![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
frumoasa pe bune :X
|
Quote:
|
ma gandeam ca alte motive. ;))) ai renuntat tu la suportul de numar (anticamere :P) oricum parca schimba putin aspectull :D spre bine...bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
Cu mare placere ;) |
Quote:
|
oricum da mai frumos acum fara suportul ala....dar o intrebare mica....pe aoclo nu o sa intre rugina?(sper sa nu sariti pe mine)
|
Quote:
|
si acum mai face figuri la bass? eu il am in rama deaia normala si baraie dupa mine de imi e si rusine sa dau drumu la muzica
|
Nu mai face nici o figura acum, d'afar' se aude numai si numai bass......bine k pe mine ma interesa sa nu mai baraie si sa se auda inauntru bassul, nu afar'.....acum k se aude si afar'......asta nu'i vina mea :twisted:
|
SI nici nu iti e tie drag ca se aude afara bass`ul ;)))! hai bafta cu ea...alte planuri?
|
Alte planuri.......codita de rekin vopsita in culoarea masinii si un alt eleron de luneta, mult mai frumos si mai lat, k celalalt l'am pierdut pe Valcea-Dragasani undeva pe la 140km/h.......de fapt s'a rupt pe jumatate, nu l'am pierdut :twisted: si asta e vopsit in culoarea masinii de vreo 3 zile dar, nu ma lasa vremea sa'l pun pe masina :rolleyes2
|
...asteptam poze :D bafta la treaba ;) Te-ai pus serios anul asta pe ea !;))
|
2 Attachment(s)
Salut..uite badboylock..facut de pers..care a lucrat si la mashina la Mate.....asta e pisica mea sper sa va placa ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning