Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

peter 03-12-05 17:22

nu x-ray...dar alt cuv nu mi-a venit in minte..infar de smecher... :roll: ....

oricum e aproape imposibil....ca cineva sa nu se dea in portul tomis....din lipsa de circuite..piste.....am improvizat locu ala....acuma am vazut ca garda...vine din ce in ce mai des pe acolo......pe la 4 m-am intors din portu tomis....si patrula o duba albastra de politie....jos in port.....se pare ca si politaii...astia si-au seama unde ne facem veacu...crd ca stiu de mult timp...dar acuma sunt mult mai multe masini....chiar as vrea sa aud niste propuneri..unde am putea sa ne dam cu masiniile inafar de portu tomis,in fata le metro..centura...

X-Ray-Eyes 03-12-05 17:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
....chiar as vrea sa aud niste propuneri..unde am putea sa ne dam cu masiniile inafar de portu tomis,in fata le metro..centura...

Locurile astea chiar nu se spun ... ca vorba se duce pe \" cale orala \" si ajung de cele mai multe ori la \" nituri \" si nu e bine .

peter 03-12-05 17:31

ai perfecta dreptate.....cand o sa vin P.T. o sa va intreb unde va mai faceti veacu... :roll: :wink: .....

P.S nu sunt Politai.... :lol: :D :lol: :D

CT99WUW 03-12-05 22:18

Re:

Quote:

ai perfecta dreptate.....cand o sa vin P.T. o sa va intreb unde va mai faceti veacu... :roll: :wink: .....

P.S cred ca si'a dat seama
P.S ai 16 ani
P.S tre sa fii major sa lucrezi in M.I

needBrain 04-12-05 00:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT99WUW\"
Quote:

P.S ai 16 ani

P.S.super tareee :lol: :lol: :lol: :lol:

peter 04-12-05 09:21

:(

CT99WUW 04-12-05 11:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"CT99WUW\"
Quote:

P.S ai 16 ani

P.S.super tareee :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S mersii si cu asta inchid offtopicul (meu) nu radeam ma de tine peter pan ziceam si noi asa...ca e logic ca nu esti gradat daca nu ai varsta inca :P unii se mai uita si in stanga sa vada varsta ...eniuei pis(that's peace)

peter 04-12-05 11:57

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ok..peace...!!!

p3rv3r5ul 20-12-05 18:37

deci e mult prea tare in port...aseara in curba aia unde se coboara in port(inainte de damburile alea),am fost vreo 10 masini(doar 3 se miscau) si fiind super gheatza \"drifturile\" ieseau beton.era unu cu un pasat break...saraca masina si saraca planetara...
aaa sa nu uitam ce micul accident intre o dacie si un polo(parca)

Insanity 23-12-05 00:42

Si eu m-am invartit in seara asta in port de fapt la rond...
Super belea plus ca nu erau masini decat inca o dacie si o nova... ma duc si maine iar e prea tare :)

p3rv3r5ul 23-12-05 07:10

nu mai ai ce face acolo...am fost eu si nu prea mai ai unde sa te dai + baietii cu caschete sunt prezentii mai tot timpul acolo... :evil:

ERY 23-12-05 18:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Si eu m-am invartit in seara asta in port de fapt la rond...
Super belea plus ca nu erau masini decat inca o dacie si o nova... ma duc si maine iar e prea tare :)

Cu masina aia a ta cu aerodinamicitate deosebit de mare pe partea stanga? :lol:

GABBY_ 07-01-06 17:52

daca vedeti un matiz de la VALENTINO ,aveti grija ,ca s-ar putea sa nu tina super bine frana de mana si cine stie in ce monopost ma proptesc cu gargarita.oricum se lasa asteptata zapada aia mare

p3rv3r5ul 07-01-06 18:23

nu mai vreau zapadaaaaaa (off topic)

AdiNX 07-01-06 21:45

(offtopic)p3rv3r5ul// Eu vreau zapada foarte multa si foarte mare k poate ne zic astia sa nu mai merem la school

Anyhow... Vreau si eu sa stiu unde pot sa casc gura la WRC, k de! mereu cand merg la liceu dau peste opelu tau andrei, si imi trag cate o palma :D

Poate ma dai si pe mine o tura pana acasa candva? nu stau departe..

pls give me info about future races

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning