![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Yummi devine si aici circ :-) Ce fain este ca unii catalogheaza un brand prin prisma catorva modele cu probleme (sau mai degraba din auzite gen "am eu doi prieteni" "are vecinu " "are nea Ion").
Pana si masinile premium au probleme ,dar asta nu inseamna ca brandul e prost,nu? @Luchian .. Apreciez ironia fina ce pot sa zic.. Cand ai dat tu de permis.. Ma simt "net" inferior inchipuie-ti.. Si eu am condus circa 500.000 mii de km dar nu mi-am expus parerile mentionand asta.. SI nici proprietar de Vw nu sunt ( am fost de mult si am renuntat la brand ) . Colac peste pupaza sunt multi in Romanica dintre cei care sunt indoctrinati de "Vag-manie" dar sunt si mai multi care arunca cu pietre gratuit intr-un brand care in ultimii ani s-a ridicat ca si calitate si imagine de marca aproape de gama premium. |
Quote:
asta e parerea ta .........!m-am dat cu toate modelele asa ca stai relaxxx!eu nu vorbesc din auzite....culmea este faptul ca stiu o gramada de oameni care vor sa scape de masiniile vw care si le-au luat acum 1-2 ani pt ca s-au saturat cat au stat cu masina in service!!! apropo...am un prieten care si-a luat in toamna scirocco 1.4....o masina deosebit de frumoasa...dar daca te uiti de aproape iti faci cruce ce lufturi are la aripi,faruri,hayon(masina nu a fost lovita....asa a venit de la maica-sa!!!) si....ca sa se umple paharul.....i-a mai schimbat si ecu care l-a parasit!ti se pare normal ca la o masina pe care ai dat atatia bani sa ai in jumatate de an atatea probleme? |
Da, stiu, ai dreptate. Toti avem cate un prieten al carui var are un tata care detine nu stiu ce masina si ori are N probleme si e praf ori a mers 500 000 km si nu a schimbat nici macar cauciucurile. Stim...e plina lumea de povesti si de generalizari, care mai de care mai stupide.
|
Quote:
|
Quote:
ps:tu ai vazut cu ce lufturi vin din fabrica (din pacate!!!) modelele Scirocco?ti se pare normal ca la o masina de talia acesteia si la banii pe care ii dai pe ea sa bagi degetul intre far si aripa?eu unul ma indoiesc!!! |
frate ce e aci :), vad ca se vorbeste enorm de mult despre logan, parerea mea despre aceasta masina este ca este extrem de incomoda de condus, scaune foarte proaste si mult prea inalte, ambreiajul e incomod(cel putin pana te obijnuiesti) si frana extrem de sensibila ..in rest e ok, am condus un timp, pe cand lucram..
cielo stiu de la un amic, mi se par oke, consum nu asa de mare ca la espero, am avut spero 2 ani, m-am indragostit de ea, confortabila, tragea destul de bine motorul de 1.8, foarte spatioasa, pot spune ca dragostea s-a terminat cand mi-a venit prima oara factura de service, :) piese foarte scumpe.. oricum din punctul meu de vedere cea mai proasta masina din toate punctele este daewoo damas..pur si simplu muci.. |
Quote:
|
Daca tu chiar crezi ca o masina de 12 ani este mai fiabila ca una noua esti cel putin amuzant. Mai ales ca Loganul este o masina fiabila in general. In timp ce intr-un E39 de 10-13 au intrat o gramada de bani (si o sa mai intre) in reparatii, la o masina noua nu ai niciun stres 3-5 ani, chiar daca s-ar strica ai garantie dar in mod normal nu prea se strica.
PS - dotarile alea existau acum 20 de ani dar pe masini care costau o gramada de bani, masini ajunse astazi cazene care le cumperi cu 1000-4000 euro. Nu prea sunt motiv de lauda, cel putin la un om cerebral. |
Quote:
|
Quote:
Intra bani in bmw in general,si in cele noi,pt k proprietarii sunt mult prea "incinsi" si entuziasmati de ce face masina. Intra bani pt ca pe autostrada cant tu circuli cu 140km/h si incerci top speed-ul te spulbera un bmw din `90 cu 200km/h care circula in regim "normal" . Bagi bani pt ca youtube-ul e plin de bmw-uri care se intrec in cerculete,burn-out-uri si drag. Cu tine pot sa fac un pariu: ne intalnim undeva si facem o incercare;iti dau bmw-ul meu,imi dai loganul tau si intr-o ora vedem care dintre noi ii pune capat definitiv masinii. Daca mi-o pui tu pe butuci,ghinionul meu,iti platesc uzura loganului caruia nu am reusit sa-i fac nimic;daca ti-o termin eu,imi platesti tu uzura. Daca te bagi sa imi aduci la cunostinta. |
Quote:
|
Asta doar in conceptia ta, poate nu ti-ai dat seama dar tu nu esti etalon in domeniu. Altii sunt, exemplu aia care fac topuri de fiabilitate unde Loganul a iesit pe #3, peste masini premium de zeci de mii de euro. Cauta pe goagal pentru mai multe detalii.
Intr-o masina de 12 ani, E39-le ala al tau in cazul asta, o sa intre MULT mai multi bani intr-o perioada de 5 ani de exemplu decat intr-un Logan nou, de asta sa fii sigur. Daca tu chiar crezi ca este invers, esti mult prea subiectiv. |
Quote:
|
Bun, deci in masina ta nu a intrat nimic in afara de consumabile. Tu chiar crezi ca te crede cineva ? In 10 secunde gasesti prima dovada, ai un thread deschis unde cauti nu stiu ce piese pentru E39. De ce le cumperi, preventiv ?
Poti sa ai tu mama BMW-ului sau orice masina vrei tu, in 12 ani si cati km o avea in intervalul asta (120-240000 sau mai mult) o sa pice suficiente de pe ea, stai calm. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning