![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
nu te du la carbo test... dai banii de pomana... ia-ti un carburator bun de banii aia un weber ceva... sau unu de Fiat/Lada, de reno, 5 de reno clio de preferat unu care sa fie usor de reglat...
|
Quote:
|
mda pai tu vrei numa mura in gura... mie mi-au cazut carburatoare din cer... eu ti-am zis pana la urma fiecare face ce crede cu banii
|
Old boy tu crezi ca de avea bani Cosmin crezi ca nu stia ce trebuie sa iti cumpere carburatoare sau carburator?Dar nu dispune de bani si se descurca cu ce are si cu ce poate.
|
pai din moment ce are bani de benzina pana la bucuresti si inapoi si 150 de ron de dat la carbotest presupun ca are... cu 150 de lei isi ia o baterie de carburatoare dalea de moto sau un weber ceva...
+ ca la remat gasesti carburatoare bune la bani marunti asta daca nu il arunci peste gard eu am luat de lada cu 15 lei cu tot cu filtru de aer da na... trebuie sa te duci sa cauti si desigur sa sti sa le reglezi ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Cosmin eu nu am zis ca daca ii moka sa nu folosesti doamne feri.
|
dar ai putea foarte frumos.. ce ai luat moca sa le vinzi la un pret acceptabil ca sa scapi repede de ele si cu banii aia sa-ti iei un carburator bun.. daca mai punem la socoteala si banii dus intors la carbotest.. si banii de test... eu zic ca iese ceva...
|
Quote:
|
eu zic sa faci altfel... iei motoru de pe loganu lu fratito si pui pe ala un 1,8 16v de reno
|
Quote:
|
si habar nu aveti ce facti :)) oricum daca pui f3p sau f2n sau orice fel de f pe masina voi fi fanu tau :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi dupa ce am iesit de la scoala, am plecat cu la magazinul de piese auto cu gandul ca imi iau vopsea negru mat sa fac barile...:rolleyes2 am luat plasa, nu mai avea vopsea deloc.. si din intamplare am inceput sa ma uit pe rafturile alea si am dat de un semnal din ala cum am eu pe aripa dar transparent, nu am mai stat pe ganduri si l-am luat imediat, acum sa vad de unde iau vopsea sa fac barile, ca vine frigul si nu mai am timp sa le fac... Ce zice-ti sa dau o mana de spritz-chit inainte sa dau vopsea? Zic eu sa prinda mai bine...:rolleyes2
P.S: daca mai aveti un semnal din asta sau o pereche nu ezitati sa ma contactati !! |
primer de plastic de la klar
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning