Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Chat.... (https://forum.4tuning.ro/402-mures/41340-chat.html)

Ovi - HJT 02-02-10 14:07

Re: Chat....

Quote:

Originally Posted by Hunor (Post 3041189)
e posibil sa o poti scoate si tu da daca nu se repara problema o sa apara iarasi
sfatul meu e sa vezi un pic ce ii cu usa si dupa aia poate te pot ajuta cu eroarea
vez un pic firele care fac legatura intre masina si usa de obicei alea se maninca

eroarea consta in faptul ca arata si suna in mers semnalu cum ca usa ar fi deschisa, o fost schimbat senzoru, si eroarea nu o disparut. Ar putea fi firele cum spui, sa fie roase:D. Mersi.

adicaras16 02-02-10 20:20

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 3042001)
am yo dak iti trebe.

Ms dar nu mai sunt in dambu sunt in nazna ...era bine dak eram k aveam nevoie de ia maine dar sper sa fac rost de pe aici din zona ...ms oricum :lol:

cosibmx 02-02-10 20:44

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 3041609)
tuning cu 2 de n ? esti priceput :)

cred k omu te baga in buzunar la orice ora si cu cati de N vrea el sa scrie...nu cred k e cazu sa ne insultam pt un cuvant scris gresit...poti sa il corectezi si frumos...sau daca nu sti despre ce e vorba mai bn nu vorbi.:twisted:

LEVI-AUDI A4 02-02-10 21:41

Si eu sunt de acord cu tine cosibmx, nu aia conteaza cum scrie omul, ci ce este in stare sa scoata din atelierul sau, de gresit mai gresim cu totii la scris, Csabi oricum are merite mari pentru ce reuseste sa faca.

Hunor 02-02-10 21:47

azi am ucis un logan cu passatul :D

adicaras16 02-02-10 22:07

Merita sa va uita-ti la Moscow Unlim 500+ - Preludiul aventurii Part a 2-ua e Supeeerrrr !!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Korne 02-02-10 22:13

Quote:

Originally Posted by Ovi - HJT (Post 3042280)
eroarea consta in faptul ca arata si suna in mers semnalu cum ca usa ar fi deschisa, o fost schimbat senzoru, si eroarea nu o disparut. Ar putea fi firele cum spui, sa fie roase:D. Mersi.

firele alea nu se rod niciodata! Problema este un microcontact din broasca...pt care desigur trebuie schimbata toata broasca usii. Se poate schimba si doar microcontactul dar e o treaba ce nu o doresc nici unui dusman sa o faca.

bandeanradu 02-02-10 22:24

Quote:

Originally Posted by cosibmx (Post 3043702)
cred k omu te baga in buzunar la orice ora si cu cati de N vrea el sa scrie...nu cred k e cazu sa ne insultam pt un cuvant scris gresit...poti sa il corectezi si frumos...sau daca nu sti despre ce e vorba mai bn nu vorbi.:twisted:

pai tocmai asta e ca am auzit ca e priceput si am ramas uimit cand am vazut ca a scris tuning cu 2 de n ... nu ma intelegeti gresit .. recunosc ca m-am exprimat gresit dar majoritatea scriu acest cuvant cam mare lucru e sa scrii gresit

bandeanradu 02-02-10 22:25

Quote:

Originally Posted by Hunor (Post 3043984)
azi am ucis un logan cu passatul :D

ce motorizare ai pe passat si ce motorizare avea loganu ?

MS 87 PIJ 02-02-10 23:45

Lasati mai nu sariti repede daca omu greseste ceva......
Cosi ai dreptate.

Hunor 03-02-10 00:19

am tamponato un pic ca rotile de le spate au ajuns pe scaunel din spate
mie mi so crapat un pic bara :D

skodaszema 03-02-10 06:18

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 3041609)
tuning cu 2 de n ? esti priceput :)

mersi de observatie, nu aia conteaza cum scrie omu', ci ce anume scrie. greseli de ortografie face toata lumea :D da frate, sunt priceput, la ale mele, la masini, nu la apasat butoane, pana altu zabaleste in fata la calc eu lucrez din greu ca sa fie altu fericit si "tunnat" =))

bandeanradu 03-02-10 08:23

na pai am scris si mai sus ca m-am exprimat gresit , si cand am zis esti priceput m-am referit la cuvantu tunning :P nu ma asteptam sa gresesti cuvantu magic pe care toti il veneram =))

marius_bmw_gtm 03-02-10 09:30

Hunor cum ai ucis Loganul??
L-ai facut la = .....
Sau l-ai lovit :P??

Nu de alta dar sa nu se creeze confuzii:));)

Hunor 03-02-10 09:49

lam movit un pic

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning