![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Fac canamicina vreo 9 luni de acum incolo... abia pot sa mai dorm pe burta..
|
Deci... Durere ingrozitoare timp de 9 zile ( incontinuu ) de masea... Pumn luat in plina figura ( mi-a rupt nasul )... Accident rutier unde mi-am rupt mana si mi-am spart arcada... si foarte multe cucuie de la foarfeci ( fotbal ) pe asflat ... etc....
|
cea mai mare durere fizica am avuto prin clasa a 2 a cand mia cazut un ghiveci cu flori in cap si am lesinat si mam trezit la spital :))) numi aduceam nmk aminte atunci miau zis doctorii si parinti ce am patit
|
Quote:
|
cea mai cumplita durere am trait-o cand fata de care imi place mi-a zis ca suntem doar amici :chainsaw:
|
Quote:
|
intradevar doare...dar de aici pana la a spune ca e cea mai cumplita durere...shit... te compatimesc...
|
Quote:
|
Quote:
Nu zic acuma ca daca s-ar mai intampla ceva de genu o sa fiu tare ( mai ales acuma cand totul e prea frumos si oricum eu cred ca nu o sa se intample nimic ) ceea ce zic este ca eu sunt una dintre persoanele mai "moi" si nu e bine deloc , pentru ca unele persoane plang din cauza "baiatului/fetei" dar pe "baiat sau fata" nu il/o intereseaza ( unele cazuri ) dar totusi noi stam si bocim , si pentru ce ? Pentru un lucru care nu l-am "gasit" in momentul respectiv ? Soarta ne rezerva fiecaruia cate un gram de bucurie ...tot ce trebuie sa facem este sa asteptam... Quote:
Be smart ! :D |
Quote:
off topic: daca vreo fata isi inchipuie ca amicii pe care ii are nu avut/au fantezii cu ele inseamna ca nu stiu pe ce lume traiesc. in general amicii, in rare cazuri, sunt de conjunctura si pe parcurs vor ajunge sa va doreasca, sau v-au dorit de la bun inceput. cunoscand situatia, am ajuns sa ma cert cu fiecare prietena pe tema asta, cand ii spuneam sa-si trimita labagii la plimbare :lol: am avut dreptate de fiecare data, pt ca atunci cand sunt trimisi la plimbare recunosc cat de mult vroiau sa va puna mana pe veverita :lol: |
Quote:
Iti dau dreptate ...eu de mica am avut prieteni ( ma refer la amici ) , numai baieti , si toti imi spuneau ce e bine pentru mine si ce nu . Dau un mic exemplu...nu zic ca nu am cunostinte sau n-am avut prietene si fete dar ...acel mic exemplu fiind : ma duceam cu ea la cumparaturi ..si cand probam ceva fix zicea "fata , iti sta super bine " sau cand alegeam ceva " e prefect , ideal " si cand ma vedeau baietii ...bhai faci misto de mine ? Daca ma duceam cu baietii " ma nu imi place ...ti-ar sta mai bine cu haina x sau y " asta nu te avantajeaza ( chestia asta n-am auzit-o de la nici-o fata ) . Am avut si amici care s-au dat la mine dar am sfarsit frumos printr-o simpla conversatie de a ramane doar amici si au inteles , fara sa ne stricam relatia de prietenie si culmea e ca si acuma am aceeiasi gashka neschimbata :lol: ON :arrow: Una dintre dureriile cumplite care le-am avut pe parcursul vietii , a fost cand intr-o excursie de 1 luna in Turul Europei , m-a muscat un paianjen veninos in autocar noaptea si cand m-am trezit de dimineata aveam glezna cat o buturuga ...foarte foarte umflata ...si aveam dureri groaznice + ca ma manca de muream , un baiat mi-a scos veninul din picior si in momentul ala am crezut ca mor de durere , pur si simplu numai puteam la un moment dat nu-mi mai simteam deloc piciorul era foarte usor dar durerea aia de interior se acumulase , aveam piciorul vanat ...si asa 1 saptamana din aceea luna am stat mai mult in autocar ca nu puteam sa merg , nu puteam sa-mi tin piciorul drept iar toata lumea vizita si eu la peste 40 de grade stateam in autocar ca soferii erau plecati si nu au lasat aerul deschis ...si asa am avut eu una dintre cele mai cumplite dureri :sad: ...sunt alergica daia s-a intamplat sa fie asa de grav , am luat si pastile antialergice si de toate ...si tot am stat 1 saptamana pe bara ... |
auleo...s-a interpretat total gresit postul meu :shock:
eu m-am referit la faptul ca intradevar doare... dar nu e nici pe departe "cea mai cumplita durere" !!! Acum sper ca s-a inteles ideea mea..:roll: !!!!! trecem peste subiectul asta??? :arrow: Quote:
|
pus la loc oase dupa fractura ... fara anestezie.
|
cea mai cumplita durere a fost trezirea de la operatia de apendicita... CHIAR DOARE al naibii de rau ! A doua durere dupa asta.. a fost la multi ani..... nu mi-am facut incalzirea, si trebuia sa fac sprinturi..am facut unul..bun ( nu si pt mine ).. am zis sa mai incerc odata sa scot mai bine, si boing.. s-a rupt muschiul de la piciorul drept! Primele 4 zile erau un chin absolut.
|
... cand mi-am rupt o unghie :headache::cry2: .. restul sunt mizilicuri ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning