Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 29-04-09, 22:25   #1
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Default Sticla clara faruri pt modele care au din fabrica sticla striata

Salutare! Intrebare: se pot slefui sticlele striate pe interior pana devin clare? Stie cineva unde se poate face asa ceva si in ce consta operatiunea? Am o Dacia Supernova la care vreau sa ii fac niste faruri custom, problema e sticla clara... am auzit ca ar face cineva in Bucuresti dar destul de scump (300 lei perechea) si nici nu iti poate garanta ca vor veni la fix pe corpul farului... Sticle striate am gasit la 15 lei bucata, s-ar merita sa stric una la banii astia dar as vrea totusi sa stiu daca se poate face (sa nu ma chinui aiurea)... De incercat nu cred ca a incerca nimeni dar aveti cunostinta de asa ceva? Dati-va cu parerea... Multumesc!
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 06-05-09, 10:44   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Sticla clara faruri pt modele care au din fabrica sticla striata

S-a incercat... si nu mai lumineaza. Farurile cu sticla striata au oglinda neteda, pe cand cele clare au oglinda cu striatii.
Nu o sa reusesti nimic, o sa ai 2 lumanari in loc de faruri.
Old 06-05-09, 10:48   #3
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Ma intereseaza doar sticla daca se poate face clara prin shlefuire... In loc de oglinda voi avea o lupa bixenon pe fiecare far... adio lumanarele
Old 06-05-09, 10:55   #4
brownshark

Stage 5

nu se poate !
brownshark is offline   Reply With Quote
Old 11-05-09, 10:46   #5
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

se poate , vezi ca era un baiat din bucuresti care facea sticle la comanda pentru orice masini.
cauta pe ba bazar undeva, postul era de vreo 1-2 ani, si stiu ca ii mergea chiar bine.
pe mine ma interesa niste stopuri clare...
apropo, cred ca premile poze care le-a postat pe forum o fost cu niste proiectoare clare de supernova.
daca imi aduc aminte mai tarziu iti caut eu postul lui.
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-09, 10:48   #6
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

si da, geo are draptate nu o sa mai lumineze. astea striate iti dau lumana intr-un punct alea clare o sa dea lumina in ce puncte vor ele, adica inloc sa-ti lumineze in fata o sa lumineze in lateral :P
Old 11-05-09, 10:54   #7
brownshark

Stage 5

Kent8 ; stapanesti BINE limba Romana ? Bogyciu vrea sa slefuiasca "geamurile de far" originale , cele de STICLA, pana ajung clare , fara striatii. ASTA NU SE PREA POATE ARTIZANAL SI NICI NU MERITA ATITA MUNCA GEABA. ca exista posibilitatea sa faci "geamurile de far" din policarbonat / stiplex asta e altceva.
daca tot aveti net de ce nu-l folositi inainte sa intrebati daca rasare soarele miine.....
brownshark is offline   Reply With Quote
Old 11-05-09, 10:57   #8
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

brownshark sunt ungur, nu vb romana.

bogyciu cauta ce ti`am spus eu, cand vb eu pe topicul ala brownshark nici nu auzise de 4tuning forum.

brownshark nu te supara :P
Old 19-05-09, 10:30   #9
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Quote:
Originally Posted by brownshark View Post
Kent8 ; stapanesti BINE limba Romana ? Bogyciu vrea sa slefuiasca "geamurile de far" originale , cele de STICLA, pana ajung clare , fara striatii. ASTA NU SE PREA POATE ARTIZANAL SI NICI NU MERITA ATITA MUNCA GEABA. ca exista posibilitatea sa faci "geamurile de far" din policarbonat / stiplex asta e altceva.
daca tot aveti net de ce nu-l folositi inainte sa intrebati daca rasare soarele miine.....
Da-mi si mie un nr de tel al unei persoane/firme care ar fi dispusa sa imi faca si mie un set de sticle clare pt faruri si pt proiectoare pt Supernova mea... A, si la preturi cat de cat ok, nu 500 ron cat mi s-a cerut la o firma din Buc...

Kent8, daca ai user/id al tipului care se ocupa cu asa ceva da-mi si mie un pm... Am desfacut proiectoarele, mai am putin si termin lucrul la ele si am nevoie de sticla clara...
Old 19-05-09, 10:39   #10
TzuTzu77
MACS Member

Stage 5

TzuTzu77's Avatar

Member of:
[MACS]
[Opel]

Uite aici pe cineva care se ocupa https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html
TzuTzu77 is offline   Reply With Quote
Old 24-05-09, 19:16   #11
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

da ala`i linkul de care spuneam eu
- Copyright 2024 4Tuning -