Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

tuner-man 25-08-13 17:50

Re: O noua dacie !

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 5557012)
Stai linistit ca arata super asa cu jantele alea verzi.
Ramele alea de la usi si stalpul nu dadeau mai bine pe negru?
Tino tot asa!!!!

Foarte probabil sa ai dreptate cu ramele si stalpii , o sa incerc un vt sa vedem :D Mersi frumos si masina ta este superba !

Bafta tuturor !

SkizZo 25-08-13 22:15

Foarte frumos a iesit totul !! Doar ca am o intrebare...Nu atragi privirile politistilor cu jantele alea ? Bafta in continuare !!

tuner-man 25-08-13 23:46

Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5557197)
Foarte frumos a iesit totul !! Doar ca am o intrebare...Nu atragi privirile politistilor cu jantele alea ? Bafta in continuare !!

Eu sper sa nu , iti spun ft sincer pana acum nu am avut nici un fel de probleme. Dar eu sunt de parere ca daca vorbesti ca un om normal si esti cu actele in regula si oamenii legii pot fii de treaba , spun asta din experientele avute nu laud pe cineva sau iau apararea cuiva.

white 26-08-13 08:03

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5557248)
Eu sper sa nu , iti spun ft sincer pana acum nu am avut nici un fel de probleme. Dar eu sunt de parere ca daca vorbesti ca un om normal si esti cu actele in regula si oamenii legii pot fii de treaba , spun asta din experientele avute nu laud pe cineva sau iau apararea cuiva.

salut! ce motor ai pe masina?am inteles ca 2.0...ms

tuner-man 26-08-13 11:40

Quote:

Originally Posted by white (Post 5557340)
salut! ce motor ai pe masina?am inteles ca 2.0...ms

As vrea eu sa am 2.0 :lol: , am un 1.7 f3N la vreo 70 de ponei si cutia tot de Renault. O sa urmeze un upgrade dar masina deocamdata trage ft bine si ma bucur de ea.

Bafta si totusi sunt curios de unde ai auzit de 2.0 , sau tu esti baiatul ala cu STF-UL ?

tuner-man 27-08-13 18:25

1 Attachment(s)
Si incet , incet ma apuc sa strang piese pentru urmatorul pas :D
2x fuzete papuc diesel

SkizZo 27-08-13 22:57

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5558578)
Si incet , incet ma apuc sa strang piese pentru urmatorul pas :D
2x fuzete papuc diesel

Vad ca nu te opresti aici :) Ce ti-ai mai propus sa faci? :D

tuner-man 27-08-13 23:15

Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5558818)
Vad ca nu te opresti aici :) Ce ti-ai mai propus sa faci? :D

Frane mai bune , pe spate o sa am o punte completa cu discuri , farurile cu sticla clara si lupe , un motor mult mai performant si bineinteles un nou look. Cam astea sunt planurile in mare parte ! Jantele si flansele de pe masina mea le voi scoate la vanzare la fel si motorul dar bineinteles toate la timpul lor , deocamdata inca ma bucur de ea.:D

SkizZo 27-08-13 23:20

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5558838)
Frane mai bune , pe spate o sa am o punte completa cu discuri , farurile cu sticla clara si lupe , un motor mult mai performant si bineinteles un nou look. Cam astea sunt planurile in mare parte ! Jantele si flansele de pe masina mea le voi scoate la vanzare la fel si motorul dar bineinteles toate la timpul lor , deocamdata inca ma bucur de ea.:D

Aha..Deci usor usor o faci mai racing :> La ce faruri te-ai gandit? golf 4 ,cum am mai vazut ca s-au mai pus,sau ai vreo idee mai stralucita? :D

tuner-man 27-08-13 23:27

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5558844)
Aha..Deci usor usor o faci mai racing :> La ce faruri te-ai gandit? golf 4 ,cum am mai vazut ca s-au mai pus,sau ai vreo idee mai stralucita? :D

In nici un caz , daca te uiti cateva pagini mai in spate , am reusit sa imi fac singur sticle clare pentru farurile de Dacie ! Oricum am pus iar cateva poze sa vezi despre ce este vorba.

SkizZo 27-08-13 23:31

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5558852)
In nici un caz , daca te uiti cateva pagini mai in spate , am reusit sa imi fac singur sticle clare pentru farurile de Dacie ! Oricum am pus iar cateva poze sa vezi despre ce este vorba.

A da le vazusem,dar am uitat de ele...Sunt curios cum o sa dea alea.Parca m-am cam plictisit si eu de cele cu striatii :D Oricum si striatiile au niste avantaje asupra farului,si au fost puse cu cap.

Edit: Am gasit aici o intrebare despre far cu striatii si far clar,cum ca cel fara striatii o sa bata in toate partile si nu o sa mai lumineze bine.Poate te ajuta cu ceva https://forum.4tuning.ro/23-generalit...a-striata.html

tuner-man 27-08-13 23:33

Quote:

Originally Posted by SkizZo (Post 5558855)
A da le vazusem,dar am uitat de ele...Sunt curios cum o sa dea alea.Parca m-am cam plictisit si eu de cele cu striatii :D Oricum si striatiile au niste avantaje asupra farului,si au fost puse cu cap.

Striatiile au avantaj la bec normal , din moment ce o sa folosesc lupe chiar nu am ce sa fac cu striatiile. oricum mai bine da-mi pm cu un id de mess sa nu mai facem chat aici!

Bafta !

R.Equinox 28-08-13 09:45

Se pare ca lucrezi cu spor Gabi.
Multa bafta in continuare!

tuner-man 28-08-13 11:54

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5559010)
Se pare ca lucrezi cu spor Gabi.
Multa bafta in continuare!

Ma mai traiesti , pe unde naiba umblii ?

IF85BVA 28-08-13 14:18

2 Attachment(s)
ce zici te fac cu frane de 259mm?? iti trebuies doar etrieri lucas 54 de golf3 2.0 gti

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning