![]() |
Re: Masina Mea......
2 Attachment(s)
Asa arata cand am cumparat:???:
|
Sa o stapanesti sanatos! Bine ai venit!:-D
|
5 Attachment(s)
41 NZN
2005,model preferance cu unele imbunatatiri cum ar fi:computer bord,incalzire in scaune,proiectoare...,1,6 8 valve soft dimsport,arcuri sport H&R,filtru sport K&N,finala sport PLUSH,eleron pilot,interior putin modificat,fete usi negre,schimbator mic,leduri schimbate in albastru pe consola si in bord alt cadran,faruri cu angel si xenon,stopuri spate fumurii,jante wolfrace black toyama,si gume 205/60/15,alarama cu pager,cheie tip briceag... |
Quote:
ff OK |
meserias masinutza!!!bafta si sa ai grija de el:)
|
4 Attachment(s)
Va salut.Ce sa va zic,prim,a mea masina a fost un Opel Kadett GSi,masina foarte tare,cu motor tare agresiv,dar nu a tinut mult dupa vreo 3-4 saptamani a murit motorul si am schimbat pe un scuter:D ...cateva poze cu kadettul;)
|
9 Attachment(s)
Momentan detin o Dacie 1310 din "82,am cumparat de la un batran,e foarte ingrajita:D,a fost tinut in garaj,nu are rugina numai in aripa derapta ca am lovit-o eu un pic asta iarna ,ca am derapat intr-o curba:(,dar nu ii tare lovita numa vopseaua so dus un pic:D.
Masina inca merge f bine, nu are f multi km, inca mere cu 140 km/h:D,avand in vedere ca e din "82 si are cutie in 4 trepte. Cateva poze cu masina:D(sunt facute cu tel,scuze pt calitatea pozelor) |
faina masinuta :) sa ai noroc de ea si multi km fara incidente !
|
foarte frumoasa,asta cred k a fost masina de a lu astia de la securitate:))k daciile de la securitate erau negre:D:>.....sa ai noroc de el!!!
dau EDIT amu: aveau numa 3 numere si cellelaltele aveau 4:D |
Quote:
|
Quote:
Fostul proprietar mi-a zis ca o detine din "84,cine stie poate lucra si el la securitate:)) |
ai ceva planuri cu ea?
macar folie! |
2 Attachment(s)
poate inca mai ai microfoane pe ea:D
si la mine prima iubire a fost / este o roscata tot din 82. imi permit sa spun ca au fost niste masini al naibii de bune. si pe a mea vopseaua este originala, fara pata de rugina (la fel, masina de la batranel). e incredibil ce bine se poate tine o masina la 28 de ani. din cate stiu au fost printre primele generatii la trecerea spre 4 faruri, stopuri mari, etc si se pare ca cei de la Dacia, lansand un model nou nu au vrut sa dea gres. la mine in acte nu zice 1310 ci 1300 P. in fine, eu o consider un 1300 facelift. inainte sa am Audi, timp de 4 ani, cand eram de varsta voastra, asta a fost iubirea mea, si pot spune ca am trecut prin multe cu ea. acum am trecut la amanta... Attachment 1271653 Attachment 1271654 |
Quote:
Mai mult pt Dacie am pus. Prezentarea lui Audel am facut'o deja, undeva in paginile de prezentare de pe acest forum. |
aaaaa:P:P inteleg:P:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning