![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
6 Attachment(s)
nu e problema pe traseu mare dar problema la masinile de strada e ca is 2 saritori unde nu prea e de masini cu suspensii moi<nu ma refer la a ta> dar in rest daca tavi nu "sapa" cu EVO-le nu is probleme! daca vrei te inscrii si dak crezi ca nu merita nu te mai dai...raman la parerea ca merita venit si numa ca spectator!
Edit: am pus poze d la saritori! |
L-am sunat si pe daurette si m-a cam linistit......fara scuturi si suspensie nu am ce cauta acolo...e pacat de masina, de cati bani am bagat in ea si de munca mea. ca spectator e mai rau .........ca imi fac sange rau. Poate reusesc maine sa gasesc o masina.....nu vreau sa imi bat joc de a mea.
|
pai nu mam gandit ca te dai fara scut :). mi se parea exagerat...asa cum o zis vallino...mai bne pauza sau cu alta masina...oricum pozele spun multe!
|
Pai credeam ca e de la sine inteles ca nu am scut :), o sa sun maine pe cineva poate vin cu kadetul ala turcoaz care a fost cumparat tot din sibiu, nu e chiat gata de start...dar e mult peste a mea pentru un asemenea traseu. Nici vali nu vine ca e in italia....macar veneam cu el.....sa speram ca o sa vin cu alta ocazie.
|
cursele de la brasov s-au mutat din nou pe duminica viitoare mai multe nu stiu doar ce aud si eu ....
|
Dupa o pauza indelungata, maine masina isi va incerca iarasi puterile cu alte surate pe aeroportul din Craiova. Acum ramane de vazut daca vrea debitmetrul sa obtin rezultat bun sau nu :) si tot din aceeasi cauza nici nu am mai usurat-o sau ceva de genu`....voi participa cu ea asa de strada, nici macar nu o spal ca sunt suparat pe ea :).Pana la 11 are ocazia sa demonstreze daca merita sa o inscriu sau nu....la cea mai mica problema ea va ramane pe dreapta si se va uita de pe margine.
|
:lol:
vii si o pui langa a mea... |
Pe dreapta pe aeroport....nu p[e dreapta de tot...ca masina merge.....dar se pare ca la turatii f mari, peste 6000 se detecteaza niste detonatii si de asta face figuri, asta e o varinata.....apoi e varianta debitmetrului dar slabe sanse.....nu stiu...inca investighez :)
|
Schimbat mufa citire cifra octanica......rezultat....relanti crescut cu una suta ture si parca trage mai bine intre 2000-3000 rpm/min , sa scriu asa...cum scrie pe turometre :), naspa ca nu mai pot depasi 5000 ture...mai avea un "hop" simtitor pe la 6000 :(
|
Datorita unui optimism care ma caracterizeaza.....aseara am incercat fortele cu un urs panda . Rezultatul.......o veste buna...una rea :). Am reusit sa ating aproape 7000 turatii in treptele 1, 2 si 3....fara ca becul de electronica motorului sa se aprinda si sa dea in nas......asta fiind bineinteles vestea buna.....cea rea....am luat bataie dar onorabil :P.
Ps: ursul era dotat cu propulsor de 2,8 Le: de fapt sunt doua vesti bune......la semafor ni s-a alaturat si o alta specie de bmw dar generatie noua.....credea ca avand masini vechi....ne va lasa in urma....dar a avut doua surprize neplacute :)) |
Quote:
|
Au fost doua curse.....dar niciuna concludenta. Prima oara....cea mai reusita.... 1,2 si cand sa ii dau 3 eram pe acolo...bara mea fata pe la aripa lui spate....dar abia pe a 3-a fugea ursu dar din pacate a trebuit sa franeze el ca i-a iesit un taximetrist in fata.....si a doua oara am dat startul la claxon....si bineinteles ca a plecat inainte....si nu l-am mai prins. Oricum eu am vrut sa ma dau cu el sa vedem daca ma tin de el....nu sa il fac...totusi...are 192 de cai...ce dreaq sa ii fac? Sau cel putin nu acum.....poate o sa urmeze :)
|
vrei sa bati urs de 2,8 urat de tot,:D pui 16 v pe ea. am un prieten care tocmai a facut cu 325 si 328 de mai multe ori s i-a rupt.
|
Quote:
|
M-ati innebunit voi cu 16v. Masina nu e pe numele meu...si cel putin pana nu o trec pe numele meu asta va fi motorul care o va propulsa :). Eu ma gandesc sa mai investesc in el si voi ma invatati la prostii :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning