![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Quote:
|
Vad ca detii un pachet impresionant de cunostinte. La tine fiabilitate = stabilitate, dotari si/sau motorizare.
Unu la mana, fiabilitatea nu are nicio treaba cu stabilitatea/dotarile iar in general, nu motorul/cutia ti se strica, apar probleme la trenul de rulare, partea electrica si asa mai departe dar ce conteaza....detalii, detalii. Cat despre motorizarile Renault, da, sunt fiabile, mai ales cele pe benzina. PS - vezi ca sunt Loganuri pe taxi cu 200-300k km si merg bine. |
Quote:
|
scorpionreptyle hai ca comparam bmw e39 cu RR ai curaj??? pentru ca tu cam asa ceva faci. cam cine crezi ca va castiga??? incearca sa fii mai subiectiv in ce tine de marca bmw ca nu primesti nimic de la ei inafara de o factura de plata (asta daca iti permiti piese noi) cand ai nevoie de ceva si fi mai realist
asa ar trebui sa fac si eu acum dupa ce am avut logan si acum am un avensis sa le laud daca eu nu am avut deloc probleme cu cele 2 masini??? gandeste ca mai sunt alte mii de posesori de aceasi marca sau model care poate au avut probleme sau poate noi suntem buricul pamantului!!?? |
Quote:
|
Quote:
http://economie.hotnews.ro/stiri-aut...din-franta.htm Quote:
|
Voi nu intelegeti ca exista mai multe categorii de masini ?
|
de ce sa iti iei ori o vechitura din 90 rupta de altu, ori un logan nou....cand poti sa iti iei un seria 5 nou sau un audi a6?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O familie cu venituri de 3000 lei / luna de exemplu, cam ce efort ai vrea sa faca sa isi cumpere o masina de 30.000-40.000 euro ? Rate pe 20-40 de ani ? :rolleyes2
|
Nu cred ca Loganul este cea mai proasta masina dar pana acum nu stiu nici un producator care sa vanda masini cu probleme pe care nici ei nu stiu sa le remedieze. Se intampla foarte des sa vad cate un logan la care stopurile se aprind cum vor ele. Ce te faci daca ti se ridica talonul la masina sau omori pe cineva din cauza incompetentilor de la Dacia?
|
Alte masini cu probleme electrice nu mai stii ? Nu mai exista ? Plus ca pana acum am vazut doar 2 loganuri la care pe frana se mai aprindea un bec aiurea pe dreapta. La cate zeci de mii sunt pe strazi...rezonabil.
Au fost cazuri la masini de zeci de mii de euro unde nu s-au deschis airbag-urile (inclusiv la BMW). Daca mureai saracii oameni din cauza incompetentilor de la BMW ? Nu exista masina fara defecte, asta este sigur. |
scorpionreptyle , nu toti s-au nascut in bmw ca tine . Tu esti unul dintre fericitii care au simtit parfum de bmw de la tinerete , chiar dinainte sa te nasti(daca intelegi ironia). Legat de loganuri cu 242.000km , te invit prin parcurile de taxi si ai sa fii surprins sa vezi loganuri si cu 350.000km(cum zicea si anaconda). b01uxd este usor sa dai din gura , si sa zici ca ia-ti o masina noua buna , decat o pocnitoare . Dar daca e asa de usor sa iti iei o masina de 20.000 de euro (nu pocnitoare, ) , te invit sa numeri din 10 in 10 pana la 20.000 ... (20.000 fiind un pret relativ , poti sa iti iei si cu 18.000 si cu 17.000 )...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning