Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/92424-12-octombrie-2008-cursa-accelerare-delta-speedline-challenge-tulcea.html)

Dan TBCuuu 14-10-08 13:55

Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

un eveniment foarte reusit....
nu imi pare rau ca am venit....:-)

VladGti 14-10-08 14:15

marfa, astea sunt bucuriile si satisfactiile care te fac sa uiti de toti nervii, de toate problemele, de toata agitatia . . . . marfa.

TuningBoy 14-10-08 15:28

1 Attachment(s)
Frumoasa locatia, dar probabil vizitata de extraterestri...
Bafta la organizare...

leonard 14-10-08 15:57

ba esti nebun:)) probabil au simtit mirost de cauciuc incins:))

ianyST 14-10-08 16:48

Quote:

Originally Posted by B-77-GUZ (Post 1808045)
eu nu inteleg un lucru...prima oara mi s-a spus ca baliza costa 300 euro am zis da bun sa-mi faca factura si le pun un O.P pe urma defapt am inteles ca baliza este 230 euro iar tu acum vii si-mi spui ca este 1500 ron:)... si nu stiu daca ai vazut tu cu ochisorii tai exact cand am spart eu baliza , macar am avut bunul simt si am recunoscut nu ca altii... iar baliza da s-a platit stai chill... iar la braila cand ne-am dat e adevarat m-ai facut si iarasi e adevarat ca ma faceai si acum dar oare asta a fost motivul ptr care m-am dat eu cu Sunny?? nici nu se stia ca am spart baliza atunci .. sau a fost doar o
intelegere ca tu sa te dai cu sunny... dar atat nu mi-a placut ca nu ati fost corecti:P

PS( nici eu nu eram la fel ca la braila am venit cu mici modificari...)

inca nu am factura de la aeroport cu cat costa exact o baliza,
cert este ca se vor inlocui,iar cat ii costa pe cei de la AEROPORT ATAT VA TREBUI RESTITUIT

imi pare rau ca s-a intamplat asa

Teo BMW 14-10-08 17:48

Multumesc eu (BMW auriu..a.k.a.-Teo si Altea...a.k.a.-Silviu) pentru aprecierile lui Horhe foarte dragutz din partea lui sa se gandeasca si la noi insa a fost o nebunie si pentru noi ne-am dedicat din dragoste pentru masini si atat..........oricum multumim a fost superb si bineintzeles ne vom revedea curand.

jipianu 14-10-08 20:41

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 1808360)
Frumoasa locatia, dar probabil vizitata de extraterestri...
Bafta la organizare...

Da la cat de bine a iesit s-au minunat si ei :-P;):evil:

Cred k o sa vina si data viitoare

Horhe_STI 14-10-08 21:07

Inca o data multumiri la toata lumea ! Ne bucuram ca v-ati simtit bine!

Horhe_STI 14-10-08 21:13

Quote:

Originally Posted by robbyczt (Post 1807770)
In primul rand as vrea sa felicit organizatorii pt organizarea pe care au facut-o,desi ,mi s-a parut ca s-a pierdut f mult timp din cauza masurilor de precautie,un pic cam exagerate,zic eu...
Important e ca totul a decurs frumos,fara evenimente neplacute.
Felicitari,inca o data.
In al doilea rand , as vrea sa felicit castigatorul grupei C,Bogdan Trandafir,care mi-a aratat cum ar trebui sa plece de pe loc un Colt cu un pilot f bun.
Bravo Bogdane! Meriti din plin cupa.Felicitari!!!!!!!!!!

Multumim mult! Relativ la masurile de precautie, din punctul meu de vedere, nu sunt o pierdere de timp. Faptul ca nu se intampla nimic rau se poate datora si norocului in aceeasi masura in care daca te dai tare pe strada plina cu oameni si nu omori pe nimeni se datoreaza norocului. Insa in mare parte lipsa de evenimente negative eu zic (si matematica ma sustine :) ) ca se datoreaza masurilor de precautie exagerate :)

Bafta

jipianu 14-10-08 22:51

1 Attachment(s)
As vrea si eu un stiker cu 4tuning ro ca cel din imagine daca se poate si are cineva....

Va multumesc.... si ma scuzati k am iesit in afara topicului

in afara ca totul a fost super si ok nu mai am ce zice.... ;)

jipianu 14-10-08 22:53

sau macar logoul... la o rezolutie mai buna... si il fac eu daca se va putea

Psycho 14-10-08 23:19

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1806632)
am mai zis-o si pe alt topic,vreau sa ma repet: FELICITARI PT ORGANIZARE
chiar si cu buget limitat,daca se vrea, se pare ca se poate face ceva LEGAL SI BINE si 400m
din cate stiu eu,mihai cu subaru nu a dat maximum la plecare sa nu rupa iar planetarele,dar greseala l-a costat si cum winning is winning,loosing is loosing
ma repet: bravo voua speedline, sper sa va urmeze si altii

@ CZR .. cine era pe autostrada sambata dimineatza la stanga :))) ia-ti si tu o masina .. ai vazut cum zburam cu solenza pe langa tine :P

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1807887)
AM O MARE MARE MARE RUGAMINTE!!!!!!!!

TOTI CEI CARE ATIINCEPUT SA INCINGETI SPIRITELE PE AICI PE ACEST THREAD, CREAT SPECIAL PENTRU CURSA DE LA TULCEA, VA ROG DIN SUFLET SA VA MUTATI CERTURILE/JIGNIRILE/ARUNCATUL CU NOROI ETC PE P.M.!!!!!!!!
NU ESTE NIMENI NEVOIT SA CITEASCA 10 PAGINI DE MIZERIE SI INJURII!!!!!

DACA AVETI CEVA DE POSTAT IN LEGATURA CU EVENIMENTUL (POZE/FILME, DISCUTII LEGATE DE ACEST EVENIMENT) VA ROG SA LE POSTATI...........DACA NU VA ROG MULT SA VA IMPARTITI CE ANUME AVETI DE IMPARTIT PE P.M.

VA MULTUMESC MULT PENTRU INTELEGERE!!!!!!!!

O ZI FRUMOASA!!!

Aceeasi Rugaminte o o am si eu continuati pe privat altfel se lasa cu cartoanse rosii si galbene ... !!!

alextutunaru 15-10-08 00:11

5 Attachment(s)
ce sa mai, a iesit super. Felicitari organizatorilor, in special celor din Tulcea ca au adus spectacolul la noi
Imi pare rau k din anumite probleme la sistemul propiu de functionare..nu al masinii nu am putut sa ma dau si eu(seara de dinainte de la club) dar vor mai fi ocazii.
Felicitari inca odata pt organizare!

robbyczt 15-10-08 00:18

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1807807)
Felicitari si tie pt participare... La viitoarea aparitie sa dai jos si stergatoarele (no offence) ... ;) :peace:

Voi tine cont de sfatul tau. :D

Teo BMW 15-10-08 00:22

Daca voi nu stiati au fost si faze amuzante cum ar fi: cand se dadea la drift BMW-ul negru si a explodat un pneu insa a continuat pentru a il exploda si pe cel de al doilea eram cu FUGU la intrare pe pista de drift si a inceput lumea (care nu mai vazuse asa ceva) sa zbiere la saracul pilot care oricum nu auzea sa opreasca masina ca are pana dupa care au venit la noi inebuniti de ce nu incercam sa-l oprim.........insa si-au dat seama in scurt timp dupa ce a explodat si cel de al doilea si au inceput sa sara bucatzele de cauciuc in toate directiile ca asa trebuie sa fie..............a fost geniala faza pacat ca nu au vazut-o mai multi.

All times are GMT +2. The time now is 04:38.

- Copyright 2026 4Tuning