![]() |
Ciclistu: la Craiova, preturile sunt mult mai mari, desi sunt si mai multe Oltcituri.
Merci de urari. Sa fie :peace: |
Pai numai asa imi explicam si eu ca ceri 30 mil. pe el, dar ce vrei sa-ti iei ???
|
Tata... vrea sa-si ia Dacie. L-a tampit Dumnezeu.
|
Poate nu-i mai place consumul tu.. :) este adevarat si piesele sunt mai scumpe :P las ca-tzi faci tu rost de bani.. si itzi iei tu o alta masina.. mult mai tare..
|
Re:
Quote:
|
Pana acum am reusit sa-l conving sa n-o dea... Cel putin, sa iau permisu', ca n-o mai da :twisted:
|
coooool
te-ai scos... am o intrebare, din ce an e oltcitu tau? |
din 93 din cate jtiu eu..
|
'91 :wink:
|
aham..
inca mai aparea in catalogu auto pro din '95 deaia am intrebat... |
Mah sa stitzi ca.........pe mine nu prea ma mai pasioneaza oltciturile..... :? :?
Daca esti vreun bogatash desta si ai bani sa bagi in el da.........,dar daca nu...........ales bules..prafu` s-a ales! :? Da-l dreaq de oltcit si de dacie si toate mashinile astea romanesti......(ashtea nu se numesc mashini) Recunosc ca inca m-ai imi plac oltciturile dar nu prea ma mai \"pasioneaza\" :) Ca sa \"tunezi\" un oltcit calumea(exterior,motor,interior,muzica) itzi trebuie pe putzin 2-3 mii de $.(Ca sa il faci calumea) Nu cum fac altzii : dau 3 milioane pe spoilere,1 milion pe praguri, 4 milioane pe jentzi,o vopsesc si gata.....(cred ca au masina beton). Deci m-am gandit io mai bine .......si...cand voi avea varsta \"corespunzatoare\" :P nu cred ca imi voi lua un Oltcit asha cum imi planuisem ,ci mai bine imi iau dreaq un Golf 3 sau un Ursuletz ceva........ Oltciturile astea sunt cam \"fragile\"(am observat intr-un an de zile la un TRS din 95(al lu` COIOTU)) , cum repari ceva la el ,cade altceva.....shi tot asha...............deci decat sa te apuci sa bagi banii intr-un oltcit mai bine te libsesti! :) Acum......otzi fi de acord cu mine....nu otzi fi..........dar asta e parerea mea despre oltcituri! Te apuci sa comprimezi motoru`,mai pui 4 carburatoare de Alfa.......itzi mai dau si alea vreo 20 de cai.....Mai mult de unde dreaq..........Nu are nici un rost........ Eu mashi apuca sa bag bani intr-un oltcit numai daca ash putea pune motor VR6 de 2.8 l pe el.Atat..... Si cred ca se poate pune motor de 2.8 VR6 pe un oltcit dar trebuie o groaza de modificari facute la el.......(tren de rulare,cutie de viteze,planetare ,etc.) Si nu cred ca gasesti pe cineva care sa itzi faca tzie modificarile astea la masina!!! :? :? Asha ca..................................puncte puncte................................ :) |
WOW !:shock:
AM SPUS TOT CE AVEAM PE SUFLET...........IN LEGATURA CU OLTCITURILE!!! :shock: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P |
De gasit, gasesti care sa-ti faca modificarile de rigoare pt. un VR6, numai ca-i destul de scump si motorul.
|
Re:
e un motor VR6 la 500 eu de vanzare la cluj... ciclistu shtie mai bine...
|
Ma COIOTU` JR... oltcitu' lu' Coiotu' nu e cone stie c (dak ne referim la acelasi... e unu' albastru cu POY la nr, nu?)... adik el are niste \"jentzi\" (jante e corect, nu k as vrea sa te corectez) d 4 mil, spoilere si praguri d 5 mil impreuna... Vezi tu din Oltcit potzi sa scotzi ceva... uita-te la DES-u'... (cauta-l pe strazile din cr) ---> si o sa vezi un oltcit frumos cu jante d mai mult d 4 mil, cu garda lasata etc... Uita-te la RED! culoare d bmw (din cate am inteles d aici d pe forumu asta, nush dak-mi amintesc bine) interior crem, jante mijto... Uita-te la PMD, la LAM etc etc si o sa vezi oltcituri mijto... Dar dak tu itzi permitzi un Golf 3 sau un ursuletz... eu itzi urez multa bafta in gasirea uneia bune... dar itzi spun eu k si alea o sa cada la un moment dat (pentru k nici alea nu sunt noi) si atunci o reparatzie o sa te ajunga mult mai mult... Eu sunt d acord cu tine k e mai bun un golf decat un oltcit... pentru k nu sunt tampit k sa nu-mi dau seama d treaba asta... parerea mea este k oltcitu' isi merita toti banii (aia 28 d milioane pe care-i dai pe el) si merita si toti banii pe care-i bagi in el...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning