Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Bea69 26-09-07 15:19

Re: Ce vor barbatii?

sa nu il puna dracu p kreva sa intrebe ce anume!!!:D :D :D

Sasha_z 26-09-07 15:21

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1119670)
sa nu il puna dracu p kreva sa intrebe ce anume!!!:D :D :D

=))) au doamneee cat am ras la post`ul asta =))))) eu una -===PAS===- :D:D :-$

las` pe altu....sa intrebe :twisted:

Sasha 07-02-08 09:03

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2117

aleks 26-02-08 09:55

ce vreau eu?
vreau sa nu ajung sa-mi gasesc prietena postand pe aici:
http://www.miresici.ro/showthread.php?t=5029
sau pe aici http://www.miresici.ro/forumdisplay.php?f=19

Sasha 26-02-08 10:03

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1383914)
ce vreau eu?
vreau sa nu ajung sa-mi gasesc prietena postand pe aici:
http://www.miresici.ro/showthread.php?t=5029
sau pe aici http://www.miresici.ro/forumdisplay.php?f=19

:lol::lol::lol:
nu cred ca e prea dificila dorinta:-P

aleks 26-02-08 16:16

vorba unei voci brunete:
Quote:

numai cand citesc 5 minute ma apuca toti nervii. si ce-i mai rau e ca 80% din ele chiar sunt asa idioate
nu pot s-o contrazic, parca a tunat si le-a adunat pe site-ul ala....

Trixi 08-05-08 20:45

trebuie si tu sa te impaci cu ideea ca pana la o anumita varsta femeia cauta un fel de inlocuitor de tata si ,evident, i se pare mai sigura treaba daca primeste si o verigheta...sau stie ea cumva ca te tine aproape(vezi apucaturile de "vreau copil" )
mnah...eu una spun ca este metoda cea mai sigura de a goni un barbat chiar daca ala a fost indragostit pana peste cap la un moment dat..;)

aleks 09-05-08 10:06

tru, tru...
nu-s emo, dar nu pot spune decat ca ai dreptate :)

Sasha 10-05-08 11:51

Ce vor barbatii … in pat?
Autoare: Mihaela
Data: 2008 Aprilie 30

Ce vor barbatii in pat? Iata o intrebare la care orice femeie ar dori sa stie raspunsul! Bineinteles ca avem noi o idee despre ce ar trebui sa facem, dar intotdeauna e loc de mai multa informatie.

Vrei sa stii cum sa-l innebunesti, cum sa-l faci sa te doreasca si mai mult? Imi pare rau, dar in acest articol nu o sa gasesti reteta care iti garanteaza succesul. Asta pentru ca nu exista!

Cati barbati, atatea preferinte, fantezii si dorinte! La aceasta concluzie au ajuns cativa cercetatori din Indiana, dornici sa clarifice un mister vechi de cand e lumea. Iata ce au descoperit!

Unii barbati sunt innebuniti dupa parfumul unei femei si in timpul momentelor speciale adora sa-l simta. Nu te bucura prea mult, nu toti gandesc la fel.

Daca credeai ca barbatii sunt innebuniti dupa femeile experimentate si viseaza sa aiba parte de partide incendiare, ei bine, te inseli.Exista barbati care se simt amenintati de femeile care "stiu prea multe". Altii, dimpotriva, spun ca nu ar refuza o partenera ca Samantha din Sex and the City si sunt convinsi ca experienta unei femei are un rol esential in succesul operatiunii.

Visezi sa faci nebunii cu iubitul tau in casa parinteasca? Mai gandeste-te! S-ar putea ca partenerul tau sa faca parte din categoria celor care se inhiba atunci cand exista riscul de a fi prinsi. Insa, cine stie? Poate sunteti pe aceeasi lungime de unda!

Concluzia e simpla! Ce isi doresc barbatii in pat? Nici ei nu prea stiu! Sau vor sa pastreze secretul in continuare.

sursa: petocuri.ro

aleks 12-05-08 16:32

cred ca mai simplu daca tantele alea de alcatuiesc redactia "on high heels" i-ar intreba uneori si pe aia de le rezolva durerile de cap ce si cum :)
ar fi fost mai simplu si poate mai productiv :)

Sindrom 14-05-08 00:10

intrebarea "la ce vor barbatii?" este inutila....pentru ca femeile nu au sursa reale de informare in reviste...doar despre cum sa slabesti si cat de destepte sunt femeile....iar articolele despre barbati sunt scrise de femei.singura varianta de a afla ce vor barbatii este rularea lor.

Claudia 15-05-08 17:29

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1532767)
intrebarea "la ce vor barbatii?" este inutila....pentru ca femeile nu au sursa reale de informare in reviste...doar despre cum sa slabesti si cat de destepte sunt femeile....iar articolele despre barbati sunt scrise de femei.singura varianta de a afla ce vor barbatii este rularea lor.

Nu neaparat! revistele pt fete/femei sunt si ele pe categorii de varsta ;)
Revistele pentru adolescente te invata destul de multe(pt varsta respectiva).

Varianta cu rularea barbatilor este reala, dar NU este singura! ;) Nu vreau sa sune aiurea, dar ma pot mandri ca fata de multe din generatia mea, ii inteleg MULT mai bine pe barbati! ...si n-am dobandit asta prin "rulare".... ci din cauza faptului ca de cand ma stiu, in grupurile mele de prieteni predomina barbatii.... si am invatat enorm de la ei ;)

Sasha 15-05-08 17:38

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1532767)
....iar articolele despre barbati sunt scrise de femei.singura varianta de a afla ce vor barbatii este rularea lor.

:lol: sa zicem asa : nu poti sti daca femeile care scriu articolele(unele) nu ruleaza barbati sau cat de mult ii ruleaza!;)

Blondy26 15-05-08 19:56

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1535732)
:lol: sa zicem asa : nu poti sti daca femeile care scriu articolele(unele) nu ruleaza barbati sau cat de mult ii ruleaza!;)

haha...!buna ideea!;)

Sindrom 03-07-08 12:55

cam vechi ultimul post dar....totusi cred ca aseara am gasit raspunsul....BARBATII FOR O FEMEIE CARE SA-i DUCA ACASA CU MASINA DUPA CE AU BAUt.

Mustang 03-07-08 17:17

Eu vreau ca femeile sa nu mai joace jocuri perverse ca sa cucereasca un tip ... sau sa isi bata joc de el.
Atat. Vreau mai multa sinceritate din partea femeilor.

Sindrom 03-07-08 19:11

asta cu jocuri perverse e cu manele:))

vacaroz 04-07-08 01:12

ce vrem si noi barbatii. doar sex :D

Trixi 04-07-08 09:35

...si daca ai primit,vrei mai mult,ca asa e omul!;)

http://www.ovidescu.ro/sunt-un-porc-...tu-esti-femeie
linkul,am primit de la un drag coleg,de aici de pe forum.proprietarul blogului,nu stiu cine este,insa pot sa va zic ca este barbatul tipic.(nu de parca femeile care au postat acolo nu ar,fi,doamne fereste ....)
este acolo un post de al meu,si raspuns de la el....insa la al doilea post nu a mai dat accept.oare de aceea ca i-am zis,ca eu una am avut doar porci de calitate la viata mea,si daca si el,ar iesi si ar incerca sa faca tot ceea ce viseaza,in loc sa steie in spatele monitorului,poate nu ar mai fi atat de frustrat si suparat pe viata,ca sa fie nevoit sa se descarce raspunzind la un blog pe net....nush...ce ziceti?din cauza asta oare???:-)

aleks 04-07-08 09:38

pentru ca e constipat si frustrat din nastere, de aia :lol:
genul de barbat pe care-l lasa femeile pentru ca e prost si dupa aia se supara si se lamenteaza ca un penibil ca femeile "e perverse" si isi bat joc de barbatii buni (guess who?)
i-am studiat eu blogul de ceva vreme, stii, dar ma oboseste omul cu ideile lui fixe...

Trixi 04-07-08 09:41

ok...nu mai detaliez problemele mele legate de barbatii frustrati....:lol::lol::lol:

Spark 07-07-08 18:16

am aruncat o privire si am citit ce era pe acolo
pe scrut ... e cam frustrat tipu`

Dominic 09-07-08 21:25

e nefut|_|t....

anonima123 12-08-08 20:40

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1633291)
am aruncat o privire si am citit ce era pe acolo
pe scrut ... e cam frustrat tipu`

am citit comentariile voastre rautacioase. nu aveti niciun drept sa judecati un om pe care nu-l cunoasteti. I-am citit si eu blog-ul, este un tip foarte talentat, care are ceva de spus celor care stie sa "asculte".
daca nu stiti sa cititi printre randuri... macar abtineti-va.
as pune pariu ca nu e deloc... in fine. Mie mi-a placut tot ce a scris... sfatul meu... incercati si voi sa fiti mai buni, stiu ca e greu... va inteleg, dar faceti un mic efort si nu mai aruncati asa repede cu piatra... mai ales stiindu-va "fara de pata"...
aaa... era sa uit... nici eu n-as posta un comentariu pe blogul meu, ca cel lasat de domnisoara... care "se lauda" cu pricina. :)
oricum, bravo lui... s-a ajuns sa se vb despre el pe forumuri. :)
numai bine la toata lumea!

aleks 13-08-08 09:22

ovidescu tata, nu-ti fa id de domnisoara sa te apari singurel, ca e ridicol :lol:
lasa-ne in "ignoranta" noastra, nu de alta, dar ca sa te ridici tu acum suparat pe noi asa, si sa ne faci tu praf doar pentru ca nu-ti apreciem prea-agitatatul blogulet, pici si mai tare de frustrat ;)
toate bune si la cat mai multe vizite la tine acolo :)

Sasha 13-08-08 09:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1693442)
ovidescu tata, nu-ti fa id de domnisoara sa te apari singurel, ca e ridicol :lol:
lasa-ne in "ignoranta" noastra, nu de alta, dar ca sa te ridici tu acum suparat pe noi asa, si sa ne faci tu praf doar pentru ca nu-ti apreciem prea-agitatatul blogulet, pici si mai tare de frustrat ;)
toate bune si la cat mai multe vizite la tine acolo :)

:lol::lol::lol::lol:
doamneeeee cat am ras=)))))
e locco rau:twisted:

Trixi 13-08-08 12:09

domnule ovidescu,daca ai citi si tu intre rindurile despre care pomenesti si tu ar fi bine ;)
pe de alta parte dai accept la commenturile care iti sunt favorabile acolo pe blog.ti-am scris acolo,ca eu una sunt tare fericita cu "porcul" meu...nush care ti-a fost problema cu asta?nu ai fi iesit tu ala cel mai tare si cel mai destept?mnah...soarta...:)

aleks 13-08-08 12:55

ghinion, nu-i nimic, paote urmatorii ignoranti o sa fie mai usor de convins, noua doar ne starneste zambete :)
move on my friend, this is not your place ;)

Claudia 15-08-08 20:04

Quote:

Originally Posted by anonima123 (Post 1692777)
am citit comentariile voastre rautacioase. nu aveti niciun drept sa judecati un om pe care nu-l cunoasteti. I-am citit si eu blog-ul, este un tip foarte talentat, care are ceva de spus celor care stie sa "asculte".
daca nu stiti sa cititi printre randuri... macar abtineti-va.
as pune pariu ca nu e deloc... in fine. Mie mi-a placut tot ce a scris... sfatul meu... incercati si voi sa fiti mai buni, stiu ca e greu... va inteleg, dar faceti un mic efort si nu mai aruncati asa repede cu piatra... mai ales stiindu-va "fara de pata"...
aaa... era sa uit... nici eu n-as posta un comentariu pe blogul meu, ca cel lasat de domnisoara... care "se lauda" cu pricina. :)
oricum, bravo lui... s-a ajuns sa se vb despre el pe forumuri. :)
numai bine la toata lumea!

Esti PENIBIL! :evil_laug Fa pasi.... :wave:

Alfa_band 20-08-08 02:20

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1628453)
pentru ca e constipat si frustrat din nastere, de aia :lol:
genul de barbat pe care-l lasa femeile pentru ca e prost si dupa aia se supara si se lamenteaza ca un penibil ca femeile "e perverse" si isi bat joc de barbatii buni (guess who?)
i-am studiat eu blogul de ceva vreme, stii, dar ma oboseste omul cu ideile lui fixe...

Ba nu stiu de ce dar o parte din mine ii da dreptate...si chiar nu stiu de ce poate din cauza unor trairi gen...cu cat mai porc si mai nesimtit(eu nu prea sunt genul) cu atat mai bine ....fapt ce ma punea pe ganduri .....de ce vor unele sa le tratezi ca pe gunoaie ?
Asa ca nu stiu cat de nebun e omu doar ganditiva ca nu toata lumea e perfecta ca unii dintre voi si ca exista caractere si caractere.

aleks 20-08-08 18:34

nimeni nu e perfect, dar el din punctul meu de vedere isi ingroapa partile pozitive in marea de greseli pe care le face.

Mustang 21-08-08 08:43

Felul in care foloseste cuvintele este inacceptabil. Cateva din ideile sale insa sunt adevarate.

Blondy26 21-08-08 23:34

...ce a scris ma duce cu gandul la un singur cuvant: misoginie. Asta ori frustrare. Poate o fi adevarat in anumite cazuri, nu il contrazic, cunosc si femei care si-ar merita o soarta mai trista. Dar ce ne facem cu celelalte? Eu zic ca vorbeste si multe prostii sau generalizeaza, ma rog.

Mustang 22-08-08 08:39

Blondino ... misoginism cred ca e corect. :D
Prin ce spuneam ca este adevarat ...
Majoritatea domnisoarelor sunt atrase mai mult de un badaran care le trateaza cu fundul (ma rog, nu cum foloseste el cuvintele), decat de un nenea care merge pe principiul: sunt ce si-ar dori fetele.

Cam asta se intelege printre randuri. ;)

Blondy26 22-08-08 13:28

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1709049)
Blondino ... misoginism cred ca e corect. :D
Prin ce spuneam ca este adevarat ...
Majoritatea domnisoarelor sunt atrase mai mult de un badaran care le trateaza cu fundul (ma rog, nu cum foloseste el cuvintele), decat de un nenea care merge pe principiul: sunt ce si-ar dori fetele.

Cam asta se intelege printre randuri. ;)

Ai dreptate:)...dar mai sunt si fete care vor baieti cuminti si linistiti si lipsiti de badaranisme;) si e tare greu sa gasesti un astfel de exemplar.

Trixi 22-08-08 16:12

....azi,la un moment dat,am intrat pe netlog,pe prima pagina,unde sunt puse poze "in centrul atentiei"...ok,nu e nici un rau in asta...numai ca,in clipa aia din 18 poze,15 erau cu barbati....mai mult fara haine...ok...nu sunt eu pudica,si se intelege ca toata lumea a fost la mare....dar,hmmm....nici asta nu e o explicatie...pentru ca,domnii erau in pozitii destul de provocatoare....si nicidecum pe sezlonguri...so...ce mai vor barbatii?:)

aleks 22-08-08 16:15

iti pot raspunde simplu: unii barbati sunt mai mari curve decat toate femeile, e clar...

Mustang 25-08-08 23:35

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1709573)
Ai dreptate:)...dar mai sunt si fete care vor baieti cuminti si linistiti si lipsiti de badaranisme;) si e tare greu sa gasesti un astfel de exemplar.

Cat de greu gasesti tu baiatul linistit, cuminte si lipsit de badaranii, asa gasim noi fetele care sa aprecieze acest tip. ;)

Spark 26-08-08 16:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1715079)
Cat de greu gasesti tu baiatul linistit, cuminte si lipsit de badaranii, asa gasim noi fetele care sa aprecieze acest tip. ;)

foarte tare asta ...
dar foarte adevarat ;)

DTH 30-08-08 17:43

-Ce vor barbatii....simplu :))

-Majoritatea sunt burlaci ( gen ) : Bautura (cat mai multa,daca s`ar putea , o fabrica pt fiecare )
: Femei ( se include si sex`ul)
: Masini/Motoare tari :) ( care mai de care fitzza :> )

- SI sincer ii inteleg ( majoritatea sunt "badarani" si pusi pe mishto mereu ) dar ! cum eu am crescut ....mai mult cu baietzii in jurul meu....am stat sa relatez ca nu e asa :D
- Daca shtii cum sa te comporti cu un barbat si sa`i accepti micii`le mofturi...nu va fii badaran....bine ( in limita bunului simt ) .
- Daca il iei cum trebuie....el iti ofera si dragoste /respect si isi rezolva si mofturii`le lui pentru ca nu ai cum sa schimbi un barbat sa tii o relatie de lunga durata cu el daca tu faci figuri....de ce bei??? de ce iesi cu baietii ??? de ce faci aia sau aia ....asa nu v`a merge nicciodata...cum nici ei nu suporta ( unii ) sa stea H in sir cu noi la shopping, sau multe alte chestii de fete :)
- Barbatu si Femeia sunt 2 lucruri putin diferite...dar daca aman2 cad la comun acord cu niste principii mici...asa lucrurii`le vor fii roz :X

Mie cel putin imi merg :| bine k 24 din 24 stau numai cu baieti :| nu o luati in nume de rau ....dar IMI place mai mult compania gashtii mele care este compusa numai din baieti ...decat sa fie fete :| :D I Love Boyz :D:X

All times are GMT +2. The time now is 19:01.

- Copyright 2026 4Tuning