![]() |
Re: Diverse Discutii
Facem......care mai vine? anuntati-va aici...
@giubau: propune ora si loc daca vrei sa facem "intalneala" si "ieseala" Poate avem mai multi doritori ;) |
ora 8 sau 9..nu stiu...votati si voi :D
|
Se pare ca nu prea vine lumea...
|
eu cu andu ne anuntam la ora 9 in parcare la finante..daca mai sunt doritori ne vedem acolo
e intalnirte membri 4tuning, nu e monomarca deci poate veni cine vrea o seara placuta |
Sambata seara, de la 21.00, la Finante, ca-n vremurile bune? Valabil pentru 27 martie.
|
Eu zic ca merge.
Daca nu o sa am "probleme" pana maine voi fi acolo. |
vin si eu
|
Prezent :-)
Sper sa nu se adevereasca prognoza, ca se aude ca din seara asta vin ploile :sad: |
Care mai vine? scrieti si voi pe aici.
|
cine se ocupa cu telefoane pe aici? vreau sa imi iau si eu un samsung omnia i900 de 8gb sau 16 gb.... aveti vreunu de vanzare?
|
Nu sef dar daca vrei iti dau eu un 8800 Sirocco:lol:
|
m-i s-a pus pata pe i900 si numai pe ala il vreau :D
|
Am eu de vanzare iPhone 3G de 8GB. Il am din ianurarie, deci este aproape nou, nu are zgarieturi sau alte probleme. Are garantie 2 ANI. E mai bun ca Samsung. Ai tot ce vrei pe el, chiar nu o sa te plictisesti de el. Il dau pentru ca vreau sa imi iau Motorola Milestone. Astept raspuns.
Bafta! |
voi unde va duceti de pasti? stiti vreun loc unde te poti simti bine dar sa eviti toata cocalarimea anuala de la magura?
|
Quote:
|
Quote:
App sa ma chemi si pe mine cand te burghezesti ca am aflat ca te-ai lasat de munci :D |
era sormea la socri :D...
m-am lasat de unele incep altele |
nu mai e nimeni prin buzau ? slabe activitati pe aici...
|
Cine se duce la Tulcea?
|
Quote:
|
si eu merg ca spectator , plec maine catre ploiesti ,si din ploiesti plec duminica ,cu grupul..
|
Felicitari baietilor din Buzau care au participat la Tulcea! :-)
|
Felicitari si din partea mea celor care au participat!
La BZ nimic baieti pe anu acesta nu se organizeaza? |
Cel putin anul asta, cred ca nu va fi nicio cursa.
|
Quote:
|
Quote:
nu-mi spune ca se asfalteaza soseaua brailei....asta ar fi ceva , rar, sau nu stiu cum sa zic |
Quote:
|
incepem cu ilegalele pe 400 metri in cazul asta :lol:
|
Quote:
|
o'r sa ne inchida acum si sos. brailei ,cum ne'au inchis atunci dragaica.
glumeam :o |
O inchid ca sa nu ne deranjeze traficul!
|
sal, cine mai vine la liniute la alexeni(langa urziceni) din bz,k am observat k sunt multe masini care alearga in buzau si au potential,?inafara de cei din powerteam buzau
|
M-ai urmarit?
|
salut buzoieni ce ziceti de un tuning show la campina la sf lunii august???https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti...-sugestii.html discutii pe topic
bafta |
Daca vreti sa vedeti niste Corvette-uri maine, eu am organizat o intalnire de masini americane la barajul siriu si punctul de plecare "all together" va fi din buzau la xxl penny market in parcare in jur de ora 13:00 ... nu vom fi chiar foarte multi .. Corvette C4, Corvette C5, Corvette C6, Ford Taunus (cel negru de la expozitii), Camaro, Avenger, Cherokee V8 5,2 ... ma rog... o mica parte din comunitate, cei care au putu veni ;)
|
Multam de info. Mai pe scurt cine vrea sa vada masini americane sambata la ora 13:00 in parcare la XXL
|
salut am si eu o intrebare, exista cumva in buzau un club legal ? daca poate sami spuna si mie cineva . sunt interesat si eu sa ma integrez intr-o astfel de comunitate as avea si cateva propuneri apoi dupa ce aflu raspunsul o zi buna in rest
|
Din pacate am ajuns pe la 2 in parcarea de la XXL, a fost prezent si un Viper pe langa Corvette C4, Corvette C5, Corvette C6, Chevy Camaro si altele ... am sa pun fotografii cat de curand
|
8 Attachment(s)
Cum am promis ;)
|
Frumoase masini :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning