![]() |
Re: Vw bora Edition
8 Attachment(s)
am reusit sa pun si jantele..
mai am de reglat putin pe la suspensie(fata o mai cobor cam 1cm max...si spatele probabil la fel...depinde cum va da dupa ce este gata fata...) am montat si eleronul sunt incet sper final,in sfarsit....mai 1-2chestii si km cat mai multi si atat cateva poze asa in graba |
Frumos :)
|
Quote:
|
Mai putin etrierii galbeni si buza de cupra pe buza stock ... foarte urat
|
Quote:
iar buza,asta ii un fix vechi de al meu |
Ce dimensiune ai pe fata ? Arata ciudat, intinsa putin pe spate si pe fata iasa "buza de protectie".
|
Quote:
7.5 cu 9.5 de asta pare asa si guma spate nu ii cu buza de protectie... |
Fa cumva si pune buza mai mare pe fata, arata urat cu "biscutii" astia . Si pe viitor, fa cumva si ia'ti gume noi, ii pacat de jantele astea, anvelopele pe care le ai acum "isi cam arata varsta".
|
Quote:
vedem pe viitor ce va fi dot-ul gumelor ii 11...de vechi nu is vechi si chiar au destula carne...next time poate avem cash si de noi,acum cam atat si asa am peste 3500 lei doar in jante |
Nici cu 8j nu prea faceai mare lucru.Nu conteaza ca is din 2011 si ca au carne, arata urat/invechit pe jantele astea.Tocmai, daca tot ai 100 de milioane investit in ele, trebuia sa te mai rupi cumva sa le pui gumele potrivite, parerea mea.
|
Quote:
next time,daca va mai fi:) |
Pacat de roti, mult mai bine era daca le luai 8,5J toate si puneai distantiere . dar nah ... bine ca s-a scapat Marian de ele si poate sa treaca le dimensiuni serioase :inyourfac
|
Quote:
in fine nu vreau sa dezbat problema asta si el le-a avut 8.5 o perioada si cere-i parerea si sa iti zic el cum ii mai bine ca eu chiar nu mai dau explicatii singura chestie ii ca nu sta guma intinsa pe janta(dar nici nu vroiam pe fata asa ceva)in rest nu este nici o diferenta,avand acum distantiere sta la fel,poate mai inafara decat daca erau 8 sau 8.5 dar na....hai sa vorbim toti ca ii simplu a si trecut Marian la dimensiuni serioase,la table....fara sa stii motivele ar fi mai bine sa nu intri asa in detalii ca nu are rost,accept pareriile pro contra dar hai sa ne rezumam la atat mersi |
Foarte frumoasa masina :) , cum se numesc jantele ?
|
Quote:
schmidt vn line |
Gumele nu sunt vechi, au carne, dar arata invechite pe jante. WTF?:shock:
Bafta cu masina, las-o mai jos si aia e! |
Quote:
am ceva produse de la Mafra tot tacamul printre care spray pentru "luciu" gume,daca ma ocup de ele nu o sa mai "para" nimic... de lasat o mai las,fata max 1cm si spatele probabil la fel..vedem pe urma cum sta(9.5 is cam iesite inafara si imi este frica sa nu frece) pe fata o sa incerc limita incat sa nu imi atinga bara de planetara |
Gumele arata f bine, asta ziceam, ca nu mai sunt noi, asta e alta poveste, dar mie mi se par inca f bune pt un sezon, doua.
|
Quote:
avand in vedere diferenta enorma intre pret ca am dat pe cele 4 bucati undeva la 700 lei cu profilul pe care le mai au ii chiar foarte bine,spatele is impecabil de bune iar fata la cat merg cu masina(acum ca ii joasa si etc)sigur ma tin 2 sezoane,poate nu pastrez atat jantele,cine stie ma tenta si pe mine gume noi,dar nu avea rost,eventual daca nu gaseam nici cum second si bune atunci era nevoie,asa....chiar nu ii doar o "avarie" investitia ca sunt bune sa ne auzim cu bine |
Si eu am 7,5j pe fata, si eram in aceasi situatie ca nu vroiam stretch, da nici 'biscuite', vb cuiva, si am pus 195 45 si eu zic ca arata bine asa... In rest frumoasa masina, sa ai noroc de ea.
|
Quote:
pe mine nu ma deranjeaza cu absolut nimic,chiar nu vreau strech pe fata(fiind si diesel mai grea,si greutatea este mare pe fata...)ii foarte ok asa |
4 Attachment(s)
alte cateva poze...
astept sa imi dea un semn maistorul cu sudatul sa rezolvam evacuarea curand comand si bara stabilizatoare si alte mici maruntai,retusuri etc..(trebuie sa fac unghiul dar numai dupa ce voi regla suspensia si asa ramane,am un durduf bulit la planetara ....) apropo,stie careva daca scaunele de pe audi a6(2001)se potrivesc pe bora?!as putea sa fac o rocada:D(scaunele electrice,incalzite,piele...etc)probabil o sa fie problema la bancheta:rolleyes2:cry: |
Nu pusca interioru', ii cu totu' si cu totu' altceva.Problema o sa fie si la scaunele fata,nu doar la bancheta.Cauta daca vrei sa faci treaba buna, un recaro de golf 4 (ca ii plin de ele) , in piele,sau ti'l imbraci in piele daca vrei si nu are, si aia e.
|
Quote:
oricum am analizat mai in detaliu si era clar ca bancheta nu va intra,si atunci chiar daca se potrivea scaunele fata nu era treaba legat de piele parca nu sunt hotarat pentru,dar cine stie in fond caut interior de S3,ala m-a fermecat(s-ar putea ca si bancheta sa puste...am vazut pe un golf4...si era vaaai:X) |
Ii frumos tare ala.Si eu gasisem la un moment dat sa imi iau, electric,incalzit,tot ce trebe, dar cu un motoras ars si un plastic lipsa, care costau nu mai putin de vreo 1300 de lei (ti se mai arde unu pe parcurs si om esti, nu valoreaza interioru' cat valoreaza masina) . Plus ca ii mult mai voluminos, 'taie' mult din spatiul la picioare a pasageriilor din spate.
|
da corect...
dar pana la urma stii cum ii,ceva trebuie sa sacrifici,asa cum ii cu jantele,suspensiile sport si etc daca intra ceva si mai ales la un pret de ocazie,de ce nu in principiu ceva de genul caut,sau chiar anume,S3....recaro simplu nu ma tenteaza,nu ii mare diferenta doresc ceva de efect daca tot investesc,iar interiorul de S3 este cea ce trebuie,schimbare totala cine stie,poate poate(am vazut ceva pe la Mures parca,400 eu totul complet...)dar nu mai este de mult sa ne auzim cu bine |
Diferenta mare fata de ce ? :)) Fie vorba intre noi, te "tine" mai bine Recaro "simplu" de mk4 , decat cel de S3, "pe verificate si pe luate" :P
PS: de recameuriile stoc de pe bora, nici nu are rost sa pomenesc, alta mancare de peste, comparam mere cu pere. |
Quote:
cele de S3 ii alta mancare de peste,sunt mai dinamice,dau mult ma bine acum de comfort nu stiu ce si cum dar ce mai conteaza |
Baws, esti pe langa subiect fantastic, daca ai ajuns sa spui ca nu exista diferenta intre Recaro de golf 4 si stoc de golf 4, asta 1 la mana, cand iti garantez ca Recaro'u de la mk4 te tine MULT mai bine decat cel de S3 (le'am incercat pe amandoua, ramanand cu recaro mk4).Si 2 la mana, se pare ca tu iti faci masina pentru aplaudici, nu pentru utilitate, din moment ce imi spui "dau mult mai bine, da'l in mortii lui de confort"
PS: nu folosi cuvinte care nu le intelegi, din moment ce vorbim de SCAUNE, nu prea are ce cauta dinamica,ca ele "cam stau pe loc" =)) PS2 (ca sa te lamuresc si cu dinamica) : DINÁMIC, -Ă, dinamici, -ce, adj., s. f. I. Adj. 1. (Mec.) De mișcare, de forță; privitor la mișcare, la forță. 2. Plin de mișcare, de acțiune, activ; care este în continuă (și intensă) mișcare, evoluție; Dinamic ≠ static, fix, stabil, imobil |
Quote:
|
2 Attachment(s)
in legatura cu etrierii,am primit cateva Vt-uri si diferite variante si cel de negru mat mie cel putin nu imi place deloc
iar una din variantele mele chiar ii ok,cel de gri,gen cum sunt suruburiile,dupa vivizunea mea eu zic ca da foarte ok cu prima ocazie o sa le fac asa....(mai era verde fosfor dar nu ii cazul la mine,negru lucios si un alt porto apropiat de culoarea jantelor) |
Quote:
2 sfaturi vroiam sa iti dau si nu vreau sa te superi pe mine. 1. Parerea mea k buza aia e ca nuca in perete acolo. 2. Cred ca ar mai trebui lasata unpic din suspensie. Bafta in continuare. |
Quote:
suspensia de atunci a mai fost coborata(ieri sau alalta ieri am lucrat putin la ea si pozele sunt dinainte)fata a coborat cam 1cm si spatele 1.5 si in momentul de fata spatele ar trebui mai jos(dar o sa fie mai jos decat fata si putin arata ciudat) pe fata acum am atins pragul in care este limita extrema sa nu atinga bara de planetara buza....stiu ca multora nu le place,sa zicem ca ii varianta de avarie pana gasesc ceva frumos si lat pentru fata(gli,rieger...) |
Quote:
|
Quote:
apoi eu trag concluziile si daca ii cazul incerc sa indrept,oricum stii cum ii pana la urma gusturiile difera,chiar imposibil sa fie pe placul tuturor sau perfecta insa ma irita si detest vedetismul,aroganta si prostiile multora,mai ales pe langa subiect....dar in fine nu asta conteaza sa ne auzim cu bine si poate revin cu niste poze mai frumoase si actuale |
A iesit bine pana la urma, e facuta cu bun gust. Tine-o tot asa!
|
Quote:
in rest cam atat,mai sunt mici chestii dar nimic foarte vizibil |
9 Attachment(s)
fresh fresh pics:D.....inca nu ii cea ce trebuie dar pana apar pozele profi merg si astea:D
cam asa arata in momentul de fata si asa si ramane,poate spatele putin mai jos,desii dupa ce am vizionat pozele in general am facut exact cu partea care era mai sus(nu a fost terenul chiar drept)dar probabil ca oricum o mai las max 1cm pe la spate imi pare cam stirba:P....maistrul sudor este in concediu,cand revine se rezolva si toba in rest tragem linie(poate mai pun si o bara stabilizatoare...atat)pentru moment km cat mai multi si atat,consumul ii ok dupa ce am observat(2-3drumuri mai lungi si o medie de 5.5 cu clima)la demaraj este cam greoaie dar nu imi fac probleme pentru viitor,cu siguranta pe la interior o sa continuu(scaune de s3...)si mai vedem |
Frumoase jantele! Dar ca sa arate si mai bine mai trebuie lasata destul, ai putea sa desfaci farurile si sa le faci dunga ai cromata neagra, chiar arata oribil cu ea cromata.
|
Quote:
legat de faruri,nici gand sa le fac negre,doar nu ii batmobil sa fie toata neagra trebuie un contrast.....finala,stopuri,emblema,lucasuri,buze jante si ornamentul de la far |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning