![]() |
Re: Conducere fara permis
;));))) da las stai relax... ca pan la magazin si inapoi nare nica, sau sa o duc din spatele blocului in fatza:)... avand in vedere ca nu fac pe vitezomanu aiurea..
|
Si stai relax Daniel Toa... din cate vezi nu ma dau mare ca am condus masina sau etc;);) si nu cred k seman cu vre-un pustan dala de la tara ce pune mana pe cheile de la masina lu tasu si nu stie nimic inafara de acceleratie.. sti... acceleratia se foloseste cu cap...
|
eu nu m am referit la tine ! ci la toti !!!
|
Quote:
|
Vitejilor, calmati-va...
Alexis, toti cei fara permis sunt pericole! Pt asta exista varsta minima pt a conduce un autoturism, pt asta exista scoala de soferi, pt asta exista examenul pt permis... ca sa nu conduca fara a avea un minim de cunostiinte si experienta. 18 ani e considerata varsta la care "vine mintea la cap" si, intr-un fel, asa este... toti am avut varsta aia, doar ca unii sunt mai constienti, alti mai putin (fara referire la tine sau la altcineva anume). Asa ca te rog sa te abtii de la jigniri si discutii inutile. La urmatoarea abatere nu o sa mai fi doar avertizat. |
da.... chiar suntem cei care conducem fara permis cele mai mari pericole!!!! oricat de "talentat si descurcaret " ai fi.. da... nici macar unul ce deabia a terminat scoala de soferi inca nu stie cum sa reactioneze la multe pericoleee!!! dar totusi uni soferi sunt sub orice critica, sa nu crezi ca toti au luat permisu pentru ca au ani si le au cu soferia..;);) numa io cunosc pe unu ce a lovit masina la instructor in parcare si dupaia cand a dat cu politaiu...a ramas fara oglinda.. dar nah e romania deci sa sti ca nimeni nu e corect!!!
|
Prieteni, daca tot nu aveti carnetul de sofer, stati dracului in loc si lasati condusul pt putin mai tarziu. Stiu cum e,pana nu de mult ma calareau toti dracii sa iau noapte masina din parcare,dar mi-am gasit alte ocupatii si timpul a trecut.O sa realizati mai tarziu ce inconstienti erati si Doamne fereste sa faceti vreo tampenie, ca sunteti intr-o belea cat voi de mare. Sper sa va vad pe toti soferi cu acte cat mai curand. Salut
|
mai mult ma amuz la sectiunea asta decat la bancuri... unii vad ca habar nu aveti.. credeti ca daca stiti sa plecati de pe loc si sa schimbati vitezele sunteti soferi... potoliti-va ca asa omorati copiii si lumea pe strazi..
|
Deci treaba este: ai fost prins fara permis, trebuie incerci sa te intelegi pe loc cu politistul, ca stiu pe cineva care a fost chemat de politist intr-un loc sa dea spaga si a fost filmat de un reporter, primind 2 dosare penale.
Daca esti prins fara permis si posesorul masinii (ca si posesor de permis) e langa tine situatia nu e mai buna: ti se face dosar penal si 5 ani de zile esti fortat sa fii pieton fara drept sa faci scoala de soferi. Si aluia care are permis, care e cu tine i se face dosar penal si amenda sa-ti dea pe spate, dar nu i se ia permisul de conducere, dar acest lucru este trecut in cazier, ceea ce te lasa marcat pe viata. |
te rog scrie in limba romana, ca nu se intelege nimic din ce ai scris tu initial.
cat despre ultimul aliniat, daca cel care conduce nu are permis, iar tu, cel din dreapta esti cel care i-a incredintat masina, pe langa dosarul penal ramai si fara permis, care se anuleaza, te asigur :) |
da, regulamentul scrie clar ca daca incredintezi masina cu buna stiinta unui om care nu are carnet ,tu esti tras la raspundere
|
Bun am citit pe aicia multe posturi si din ce am observat mosuke pare sa stie mai multe in privinta asta... eu sunt din bihor si pe la 18 ani si ceva... am avut un accident ... nu aveam permis dar eram cu scuter care nu are nevoie de asa ceva si am lovit pe cineva pe o trecere de pietoni marcata... a venit politia masuratori etc acuma am 22 de ani problema e daca mai pot sa dau pt permis daca am cazier si scrie in el ca am accidentat un om pe trecerea de pietoni ce trebuie sa fac in acest caz? daca este vreunu dintre voi care chiar crede ca ma poate ajuta sau a trecut prin asa ceva sa imi lase un PM doar daca STIE ce vorbeste pt ca am nevoie de niste raspunsuri clare si sigure nu de bajbaite sau din auzite etc.
|
pai depinde cum ti-a retras permisu.. cu drept de circulatie sau nu... dupa ce sau terminat toate alea cu cazieru si etc... normal iti spune... da.. cred k poti sa iei permisul daca dai pentru scoala de soferi...dar iti e greu sa dai o fuga pana la o scoala de soferi si sa intrebi acolo cum sta treaba??
|
Messerschmitt, citeste cu atentie postul omului, nu raspunde doar pentru a face posturi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning