![]() |
Re: Opel Astra GSI 2.0 16v SFI ( Secvential )
o caruta de bani merci:)
|
deci motorulala c20xe 2mii sfi 16 valve de 150cai
ai zis sa iau toate cele 3 tampoane de la motor si cutie noi ok si instalatia de sfi la rezervor nu tre modificat nik e perfet e de gsi pai asa e masina din fabrica e gsi da are 8 v si da e aia albastra care zici e belea intradevar tipla inca ceva planetare nu trebuiesc schimbate altceva ambreiaj am mai auzit etc ? si unde as putea gasi un motor din asta si o cutie f20? eu am f16 acum |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Asa daca e in mintile lui , te costa doar 200 euro transplantul. F16 e mai scurta decat F20 ... daca vrei piese ptr F16 si ptr F20 , am 2 cutii care au pinioanele bune ... adica iti dau carcasa de F20 , cu tot cu pinioane , si pui trenul tau fix si pinioanele din ea ... si iti faci un F 20 + piese de rezerva la super bani . Daca te intereseaza da-mi un telefon la 0722 344059 - Andrei. Quote:
Si arata ca in poza de mai jos. |
nu inteleg ma costa 200de euro ce tot motorul bun sau sa il fac daca e naspa?
sau sal modific pasta sai schimb chiuloasa si axa cu came? si cutie am f 16 acum pe masina e f buna merge pe sfi? si u ce spui ca nu inteleg prea bine sa bag intro carcasa de f20 piesele de f 16? sau cum sunt mai greu de cap sunt incepator :oops: o sa te sun si eu vin des in cta poate ne intalnim intro zi |
apropo ai de gand sa pui un c20let pe wrc nu
cu f28 in 6trepte cam la cati cai crezi ca o sa o duci? ii mai faci si ale modificari? jenti spoilere ceva fata de inainte ? si pls schimbai scaunele cu unele sport si aranjeazo nitel in interior table pe jos etc ca interiorul nu se ridica delok la aspectul exterior si mai ales la puterea motorului!!!!!!!!!! |
200 de e te costa doar transplantul.....
In functie de cat este de bun motorul poti sa mai bagi bani in el sau nu(segmenti, cuzineti etc...dar daca este ok nu mai bagi nimic ca sa intelegi care este dif intre f-16 si f-20... Pe o linie de 400 de m cu f-16 te duci in fata cu un bot de masina....asta pana baga a3a tipul cu f-20 si papa f-16. f-16-le se preteaza pe un sfi modificat grav |
Quote:
si 200euro un sfi? unde il gasesc ca acum il iau ai idee si cinbe o sa mil monteze? deci ma de gand sa fac asta nu doar intreb asa sa ma aflu in treaba |
Quote:
din cate stiu ce a vrut sa zica GRIGO e ca ..garleanu il cheama pe proprietarul service-ului de la care ai luat motorul ....:rolleyes2 el nu a mai avut timp sa posteze |
Quote:
Alta mancare de peste in alta oala ... Nu mai confundatzi lucrurile ca asha se inteleg lucrurile aiurea .. daca nu stitzi nu mai vorbitzi aiurea. |
deci uite cum a fost treaba ..nu tre sa te superi ...
io am lucrat la seviceul ala ...si colegii mei ziceau ca a venit WRC`u masina aia rosie adica tu ....si a luat motoru de la calibra turbo etc .....una verde .... scuze ...dar eu as am auzit ..... adica de la serviceul din curte de la almaglas din bratianu ..... ..... nu credeam ca o sa ma abureasca aia ..... in fine scuzele mele daca ama facut o confuzie |
Quote:
Am luat toata masina , si i-am dus inapoi caroseria cheala , fara mecanica pe ea... E o diferenta mare in a lua DOAR un motor si a lua toata masina ... :) |
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
mam uitat sub el si dedesupt e asudat de ulei gata cu el vreau altul unde gasesc unul bun in regula sa mearga ceas? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning