![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Las o zi de shoping pentru 1 zi de caterinca cu baietii la garaj.... De la femei ce invat?(era o intrebare retorica-NIMIC!) |
Quote:
-Majoritatea sunt burlaci ( gen ) : Bautura (cat mai multa,daca s`ar putea , o fabrica pt fiecare ) : Femei ( ca sa dansezi) : Masini/Motoare tari :) ( pentru ce ca doar daca am baut nu ai ce sa faci cu masina/motor) - - |
Quote:
Mai sunt femei ca noi :)))) shhhht ! da restu =))) vai te doare capu :> :* App..claudia....(claudia same like u ) incantata ;)) :P:P:P |
Quote:
Dar de vreun an incoace am mai descoperit doua cu care ma inteleg :D Incantata! :p (sa nu se supere baietii pt OFF-topic) :icon_kiss :rolleyes2 |
si pana la urma ce credeti ca vrem???
|
Quote:
am zis eu pe cealalta pagina (88) ce vreti :))) citeshte si fa`ti o parere :) |
nu prea ma regasesc in ce ai scris,de aia mai vreau niste variante...
|
Sa fie iubiti, sa fie dadaciti(majoritatea nu recunosc, dar au nevoie de femeie ca de o mama), sa nu le lipseasca nimic (bere, tv, mancare, sex - preferabil de calitate), sa aiba cu cine se certa cand au chef(cel mai la indemana...femeia), sa aiba cu cine impartasi pasiunile(sa nu simti ca vorbesti singur), sa fie intelesi (a se citi "iertati" de fiecare data cand gresesc)....
VOR CE VREM SI NOI! |
pana mea,cred ca am o problema,nu ma reprezinta nimic din ceea ce scrieti voi,nu sunt barbat????
|
Dar tu ce iti doresti?
Sa te lase toata lumea in pace...si atat,nu? sa nu ai nici o grija eventual... Ca de certat nu, de iubit nu.... atunci inseamna ca plutesti. Explica-ne cum esti! |
ba eu stiu ce vreau,dar nu ma incadrez in ceea ce cred fetele ca vrem...
|
Quote:
pardon se cheama schimb de opinii in contradictoriu. |
femei,bere,masini si turbo(gume) ! :D
|
Quote:
Fac pariu ca ai intalnit baieti linistiti,cuminti,manierati,amabili etc si ti-ai zis in gand ceva de genu "ce naiba e si cu blegul asta...". |
Quote:
|
Quote:
da ... vrem siguranta zilei de maine ... vrem sa fim linistiti ... as mai adauga |
si pret mai mic la carburant
|
Quote:
daca nu vreau siguranta zilei de maine nu sunt barbat, de ce sa ma intereseze ce fac maine daca azi da autobuzu peste mine. Sau se poate intampla ceva ce imi poate schimba total o mare perioada din viata. si vreau un pret si mai mare la carburant, si sa puna taxa pe drumurile din bucuresti, eventual in centru, da mare de tot, sa numai circule toti agaricii, cine are sa mearga cine nu sa isi cumpere bicicleta, MULTI BARBATI SUFERA DE GRANDOMANIE, crezand ca prin asta sunt mai tari. |
O bere.
|
o amanta...
|
una care sa tina la mine asa cum vreau eu... si sa ma iubeasca in felul in care vreau eu! se gaseste asa ceva??? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Momo, deja vrei prea multe. :D
|
@Mustang: esti rau
@momo: se poate, dar trebuie sa meriti si sa inspiri aceleasi lucruri la randul tau. Si sa cauti unde trebuie. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hia mustangule, ca nu cere mult, trebuie doar putina incredere in tine, si... gasesti,nu?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu poti fi sigur deasta, deobicei fetele te vad in 100 de feluri, fiecare diferit, in functie de..."privitoare", so...
|
so... eu am vrut sa ajung altundeva:-P
nu cred ca exista cineva care sa stie sigur daca poate iubi la fel de mult precum este iubit ;) |
!!! + ca iubirea nu are varsta ...limite...etc etc...
-Totul se bazeaza pe respect,incredere...si asa mai departe... -Nu exista un loc anume unde trebuie sa cauti...pentru ca ...de multe x si ca fata/baiat...s`a intamplat pe o scara de 1 la 100 sa fii trecut prin fatza noastra persoana potrivita...iar noi sa nu ne fii dat seama... -SI mai ales ca baietii ( scuzati`ma daca va jignesc cu ceva ) ...ei vor sa para duri...sa se arate ca sunt cei mai tari...crezand ca asa castiga respect fata de sine...dar nu ...din contra multe fete fug de asa ceva...in fine vorbind de 20% ca restu de 80% vor bani...si atat :) cu care sa se afirme care mai decare...mai tare pe plan de "printzesa", dar nu sunt asa ei ...am cunoscut toate tipurii`le de baietzi...si am realizat ca poate ei vor sa para duri si rai...dar nu sunt asa...pur si simplu e vorba de -anturaj- -AMbele parti -feminin/masculin- sunt EGALE ! tot oameni suntem ...dar fiecare are un comportament dat de acasa/anturaj etc ... -Nu exista baiatul/femeia perfecta...de exemplu eu eram mai baietzoasa inainte sa am un prieten de lunga durata ...nu de genu imbracaminte...la comportamen zic...si acuma ca am un prieten pe care`l iubesc foarte mult...pot sa zic ca m`am schimbat...si nu neaparat pentru mine...ca mie imi este indiferent...sunt asa cum sunt eu si cine ma place ma place asa cum sunt...dar ...sincer...am devenit mai linistita de la un timp...si vad lucrurii`le altfel...pe langa maturizare... @ MEMO ! - cum am scris mai sus, nu e vorba ca exista un loc anume cu femei perfecte, si trebuie sa cauti...poate ca ai avut multe shanse dar nu ti`ai dat seama, pentru ca multi trec cu vederea...si nu e vorba de loc...e vorba de soarta ...:P |
pot sa te intreb cati ani ai?
nu de alta, dar spui la un moment dat ca ai cunoscut toate tipurile de barbati, si cineva se intreba cum de s-a putut intampla asta, cu alte cuvinte, la cati ani ai inceput sa cunosti barbati, ca ea are peste 30 petrecuti majoritatea intre baieti si imi spune ca inca mai e surprinsa de ceea ce descopera :) nu e decat o curiozitate, sa nu ma intelegi gresit, te rog |
Quote:
trebuia sa mentionez...(greseala mea) era METAFORIC ( vorbind ) toate tipurii`le de barbati...:) vroiam sa ma exprim in sensul ca...eu stau numai printre baieti ...si la ce comportamente vad zilnic 24 /24 ...pot sa`mi dau cu parerea totusi...de anumite chestii :) nu ? zic eu :) |
tu stii cel mai bine, eu doar eram curios :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ce vor barbatii? Acum vor sa doarma, sa nu aibe de munca si sa fie liberi si saptamana viitoare. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning