![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
un eveniment foarte reusit....
nu imi pare rau ca am venit....:-) |
marfa, astea sunt bucuriile si satisfactiile care te fac sa uiti de toti nervii, de toate problemele, de toata agitatia . . . . marfa.
|
1 Attachment(s)
Frumoasa locatia, dar probabil vizitata de extraterestri...
Bafta la organizare... |
ba esti nebun:)) probabil au simtit mirost de cauciuc incins:))
|
Quote:
cert este ca se vor inlocui,iar cat ii costa pe cei de la AEROPORT ATAT VA TREBUI RESTITUIT imi pare rau ca s-a intamplat asa |
Multumesc eu (BMW auriu..a.k.a.-Teo si Altea...a.k.a.-Silviu) pentru aprecierile lui Horhe foarte dragutz din partea lui sa se gandeasca si la noi insa a fost o nebunie si pentru noi ne-am dedicat din dragoste pentru masini si atat..........oricum multumim a fost superb si bineintzeles ne vom revedea curand.
|
Quote:
Da la cat de bine a iesit s-au minunat si ei :-P;):evil: Cred k o sa vina si data viitoare |
Inca o data multumiri la toata lumea ! Ne bucuram ca v-ati simtit bine!
|
Quote:
Bafta |
1 Attachment(s)
As vrea si eu un stiker cu 4tuning ro ca cel din imagine daca se poate si are cineva....
Va multumesc.... si ma scuzati k am iesit in afara topicului in afara ca totul a fost super si ok nu mai am ce zice.... ;) |
sau macar logoul... la o rezolutie mai buna... si il fac eu daca se va putea
|
Quote:
@ CZR .. cine era pe autostrada sambata dimineatza la stanga :))) ia-ti si tu o masina .. ai vazut cum zburam cu solenza pe langa tine :P Quote:
Aceeasi Rugaminte o o am si eu continuati pe privat altfel se lasa cu cartoanse rosii si galbene ... !!! |
5 Attachment(s)
ce sa mai, a iesit super. Felicitari organizatorilor, in special celor din Tulcea ca au adus spectacolul la noi
Imi pare rau k din anumite probleme la sistemul propiu de functionare..nu al masinii nu am putut sa ma dau si eu(seara de dinainte de la club) dar vor mai fi ocazii. Felicitari inca odata pt organizare! |
Quote:
|
Daca voi nu stiati au fost si faze amuzante cum ar fi: cand se dadea la drift BMW-ul negru si a explodat un pneu insa a continuat pentru a il exploda si pe cel de al doilea eram cu FUGU la intrare pe pista de drift si a inceput lumea (care nu mai vazuse asa ceva) sa zbiere la saracul pilot care oricum nu auzea sa opreasca masina ca are pana dupa care au venit la noi inebuniti de ce nu incercam sa-l oprim.........insa si-au dat seama in scurt timp dupa ce a explodat si cel de al doilea si au inceput sa sara bucatzele de cauciuc in toate directiile ca asa trebuie sa fie..............a fost geniala faza pacat ca nu au vazut-o mai multi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning