pana apar pozele profi merg si astea:D

cam asa arata in momentul de fata si asa si ramane,poate spatele putin mai jos,desii dupa ce am vizionat pozele in general am facut exact cu partea care era mai sus(nu a fost terenul chiar drept)dar probabil ca oricum o mai las max 1cm

pe la spate imi pare cam stirba:P....maistrul sudor este in concediu,cand revine se rezolva si toba
in rest tragem linie(poate mai pun si o bara stabilizatoare...atat)pentru moment km cat mai multi si atat,consumul ii ok dupa ce am observat(2-3drumuri mai lungi si o medie de 5.5 cu clima)la demaraj este cam greoaie dar nu imi fac probleme

pentru viitor,cu siguranta pe la interior o sa continuu(scaune de s3...)si mai vedem

Mirel1919 09-08-13 17:37

Frumoase jantele! Dar ca sa arate si mai bine mai trebuie lasata destul, ai putea sa desfaci farurile si sa le faci dunga ai cromata neagra, chiar arata oribil cu ea cromata.

soosy 09-08-13 18:03

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5545958)
Frumoase jantele! Dar ca sa arate si mai bine mai trebuie lasata destul, ai putea sa desfaci farurile si sa le faci dunga ai cromata neagra, chiar arata oribil cu ea cromata.

fata chiar nu prea mai merge...este bara stabilizatoare la limita de planetara(la diesel ii problema mai mare ca planetara ii mai groasa)
legat de faruri,nici gand sa le fac negre,doar nu ii batmobil sa fie toata neagra
trebuie un contrast.....finala,stopuri,emblema,lucasuri,buze jante si ornamentul de la far

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning