![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Iasi -Vaslui
* e acelasi drum neasfaltat de multi ani de zile ( se face varianta din Cug) Vaslui -Barlad * se fac lucrari sunt unele semafoare si putine portiuni fara asfalt * in oras e cam jale Barlad - Tecuci e terminat |
Stiti pe cineva care face sticle semnalizari,faruri custom(din plexiglas ,etc)?
Vreau sa fac niste semnalizari transparente pentru Matiz. |
Quote:
|
Quote:
|
Un site in care sa gasesc legi privind masinile parasite din iasi si drepturile la garaje ? Multumesc .
|
Colegii stiti de vrun aparat ce il incarci(cu bani ca pe telefon) cand pleci la drum lung cu masina si iti deschide pe autobanda barierile din mers si se pun pe parbriz.(in UE ).
|
pentru fiecare tara in parte faci abonament pt autostrada si ai o cartela ce deschide bariera
|
Quote:
|
nu e nici un aparat. in italia faci abonament, ai o cartela care o pui in parbriz si vine desfasurator acasa cu factura la sfarsitul lunii !!
|
Doar asa se poate?
|
Vreau sa schimb un parbriz. Unde sa ma duc, la ager, Pilkington in bucium, altundeva?
|
Carro Glass la intrare pe C.A. Rosseti....
|
0749845924 e 1 si 0721234986 vezi la 1 din astea 2 nu mai stiu exact e ala de pe calea chisinaului sunt cei mai ieftini din oras.. cu parbrize
P.S. Daca masina e trecuta pe numele meu si fac asigurarea pe alt nume este vreo problema? |
Salutare, iesenilor! Incepand de joi pana duminica o sa am ceva treaba prin Iasi. Ceea ce vreau sa va cer este sa imi recomandati si mie o pensiune/vila adica o metoda de cazare cu un raport bun calitate/pret la serviciile oferite si va rog sa imi recomandati si o piscina asa mai exclusivista unde sa merg si eu cu prietena si sa nu fim deranjati de orice golan, unde sa avem si noi sezlonguri calumea sau un baldachin, un bar frumos, ceva asa mai ok. Va multumesc anticipat si o sa urmaresc topicul sa vad ce spuneti.
|
Quote:
Am profitat de ocazie si am identificat si reparat pe cit posibil si ceva stricaciuni de la montajul anterior de parbriz facut la o firma concurenta. |
Nu am auzit pe nimeni plecand de acolo cu spuma si injuraturi la gura!
Trebuia sa ii precizezi ca te-a trimis CRYS ...de acum...! Drumuri bune! |
Daca masina e trecuta pe numele meu si fac asigurarea pe alt nume este vreo problema?
|
DA!
Este egala cu ZERO! NULA! Orice RCA se incheie pe numele si adresa celui din certificat si cartea de identitate! Nu se mai fac smecherii ca in trecut! Nici la utilizator nu se mai completeaza! Doar daca masina e pe firma si este incredintata unui sofer (agent de vanzari) sau leasing... |
Quote:
|
Cumpar urgent kit xenon H3 ! Dinala ieftin !;)
|
Quote:
|
are cineva sau cunoasteti pe cineva cu un calorifer vechi de fonta de vanzare? ma intereseaza unul mare cu elementi grosi...
|
Colegii,unde pot gasi jante bune,noi sau SH la preturi bune?
|
Quote:
|
multumesc insa am avut nevoie urgent si am rezolvat cu unul nou de otel din dedeman :-)
|
Quote:
|
Baieti , de unde pot cumpara si eu un acumulator auto SH , de 70A care sa ma tine macar 2 ani ? multumesc .
|
SH,2 ani? Eu ma gandeam ca spui 2 luni... Nu am mai auzit asa ceva!
|
Daca ii un ciuruc de baterie , n-apuci 2 luni :)) , da daca-i mai buna apuci si 2 ani . Cu asta care am avut-o am facut 2 ani dar dupa ce-am pus-o la redresor 1 data s-a dus .
|
Durata de viata a unei baterii e undeva la 4 5 ani, iar tu vrei o baterie SH sa tina macar 2 ani ?:))
|
Imi puteti recomanda pe cineva care sa imi retapiteze interiorul,la un pret decent din Iasi-Botosani-Piatra Neamt!Multumesc
|
alecs, iti pot recomanda cu foarte multa incredere pe cineva in piatra neamt, insa depinde foarte mult ce vrei sa faci acolo, pentru ca omul nu face absolut orice fel de tapiserie si n-are o gama cumplit de variata de materiale. Spre exemplu, scaunele le imbraca in huse croite dupa tiparele originale ale scaunelor, nu sta si desface fiecare bucata din scaun (daca ai ceva mai complex). Preturile sunt mai mult decat ok, mie mi-a luat 780 de ron scaune fata-spate si au iesit superok la banii astia. Daca astepti o zi doua maxim, am sa postez si poze. Tu cam ce ai vrea sa faci? Ca daca nu e foarte complicat, se baga omul si la fete de portiere, etc.
|
Quote:
|
eu am inteles ca vrei sa-ti refaci interiorul,dar asta inseamna bord,volan,consola centrala,fete de portiere,scaune,mocheta,cupola... ce vrei sa tapisezi mai exact?
|
Quote:
|
cine stie cat mai costa litrul de benzina la moldoveni si daca e avantajos sa fac un plin de acolo, ca la noi e jale:)
|
5 ron litrul
8 ron taxa de intrare |
5 ron litrul
8 ron taxa de intrare btw: daca aveti card bancar (visa/master) va recomand sa platiti direct cu cardul. curs mult mai bun! |
4.91 Ron litru de benzina 98. Deci cel de 95 e si mai mic. Asta cu cardul Bemol. Intr-adevar cursul e mai bun daca platesti cu cardul. Am un an in care am tot fost la ei si crede-m aca se simte la buzunar 8)
|
Cu cardul lor de fidelitate scade in functie de suma pe care o depui.
(echivalent a X litri) Scuze de double post, nu imi aparea nici una dintre postari aseara. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning