Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

Bmw_Rulllzzz 27-11-06 12:49

Re: masinile modificate din bacau

daca ii schimbi culoarea din start ii dispare aspectul de taxi, si bineinteles date jos toate stickerele cu taxi...

aleks, bine zici cu mahonul in masina (cine are ste :-P )

varu21 27-11-06 14:28

zice bine Aleks. Adik daca e sport nu pori avea si lux in ea?????

aleks 27-11-06 15:18

Quote:

Originally Posted by viperCCB (Post 636185)
doar k pt k este taxi e privitaa altfel dar va fi scoasa sia tunci va arata altfel

vyperccb, spune-mi si mie te rog, care e rostul afirmatiilor tale de pe topicul asta? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...447#post638447

viperCCB 27-11-06 20:18

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 638456)
vyperccb, spune-mi si mie te rog, care e rostul afirmatiilor tale de pe topicul asta? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...447#post638447

MI SE PARE MIE SAU AI TU CEVA CU MINE????dak da ,,,spune frate in fatza...fara suparare...am afirmat asta pt k stiu c spun...rostul lor???nu stiu te las pe tine sa le cautzi k yo nu-mi bat capul...respect pt maniaci!(nu stiu ktzi dintre voi au mers 230 cu un cielo:)))

cristi_407 27-11-06 21:15

Da cum sti ca ai mers cu 230?Stiam ca Cielo are doar 220 scris pe bord?Si vrem poze nu vorbe..Fara suparare

Zerofast 27-11-06 21:16

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 639091)
Da cum sti ca ai mers cu 230?Stiam ca Cielo are doar 220 scris pe bord?Si vrem poze nu vorbe..Fara suparare

poate o mers cand avea motoru d calibra p ea ;) ;)

viperCCB 28-11-06 15:58

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 639091)

or sa fie si poze...am avut si am motorul de calibra pe el si cutie f 20...fa un calcul simplu si ai sa vezi k iese socoteala.....+pompa exterioara d 7 bari d bmw...deci crede-ma k se poate...cum pot sa-mi dau seama???simplu s-a mers cu un bmw in spatele meu8) iar acul de la kilometraj facea k un stergator dupa kre mi s-a defectat

aleks 28-11-06 16:02

Quote:

Originally Posted by viperCCB (Post 638973)
MI SE PARE MIE SAU AI TU CEVA CU MINE????dak da ,,,spune frate in fatza...fara suparare...am afirmat asta pt k stiu c spun...rostul lor???nu stiu te las pe tine sa le cautzi k yo nu-mi bat capul...respect pt maniaci!(nu stiu ktzi dintre voi au mers 230 cu un cielo:)))

nu am nimic personal cu tine, dar ar trebui sa-ti sustii afirmatiile cand arunci cu noroi, asta e tot
spune clar care e problema, si care e nemultumirea ta, nu fa ghicitori, nu asta e rostul unui forum

varu21 28-11-06 19:01

Bai , e crima mare pe forumul asta. Chiar mereu tre sa existe cate unul care sa iasa el in evidenta???????/????? E belea mare cu mania asta de a te face cunoscut. OFffffffffff:((

mertan 28-11-06 20:01

pompa de benzina de 7 bari? nu prea cred...

Acc3l3ratoR 28-11-06 21:14

1 Attachment(s)
Uite ..o masina care a fost in Bacau....:cry:

Ps: Jantele nu le-a avut...( ;) doar o simulare cu noile mele jante)
Dar acu le am...

-ZZ- 29-11-06 09:58

@aleks si varu21....daca vrei o masina sport itzi iei o masina sport...nu cred ca ai sa vezi intr-un ferrari mahon....daca vrei masina cu interior confortabil si cald si sa si fuga atunci sa itzi un cl500 sau 600....dat tot aia nu E MASINA SPORT....vrei masina sport,renuntzi din prima la confort si pui plus pe performante....dar cred ca voi le stitzi mai bine decat mine....atzi avut sportive pe mana, nu :shock:

aleks 29-11-06 11:20

ferrari e supersport nu exista capitol de confort ca prioritate, nu acelasi lucru il poti spune despre un vw golf... kiar si r32
dar eu n-am de unde sa stiu asta prea bine, k n-am condus niciodata o masina sport, eu am mers mai mult cu autobuzul si nu prea stiu....

cristi_407 29-11-06 11:41

Lemn nu se mai gaseste de vreo 2-3 ani pe masini..S-a interzis din motive de siguranta, deoarece s-a constatat ca la accidente pot sari anumite aschii sau bucatele ce pot ranii destul de mult pasagerii...Asa ca ce e acum e doar imitatie de lemn..Intradevar la o masina sport autentica nu se gaseste ``lemn`` dar daca ai lemn asta nu inseamna ca nu poti sa pui cate o janta sau un spoiler finut..

aleks 29-11-06 12:27

domnu' cristi aplaneaza situatia, 10x :)

varu21 29-11-06 16:28

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 641265)
ferrari e supersport nu exista capitol de confort ca prioritate, nu acelasi lucru il poti spune despre un vw golf... kiar si r32
dar eu n-am de unde sa stiu asta prea bine, k n-am condus niciodata o masina sport, eu am mers mai mult cu autobuzul si nu prea stiu....

Merge super misto 18 ala..nu??? Oricum....zoz....sa stii ca am mers si eu cu o masina sport....daca o consideri sport ( CLK facut de Amg) si avea ''lemn'' si....chiar era multumit proprietarul. Dar din pacate nu stiu de ce incerc sa-ti explic pentru ca daca tie nu-ti place...nu-ti place. Si chiar nu sunt pasinat sa te fac sa-ti placa.
Eu raman la parerea mea...ca merge...

viperCCB 29-11-06 19:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 640108)
nu am nimic personal cu tine, dar ar trebui sa-ti sustii afirmatiile cand arunci cu noroi, asta e tot
spune clar care e problema, si care e nemultumirea ta, nu fa ghicitori, nu asta e rostul unui forum

chiar as vrea sa stiu in cine am aruncat cu noroi....dar hai sa incheiem discutziile astea in contradictoriu si sa ne vedem de treaba....am afirmat k e taxi...exact ceea ce zic totzi"e frumushik dar pacat k e taxi"....am facut ceva rau???uita-te si in forumul asta si aici ai sa gasesti aceasta afirmatzie....si mie crede-ma k mi se zice zilnic...fara sup hai sa ne klmam k de certat stim si ne pricepem totzi

Bmw_Rulllzzz 29-11-06 22:10

aha, gata cu discutiile astea in contradctoru despre masinutza ta viper. ;)
ZOZ daca as avea bani, mi-as lua un CL pt confort si un ferrari ca masina sport. dar nu am asa ca ma multumesc cu bmw-ul meu care cat de cat e sportiva, si cu lemnul meu care da un aer de eleanta cat de cat ;)

-ZZ- 30-11-06 11:24

eu zic sa va punetzi wenge in masini ...ca e la moda acu..si da si vreo 2 cai in plus :shock: ......traiasca sportivele cu lemne...daca raman cu soba goala la iarna :???: ...

SFW 30-11-06 12:19

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 642692)
eu zic sa va punetzi wenge in masini ...ca e la moda acu..si da si vreo 2 cai in plus :shock: ......traiasca sportivele cu lemne...daca raman cu soba goala la iarna :???: ...

Sportivele adevarate au carbon ... nu ce ai tu prin masina ... :rolleyes2 :lol: :lol:

-ZZ- 30-11-06 16:50

aham ....dar ma vezi doar cu binoclu....:shock:

SFW 30-11-06 18:04

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 643136)
aham ....dar ma vezi doar cu binoclu....:shock:

Da eu n-am carbon ... :rolleyes2 n-am nici macar aluminiu ....:rolleyes2 da inca nu mi-ai oferit ocazia sa te vad cu binoclu ... inca te mai antrenezi ... stiu ca masina poate, dar ... ti-e frica ca o sa o faca de rusine soferul? :rolleyes2 :lol: :lol:

(nu fii suparacios ... stii ca glumesc :shock: ) :bunch:

Andr3i 01-12-06 03:36

Discutia asta cu lemnu de unde a aparut? :lol: :lol: :lol: In loc sa fie discutie despre motoare si alte chestii tehnice voi va contraziceti care si cum sta treaba cu lemnul? Cat timp o masina super super super sport are un nu stiu ce motor, chiar mai conteaza ca are lemn in interior sau nu? :lol: :lol: :lol:

cristi_407 02-12-06 19:27

ZOZ asta...Tot ne innebuneste cu super spotiva lui de 22220000 de cp...

-ZZ- 02-12-06 21:20

22220001 de cp...mai exact ...

vsa 03-12-06 08:43

poate vreti sa ma inervez sa va arat eu masina sportiva!!!!!va uitati dupa mine degeaba,va sun eu dupa ce trec pe linga voi sa va spun sa stati linistiti ca eu am fost!!!!:shock: :shock:

SFW 03-12-06 08:44

Quote:

Originally Posted by vsa (Post 645542)
poate vreti sa ma inervez sa va arat eu masina sportiva!!!!!va uitati dupa mine degeaba,va sun eu dupa ce trec pe linga voi sa va spun sa stati linistiti ca eu am fost!!!!:shock: :shock:

Se spune: "enervez" :rolleyes2 :rolleyes2
Hai enerveaza-te! :shock: :???:

Sl1V3R 03-12-06 19:09

Nu am facut poza dar am vazut dacia 1310 berlina cu 2 tevi de esapament[una pe o parte una pe cealalta] functionale!!!!!!

Andr3i 03-12-06 21:20

Am sa-mi iau un Renault 5... ca ala nu are lemn :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Acc3l3ratoR 03-12-06 23:54

Quote:

Nu am facut poza dar am vazut dacia 1310 berlina cu 2 tevi de esapament[una pe o parte una pe cealalta] functionale!!!!!!
:!: Eu stiu un Oltcit cu evacuare dubla ...fff functionala...(de motoru de oltcit e boxer 8) )
Apropos are un sunet bestial...
Poza n-am dar il stiu pe tip...(normal ca il stiu ca doar e de al meu;) )

Sl1V3R 04-12-06 09:49

Faci misto ca %#@^&%#...nu ma crezi nu ma crezi problema ta...bleah...go $%#% yourself!!!

Zerofast 04-12-06 16:46

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 647087)
Faci misto ca %#@^&%#...nu ma crezi nu ma crezi problema ta...bleah...go $%#% yourself!!!

:lol: :lol: :lol: ce ai romane esti descreierat:lol: :lol: ....omu chiar a avut olcit cu evacuare dubla BORLA si chiar se auzea super misto;)

Sl1V3R 04-12-06 17:49

Atunci...my bad :oops: ...sry...atunci eram 99,9% adormit...scz oficial...rog un moderator sa steraga msg...cat despre masina :shock:

Acc3l3ratoR 04-12-06 20:51

no harm done... Sl1V3R...;)
Apropos...super faza din semnatura...
da la mine ar suna ceva de genu..: "baietii cu oltciturile(sau mai bine zis axelurile in cazul meu ca am citroen axel 12 trs) da care ti-a zis tactu' sa te feresti" ;)

Zerofast 04-12-06 21:24

3 Attachment(s)
mahonnnnnn:shock: :shock: Z4 M-COUPE

SFW 04-12-06 21:56

Quote:

Originally Posted by Zerofast (Post 648049)
mahonnnnnn:shock: :shock: Z4 M-COUPE

BLASFEMIEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: glumesc ...
Cum am spus ... eu prefer carbonul ... dar ... parca e frumos sa conduci relaxat, in lux, in lemn, si sa rupi drumul in 2 ... nu? :shock:

Hai sa nu mai luam toti apararea lemnului ca faci zozo atac cerebral. :lol:

-ZZ- 05-12-06 06:31

mai..mie ...mi se pare de prost gust sa pui lemne in sportive....dar daca clientul cere si da banul....atunci se pune....clear ? :???:

bc_04_aju 05-12-06 18:11

lasatzi lasatzi domnule zoz ca shi parca R32 generatzia a V-a are lemn inautru. Nu sau ma insel eu???

Zerofast 05-12-06 19:20

esti in urma taticule despre asta a inceput vb ia dute cateva pag inapoi:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 06-12-06 15:01

frate, stop joc, nu mai terminam niciodata discutia...

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning