![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Da, la alea ma refeream si eu. Farurile tale sunt aftermarket sau din fabrica? Parca arata altfel lupa aia decat la alea din fabrica.
|
Quote:
|
lasa ca ai tot timpul sa o faci, ziceam asa ca la cat ai bibilito ti-au scapat chestiile astea
|
2 Attachment(s)
Ce zici, nu arata mai bine asa?:) smoked:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi din lipsa de preocupare....m'am bagat in masina sa ma mai uit ce'as mai putea face.....si....a iesit.....:arrow:
Nu stiu pentru altii cum e, dar pentru mine e foarte buna acolo....nu va ganditi la fumatori, ca nu fumeaza nimeni in spate, cu exceptia lui soacra'mea 8), dar e bun un incarcator de mobil, unul de laptop..... |
dar, tu asa de fel, cu ce te ocupi ? ca pre ai timp sa stai toata ziua sa faci cate ceva la masina :)
|
cu cheltuitul banilor :))
|
Quote:
|
bun asa :D nu e nici o munca grea si ai si timp sa te ocupi de masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Iti pot da un raspuns numai maine cand ajung la garaj, sa vad in program, eventual te sun eu, ca'mi trebuie seria masinii. |
2 Attachment(s)
boss sper sa nu te superi ca pun pozele astea 2,dar ma gandeam cat ai reusit sa schimbi masinuta asta intr`un an...asa arata acum fix un an...fara 2 sapt...:D spor la modificari..ai reusit intr`un an ..ce nu fac altii intr`o viata poate...asta da dovada de pasiune..
|
9 Attachment(s)
Quote:
Mersi de poze si de vorbele bune ;) P.S.: Urmarile lui Vlad (316i) |
Chiar frumoasele amintirile...era in parcare la metro ..nu stii ca ne-au luat gardienii in bot:)))) super computerul ala de bord(sau cum se numeste)...asta da realizare....bafta in continuare....nu cred ca e vreo matza mai rasfatzata ca a ta..
|
ce fac toate butoanele alea ? :D
|
Quote:
Si pt ca iar imi adusasi aminte Donn.....cum arata masina atunci si cum arata acum.....doamne cat am putut cheltui....bari/praguri/bandouri/jenti/faruri/proiectoare/vopsire/dvd bord/ecrane tetiere/geamuri spate/tapitare/motor/omologare motor....si cred ca mi'au scapat o gramada.....:shock: |
Quote:
frumos sta obc-ul ala acolo.:oops: |
Quote:
Sta frumos obc'ul acolo, dar nu'i treaba finalizata....mai e de lucru p'acolo pe jos. Si cred ca in curand o s'o incalt cu jentile de tabla pe 15"(s'a lucrat si la alea ceva :twisted:), cu gumele de iarna, ca nu se mai poate.... |
sefu ,pune si niste poze cu interioru dak ai pe acolo...:D
|
2 Attachment(s)
S'a incaltat si ea de iarna, ca a venit ninsoarea.......inclusiv suspensia mai ridicata cu 2cm, si distantiere de 2cm.....
|
5 Attachment(s)
Si sa revin cu cateva poze cu Pisy in natura, cu se dezlantuise ea si in ce hal putea sa arate azi :D
|
cum te inelegi cu ea pe zapada? ca eu la o limitare de viteza, la trecerea de pietoni, nu am mai putut sa plec de pe loc :)), a trebui sa dau in spate si sa`i fac balans, bine....cauciucuri de vara :D
|
Quote:
|
Revin cu un mic drift on snow :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=NRXi4-ZqMD4
|
Felicitari pentru masina si mai ales pentru munca depusa sa nu renunti la ea , bafta in continuare.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si daca tot am scris, sa postez si poze cu interiorul noaptea |
hai ca e frumos interiorul
|
Quote:
|
senzational interioru ;)....felicitari gogule :)):oops:.......mi-a placut la nebunie ce ai facuti facut la Malu Alb...ma refer cand l-ai "tractat" pe domnu mecanic cu funia sau ce era aia :lol::lol::lol::lol::lol:....trebuia sa puna sub picioare 1 lighian ca dadea si in drifturi in spatele tau :lol::lol::lol:
|
Da, asa interior .. da :)
In curand am sa pun si eu un OBC ;;) Ahh .. apropo, am reusit pana la urma sa-mi schimb si eu beculetul de la blocul de lumini :D Multumiri din Aiud pt. sfat ;) |
scuze de intrebare dar merge schimbat obc si pus cel cu 18 butoane daca am pe cel cu 7 ?
|
Multumesc mult de tot pentru aprecieri baieti.
Victore, daca ti'a placut de ce nu mi'ai zis sa te trag o tura in drift? :lol::lol: Abby ma bucur ca ti'am fost de ajutor....in continuare te pot ajuta cu cea mai mare placere ;) eqilibruee, daca eu am reusit dintr'un simplu ceas analogic sa pun Obc cu 18 butoane, si tu il poti transforma cu usurinta. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
M-am jucat si eu putin in seara asta cu masina prin zapada.. pe la Carrefour Baneasa si pe Expozitiei... unde erau chiar mai multi care faceau acelasi lucru ca si mine :) Mi-a prins bine pt ca m-am mai destins si eu si m-am mai binedispus. Stii si tu cum e..
|
1 Attachment(s)
Una de control :pistoles: , restul aici https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...ml#post2906728 :tetter::tenisclap:poke: .
Attachment 1229148 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning