Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

metal_militia 04-10-06 21:02

Re: Ce vor barbatii?

pai asa e usor sa ceri...cu gasitu e mai greu :-P normal k vrei coarda in pat(nu sariti), doamna pe strada, prietena(optional) si poate ocazional gospodina (nu bucatareasa da macar putin sa mai trebaluiasca asa de ochii lumii :-P)

si chestia asta cu stereotipul de femeie care pana la urma nu te mai multumeste e adevarata (bine k nu's singuru :lol: )....de exp gagica aia miss nr.1 era frumoasa nu am ce spune...da parca era exact imaginea femeii perfecte, din reviste si filme....parca trebe ceva mai cu caracter, mai o trasatura aparte(fie la exterior sau la interior), ceva diferit care sa te face sa o doresti :rolleyes2

DolusD 04-10-06 21:11

Pai normal mane dar problema e ca am intalnit femei super frumoase dar prin felul lor de a fi , prin rautatea lor m-au facut sa-mi fie scarba de el ! degeaba esti frumoasa daca esti proasta ( nu ma refer la toate) ! am intalnit odata o femeie super tare ,avea o fatza perfecta , un ten impecabil nu avea nici macar un punct negru si am intrebat-o ce face ca sa-si mentzina tenu asa de curat si mi-a dat un raspuns ceva de genu "sug pwla vrei si tu " si imi venea sa-i dau 20 de pumni in cap dar noroc ca mi-a venit replica la raspunsu ei "pai nu ma rezolvi si pe mine cu problema" ! deci ce potzi sa-i ceri la un asemenea specimen de femeie , tu vb frumos cu ea si ea te ia la mijo (si nu m-am bagat in seama cu japca o cunosteam de ceva timp) ! respect !

Trixi 04-10-06 21:19

...dar tu ink nu ti-ai dat seama k sunt destule si d genu'????raspuns corect,si gata...se stie k e greu sa gasesti mai multe calitati la o femeie,chiar nimeni nu poate fi cu d toate.it's up to you, sa stabilesti prioritatile....;)

DolusD 04-10-06 21:24

Toata lumea are defecte dar unele au numai defecte si prea putzine calitatzi ! sau daca esti frumoasa nu inseamna ca tzi se cuvine totul sau ele au impresia ca soarele rasare numai pt ele sau numai pe strada lor ??? :)) :)) :)) ! respect !

bluey 04-10-06 21:36

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 574922)
Toata lumea are defecte dar unele au numai defecte si prea putzine calitatzi ! sau daca esti frumoasa nu inseamna ca tzi se cuvine totul sau ele au impresia ca soarele rasare numai pt ele sau numai pe strada lor ??? :)) :)) :)) ! respect !

Lasa ca te faci tu mare.
Cand nu o sa te mai uiti numai dupa femei care arata bine vei descoperi si femeile care au si calitati.Sper ca intelegi ce vreau sa spun.

DolusD 04-10-06 21:39

Lasa ca am intalnit una acu 1 an si 2 luni si sper ca o sa mai tzine relatzia mult si bne pt ca e o fata de nota 20 ! nu e miss world dar nici urata nu e dar are un suflet de milioane si stie sa se comporte in societate ! respect !

bluey 04-10-06 21:42

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 574958)
Lasa ca am intalnit una acu 1 an si 2 luni si sper ca o sa mai tzine relatzia mult si bne pt ca e o fata de nota 20 ! nu e miss world dar nici urata nu e dar are un suflet de milioane si stie sa se comporte in societate ! respect !

Ai grija de ea si nu te culca pe o ureke ca te iubeste sa o neglijezi.
Aici gresim cu totii si pierdem.S-ar putea sa nu mai ai a doua ocazie in viata.

Trixi 04-10-06 21:44

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 574964)
Ai grija de ea si nu te culca pe o ureke ca te iubeste sa o neglijezi.
Aici gresim cu totii si pierdem.S-ar putea sa nu mai ai a doua ocazie in viata.

Bravo!!!!Ai reusit sa inveti si u ceva important....;)

bluey 04-10-06 21:46

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 574968)
Bravo!!!!Ai reusit sa inveti si u ceva important....;)

Cine a zis ca am invatat?
Crezi ca el o sa ma asculte pe mine?
Si oricum oricata atentie i-ai da femeia care se plictiseste pleaca.Si dupa aia stai si suferi dupa ea ca bmw

DolusD 04-10-06 21:49

Am o calitate ! yo nu-mi bat joc de o femeie si nu o neglijez indiferent daca o iubesc sau nu, indiferent daca e urata sau frumoasa (in schimb nu suport jegoasele) !nu ma culc pe o ureche ca ma iubeste pt ca si yo O IUBESC ENORM (e prima femeie pe care am reusit sa o iubesc din tot sufletu, pana acuma nu m-am mai indragostit de nimeni dar ea mi-a pus capac) ! respect !

DASCALUGABRIEL 04-10-06 21:49

mei!chestia cu gasitul partenerei(partenerului)e ca o loterie.
si nu trebe neaparat sa fie rupta(rupt ) din soare,e ca la banca -cind tragi linie si ajungi la concluzia ca sint mai multe bune decit rele atunci .... trageti si voi concluzia:D

Trixi 04-10-06 21:50

...femeia,kre intr-adevar primeste atentie,nu se poate plictisi...doar k este oarecare diferenta intre atentia adevarata,si aia prefacuta...

bluey 04-10-06 21:52

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 574982)
...femeia,kre intr-adevar primeste atentie,nu se poate plictisi...doar k este oarecare diferenta intre atentia adevarata,si aia prefacuta...

Dar daca apare un BMW nou in oraaas?????

DolusD 04-10-06 21:53

Orice femeie merita atentie, nu suport prefacutele care spun ca te iubesc si ca esti totu pt ele si defapt tzeapa ca e buna de gura doar , dar asta este , nu am intlnit de astea pana acuma si nici nu vreau sa intalnesc ! respect !

Trixi 04-10-06 21:59

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 574984)
Dar daca apare un BMW nou in oraaas?????

nici ptr mine nu a aparut bmw-ul ala care sa inlocuiasca un omul,d la cine primesc ATENTIA ADEVARATA!!!;)

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning