![]() |
Re: New -- My Car!!! VW Golf 4 vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!
si pana la urma ce motor lasi pe masina ?
|
bafta la munca!!
|
este gata vopsit interiorul locas a motorului in caroserie,motorul e curatat de jeguri un poic vopsit cu negru mat,capacele de pe motor de plastic vopsite frumos ....a ramnas de pus motorul la loc si problema e ca mecanicul a picat cu motoreta :(:(:( si 2 saptamani stau dupa el :( dar nu e problema mai am ce sa iii fac...vai vai :) vin si cu poze ...daca era totul ok deja azi iii dadeam o cheie si admiram curatenia de sub capota :)
|
salut ... frumos proiect imi place clean , jantele sunt mortale ... ce sa mai zic de motor.... toata masina este super ..... parerea mea dak tot te-ai apucat asa de ea de ce nu o faci alba k ar da bine ? a fost doar o intrebare....bafta in continoare .........;)
|
frumos proiect bafta in continuare
|
deci poloul ala portocaliu a fost mortala masina, golful cred ca la sfarsit cand va fi gata va fi mult peste asteptarile mele, bafta si sa ne tii la curent cu ce ai mai facut cu masina:)
|
In ce stadiu mai este masina ? :D
|
va fi proiect primavara 2009
am o dezamagire ca inainte de a-l scoate in public s-a clonat bara dar ce sa fac daca asta e situatia :( ceva va fi sau golfu asta finalizat saun un new golf 5 gti :) |
Quote:
Cumperi un olcit de 5 mil si ii faci praf masina "Xeroxului ":D :rolleyes2 Sper sa finalizezi acest golf :D |
Nu mi se pare corect sa se vanda bara inainte sa fie masina asta scoasa la showuri... Nu a vrut Roby sa iti vanda si matritele???
|
Belea golfu' sa il "stapanesti" sanatos
|
noutati?
|
deci foarte tare!!!! felicitari pentru tot ce pui la cale,pentru tot ce ai realizat pana acum si deabia astept sa vad finalul si eu sunt tot cu un golf 4 in "lucru" tot show fara linute am jante 18" si nare ce cauta la linute bine si motorul nemodificat nici nu vreau deocamdata exterior-interior-sound
|
anghel_amalia pitesti este member-my brother:P
|
ceva noutati? ai mai terminat-o sau ce ai facut cu ea , era un proiect extrem de ambitios , pacat sa nu ne mai zici si noua cate ceva . salutari si toate cele bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning