Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Mustang 09-02-06 10:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
E problema lor! Da'... dacă nu stai lāngă nevastă, de ce o mai iei frate? Să o ţii pe post de mobilă īn casă?

knd te certi cu amanta...e buna nevasta :lol: :lol: :lol:

Gabi 09-02-06 11:38

Dacă īţi iubeşti nevasta, nu īţi faci amantă! La alta (amantă) te duci dacă nevasta nu te mai satisface, iar īn cazul ăsta, din punctul meu de vedere, mai bine divorţezi decāt să stai īn continuare cu consoarta de ochii lumii.

Andrei_NSL 11-02-06 01:04

.....

combinat ... mai e cineva langa tine care iti zice o vorba buna ( cateodata :lol: ).... mai da si un poopic sa treaca ( apoi se duce la cumparaturi tot pe banii tai ce dreaq :lol: )......mai faci o cina romantica ( costurile tot barbatu ) ... in final ...eu zic k ar fi bine sa fii combinat...ai pe cineva langa tine si la bine si la (rau - cateodata) :wink:

Alexutzzz 11-02-06 07:31

Re:

Quote:

Dacă īţi iubeşti nevasta, nu īţi faci amantă! La alta (amantă) te duci dacă nevasta nu te mai satisface, iar īn cazul ăsta, din punctul meu de vedere, mai bine divorţezi decāt să stai īn continuare cu consoarta de ochii lumii.

NU te mai satisface hmmmmm crezzi ca intr o relatie totul se rezuma la sex??
hai domnu moderator

Mustang 11-02-06 07:33

da mah...noi pe baza la chestia asta ne refeream...
ca daca mi-ar face o nevasta draci....
o dadeam in suturi afara ;)

Gabi 11-02-06 08:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"

Nu, nu se rezumă totul numai la sex. Īntr-adevăr, am gafat puţin aici.

Hai s-o luăm altfel: ai nevastă, ai amantă. De ce?

Alexutzzz 11-02-06 08:59

Re:

Quote:

o luam si altfel nu e cazu meu ;) de ce ai amanta ca sa mai schimbi sangele:D :lol: :lol: vrei placere din 2 parti te simti bine si cu amanta ,iti place sa risti,cu amanta e mai greu sa te afisezi oriunde,e mai complicat raspunsu asta sa il dau :D oricum cei care au 2 sunt de mai multe tipuri
1 cei care vor sa aibe cine sa ii astepte acasa sa i iubeasca si sa fie aproape si cu aia sa isi faca tot felu de placeri care cu nevasta nu poate (yo de ex nu as putea sa imi pun nevasta sa imi faca felatie pe cand pe amanda ma doare in duda)
2 \"\"\" pizdari\"\"\"\" care nu prea sunt interesati de sentimente si au nevasta de nevoie si au nu 1 amanta ci mai multe
3 aia care nu pot sa se abtina carora le place sa fie tot timpu in alaturi de o presoana de sex feminin

V am spart :lol: :lol: cu teoriile mele:D

Gabi 11-02-06 09:40

Alexutzzz: sigur ai doar 15 ani? Dacă da, let me say că gāndeşti foarte bine pentru vārsta asta.

Cele 3 \"categorii\" sunt delimitate, oarecum, bine, dar din punctul tău de vedere. Eu nu īnţeleg de ce ar avea un bărbat nevoie de o amantă atāta timp cāt relaţia-i merge bine.

Părerea mea!

Alexutzzz 11-02-06 10:41

nu vorbeam singur mai erau langa mine niste sticle de BUsuiaca de bohotin :D ele m au indrumat =)) ca sa vedeti ce face alcolu din om :D

Aki 11-02-06 21:06

As vota ptr combinat dar...dupa 3 ani jumate mi-a cerut o \"pauza\" exact cand aveam mai multa nevoie de ea :cry:
De iubit...am iubit, iubesc.. in continuare dar...pe cineva care nu merita. :!:
Momentan ma abtin de la vot, o sa va anunt cum este si solo dar...dupa ce imi trece \"vraja\" :lol:
Cu ocazia asta le multumesc lui Maryo si lui JKV ptr sprijinul acordat. :wink:

Psycho 16-02-06 12:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
SOLOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bai Santosica, cateodata e bine sa fii Solooooooooo, cateodata nu...
Spre ex. eu acum caut pe cineva sa nu mai fiu SOLOOOOOOOOOO, asa ca am incercat pe toate site-urile de acest gen : SENTIMENTE.RO, NOI2.RO, IMPREUNA.RO, [email protected] si nimic frate...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SOLOOOOOOOOOOOOOOO

PEACE
:peace:

coae ... ai gasit ceva sau intru sa`mi fac si eu cont acolo sa ne gasim :P ...

io nu cred in vreusama .. si noi2 si restu ... sincer ...

Psycho 16-02-06 13:00

Re:

Quote:

aici nu`mi place cum gandeshti .. nu eshti optimist .... nu eshti barbat :) ...

nu insheli nu esti barbat ... insheli eshti deshtept ..

nu insheli esti fidela ... insheli .. esti O CURVA

d3vilish_lips 16-02-06 13:05

...pffff :evil: :evil: :evil: ......se subintelege restu`

fanete 16-02-06 13:21

hop si io ma bag in seama ;)

acu sunt combinat, dar ce sa zic \"can't live with them ,can't live withouth them\" asta e motoul meu care mi se potriveste foarte bine. da ce sa zic asta se aplica pina la o virsta de 27-30 ani ca apoi incepi sa vrei un copil cineva sa iti faca de mincare sa-ti spele, calce sa-ti faca patu' si sa nu fie maicata :D
eu unul stau singur , bine... cu soramea si mi-e destul de greu ca soramea nu prea face de mincare care ma doare cel mai tare dar in schimb face curat si mai baga la masina de spalat. oricum pe linga toate astea mai ai nevoie de afectiune de dragoste de cineva care sa fie linga tine sa te ajute etc. da si cind vine nu vine cu toate astea (spalat, mincare, sex regulat, afectiune) mai vine si cu alte chestii de genu : unde ai fost? dece nu m-ai sunat? a fost ziua indragostitolr , ce mi-ai luat? mergem la mama dece nu ma mai pupi cum ma pupai innainte? etc . bleeeeaaah ma dispera toate astea am avut prietena care facea toate astea si cu toate avantajele pe care le poate aduce o femeie, balanta mea trage mai mult spre SOLO sau cel putin spre unu gen care zboara din floare in floare...

deci... greu de raspuns --> can't live with them, can't live withouth them

cit despre amanta pot spune ca odata si odata tot o sa iti inseli nevasta sau prietena - am avut prietena innalta, blonda, ochi verzi, model - buna ce mai, si o mai si iubeam si tot am inseelato de cateva ori (sincer) si de fiecare data cu nici una mai misto decat ea. da, asta e omu vrea ceva nou

nu stiu daca v-a citi cineva tot ce am scris :) da eu mi-am spus parerea

aleks 16-02-06 13:27

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"

Nu, nu se rezumă totul numai la sex. Īntr-adevăr, am gafat puţin aici.

de ce?
pentru ca simti nevoia de diversitate, pentru ca omul nu este fidel instinctual, ci ca urmare a constrangerilor sociale, pentru ca este imposibil ca un miliard de spermatozoizi sa iubeasca toti aceeasi femeie, si pentru ca prin comparatie ( sper ) iti vei da seama cat de mult este superioara sotia amantei ( daca nu ti se pare ca este asa, atunci ai o serioasa problema in cuplu, si ar fi mai bine sa actionezi in consecinta...)
am i wrong?

All times are GMT +2. The time now is 15:51.

- Copyright 2026 4Tuning