![]() |
Re: Opel Astra GSI 2.0 16v SFI ( Secvential )
Quote:
|
teai apucat de wrc te mai apuci ce ai de gand ce afci?
vreau sa il vad facut e maree pacat de el sal lasi asa ao ceva poze mai noi? cu el? cand e gata? |
Quote:
P.S. : in mecanica am bagat cam cat ai dat tu pe masina ! :) Cand e gata ... crezi ca exista vreo data stabilita ? Can d o sa asamblez toata mecanica ... N-ai mai raspuns la mesajul ala de pe PM care ti l-am dat . Ciao. |
Quote:
doar miai zis de motor si cutie intreaba ma acum pls si ti raspund.ok? |
...uneori cand dadeai niste flacari ...se auzea din spate ...."o dat nos ċii" uni ziceau ca au vazut si butelia ....:)):peace: ..acum ai de gand sa bagi si nos ?
|
doar putere pura
|
Quote:
Momentan se asambleaza motorul + trenul de rulare de Calibra Turbo ( discurile 288 mm pe fata si 262mm pe spate , btucii cu 5 x 110 si etrierii , conducte , servofrana , etc) Pentru ca trebuiesc montate jantele ( care au 5 x 110 ) + cauciucurile noi. :) |
350CP cu tractiune fata?
|
Quote:
Masina nu va mai participa la Liniutze legale ... O v-oi da direct din mers ... cand se va ivi ocazia , si nu gratis ... ptr ca nu o sa mai am cum sa plec calumea de pe loc la o linie ... |
O sa iasa discutii SAD_ule si ti-am zis si eu asta.
Ma lovesc de problema astta mereu. Tu fa cartile acolo sa venim cu LET_urile in Constanta ;) |
Quote:
Asa e lumea ... Eu nu ma ascund de nimeni .. cu ce am facut , ce am modificat , etc ... Am sa pun poze pe Cardomain ... dar dupa ce termin masina ... Iar de scos ... o scot pe strazi in primavara ... e mai bine asha ... |
de'abia in primavara? asta inseamna k nu o sa-ti mai vad masina pe langa "Traian"... stii, ma simt mai bine daca o vad inainte de orele de mate :lol:
|
Quote:
Ai sa vezi altceva pe acolo iarna asta ... |
ceva noutati ? :roll:
|
Noutatzile o sa " se vada " la primavara ...
Pana atunci ramane sub tacere tot ce se intampla ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning