Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 03-04-13 19:20

Re: Vw bora Edition

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5425966)
Pe fata nu ca nu vrei stretch! NU ai ce marime de anvelope sa pui pe 18 sa stea tras pe 7,5J!

este si asta adevarat...195 40 ar fi dar o dimensiune cam rara,la fel este si 205 40(sau 215 35)...pentru care optez eu,atat ca totusi se mai gaseste dar 10 anunturi nu gasesti:))
in fine...eu sper sa dea bine,sa nu fie balon si atat...ca trase oricum nu vroiam
am cautat pe siteuri sa vad,si din poze nu pare urat,si asa sper sa si fie

Mirel1919 19-05-13 22:01

Ce se mai aude cu masina?

Lawrentzyu_86 20-05-13 20:03

3 Attachment(s)
Se aude ca vine interiorul asta spre el :)

DEVIL's Style 20-05-13 20:14

Quote:

Originally Posted by Lawrentzyu_86 (Post 5476623)

are de frecat nu gluma la cat de murdar e.

pidu79 20-05-13 20:22

Soosy unde duci masina la vopsit pina la urma?

Mirel1919 20-05-13 21:57

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5476634)
are de frecat nu gluma la cat de murdar e.

Daca si ala e interior murdar, inseamna ca nu ai vazut interior murdar. Nu-i asta o problema ca ii murdar, in Cluj cu 100 RON ti-l face ca si nou. Cat a costat interiorul soosy, daca nu e cu suparare :D

goshy 20-05-13 22:15

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5476762)
Daca si ala e interior murdar, inseamna ca nu ai vazut interior murdar. Nu-i asta o problema ca ii murdar, in Cluj cu 100 RON ti-l face ca si nou. Cat a costat interiorul soosy, daca nu e cu suparare :D

era un anunt, nu mai stiu pe ce site, acelasi interior, si cu fetele de usi, dar pe rosu la 450lei

Lawrentzyu_86 20-05-13 22:22

Deocamdata nu a costat nici un ban...inca este la mine :)) (vanzatorul) dar am drum in TM si il ajut cu transportul...
interiorul acela rosu...este numai pentru variant...

soosy 21-05-13 20:45

Quote:

Originally Posted by Lawrentzyu_86 (Post 5476623)

da,eram in discutii cu omul si singura problema era transportul,dar se rezolva-se si asta,din pacate eu nu am fost pe acas,trag tare pe ultima 100 m cum s-ar zice pentru fonduri si in mare parte mai saptamana asta si gata,apoi trecem serios la treaba

Quote:

Originally Posted by pidu79 (Post 5476645)
Soosy unde duci masina la vopsit pina la urma?

fox paint ramane,acum in weekend trebuie omul sa si vada exact despre ce este vorba si apoi cand are o gaura atunci hop si eu
tu ai rezolvat?

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5476762)

este detailing interior...la fel ceva de genul 100 ron,curatare cu aburi,absolut tot interiorul
asta nu ar fi o problema,si la ce pret are chiar merita si investitia asta de curatare insa deocamdata nimic concret

Quote:

Originally Posted by Lawrentzyu_86 (Post 5476799)
Deocamdata nu a costat nici un ban...inca este la mine :)) (vanzatorul) dar am drum in TM si il ajut cu transportul...
interiorul acela rosu...este numai pentru variant...

mda....bine era daca totul era comform discutiilor si numai bine personal le ridicam,dar nu am un program absolut fix deloc,chiar schimbator de la zi la zi

asa in final,sunt in mare cautare de 205 40(pentru spate am luat deja 215)niste leduri sunt pe drum
caut si discuri perforate bune ca si calitate dar si ca pret
si curand(probabil in weekend)ma apuc sa pun pasla aia pe aici pe acolo
restu vine usor usor pe parcurs(bara stabilizatoare....odata ce intra masina la vopsit merg si dupa cod sa cumpar vopsea pentru miezul jantelor si etc etc...)o gramada pe cap

Lawrentzyu_86 21-05-13 21:02

Eu mai.am cam o ora jumate si ajung in timisoara...interiorul cred ca a ajuns deja ca a fost intrun tranport care deja a ajuns la locatie...
Stau 2 saptamani...deci am avea timp sa ne vedem..gasim noi o zi...

soosy 21-05-13 21:11

Quote:

Originally Posted by Lawrentzyu_86 (Post 5477790)
Eu mai.am cam o ora jumate si ajung in timisoara...interiorul cred ca a ajuns deja ca a fost intrun tranport care deja a ajuns la locatie...
Stau 2 saptamani...deci am avea timp sa ne vedem..gasim noi o zi...

poate poate....o rezolvam cumva
deja is invidios pe "colegii" din trafic cu masiniile pus la punct,jante,low si etc...eu inca in configuratia de iarna si cu atatea idei si lucruri in standby:D

alextm69 22-05-13 15:28

felicitari pentru masina......in proportie de 90% imi place ce modificari ai adus masinii.....cu farurile am vazut ca te-ai chinuit foarte mult....nu demult am achizitionat si eu vw bora si spre fericirea mea are xenon din fabrica, ce pot spune despre el este ca nu sunt foarte incantat de el, probabil din cauza becurilor ca sunt obosite.....deci inca odata felicitari pentru masina :D

Mirel1919 22-05-13 15:43

Quote:

Originally Posted by alextm69 (Post 5478479)
felicitari pentru masina......in proportie de 90% imi place ce modificari ai adus masinii.....cu farurile am vazut ca te-ai chinuit foarte mult....nu demult am achizitionat si eu vw bora si spre fericirea mea are xenon din fabrica, ce pot spune despre el este ca nu sunt foarte incantat de el, probabil din cauza becurilor ca sunt obosite.....deci inca odata felicitari pentru masina :D

Daca vorbeste de farurile alea cu lupa OEM de pe Bora, sunt la fel ca si pe Golf 4 cele de R32, nu vad bine, mai rau decat astea cu oglinda.

alextm69 22-05-13 15:50

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5478495)
Daca vorbeste de farurile alea cu lupa OEM de pe Bora, sunt la fel ca si pe Golf 4 cele de R32, nu vad bine, mai rau decat astea cu oglinda.

da cele oem sunt.....mam obisnuit cu ele deja dar la drum lung noaptea sunt cam obositoare......dar pt toate astea este faza lunga care e extrem de buna :D

soosy 22-05-13 16:03

Quote:

Originally Posted by alextm69 (Post 5478479)

da este ceva de munca,bibileala in principiu dar se rezolva daca ai timp si rabdare
iti recomand lupele mini morimoto,sunt foarte bune si se si adapteaza mai usor
sunt si alte variante dar multa munca,reglaje si pe urma transpiratii daca nu vibreaza daca nu se aburesc si etc etc(ex fxr de la bmw...lumineaza fara comentarii dar sunt lupe mari pentru farul de bora)
mersii pentru urari si ma bucur ca place "publicului" acum deocamdata is fiert sa vad jantele pe masina(azi am preparat si culoarea)si masina gata vopsita sa o scot si eu low pe strazi + evident restul chitibusaraielor dar usor usor

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5478495)

niste gunoaie,dar numele sau de fapt eticheta de R si atat...am vazut la N masini si ii doar de design poate nici pentru aia
Quote:

Originally Posted by alextm69 (Post 5478506)
da cele oem sunt.....mam obisnuit cu ele deja dar la drum lung noaptea sunt cam obositoare......dar pt toate astea este faza lunga care e extrem de buna :D

mda...prin lupe rezolvi problema oarecum,la lupe chestia ce am observat ii ca lunga bate foarte bine,destul de departe si fara sa deranjezi pe nimeni dar lunga cam spre copaci,dar daca vezi cu scurta bine ce sa mai iti bati capul cu faza lunga

soosy 31-05-13 16:20

8 Attachment(s)
si cateva poze...gumele,buzele de la jante lustruite putin(curatate de silicon la fel ca si oalele...)
suruburiile le voi duce la sablat,am vreo 15-20 bucati care prezinta urme de la chei
caut cu disperare 205 40 18,daca siti careva undeva(exclus run flat)
o ideie desprea culoarea care va fi pe miezul jantelor(cod dupa nissan,orange pearl)
zilele astea ma apuc de montat benziile alea cu leduri si mochetarea ca am gasit si prenandez(umblat prin baumax,practiker si etc fara sa gasesc)

pe 10 iunie intra la vopsit masina,acum am timp de ea,de azi oficial sunt liber
luni vin si discuriile brembo max....
multe de spus si mai multe de facut

Lawrentzyu_86 31-05-13 16:58

Dupa scaune mai vii sau le-am plimbat degeaba?

soosy 31-05-13 20:17

Quote:

Originally Posted by Lawrentzyu_86 (Post 5487446)
Dupa scaune mai vii sau le-am plimbat degeaba?

dupa cum am anuntat azi am scapat de munca,momentan nu sunt in oras,sper sa ajung.....am numarul de tel,si te sun inainte

mareo 01-06-13 08:15

In Piata Mehala sunt zeci de litrii de prelandez... :-)

soosy 01-06-13 08:43

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5487911)
In Piata Mehala sunt zeci de litrii de prelandez... :-)

probabil la aia cu mesele de langa gume,care is doar sambata si duminica acolo...cand eram prin oras in timpul saptamanii prin trecere am fost si pe acolo dar fara rezultat...in fine nu era mare scofala insa in mariile magazine chiar nu am gasit
bine ca este si gata:D

soosy 06-06-13 21:17

5 Attachment(s)
alte 100 g vopsea(orange lemans) si lac + intaritor..
discuriile in standby...vreme aiurea nu poti face mai nimic

schimbat si distributia mai ramane evacuarea(teava directa si tips dar aia la urma..)ramane bara stabilizatoare,poate un eventual scut de metal dar vedem
insa pasul cel mare vopsitul,de luni se apuca baietii,la fel si jantele insa inca nu am gume pe fata(205 40 18.....caut daca stiti careva undeva,rog un semn)

o dilema am in alegerea noantei de negru...99% merg pe briliant black(ly9b)

vinyl 06-06-13 21:32

Brembo Max. Doar pentru puntea fata?

Si vopseaua orange lemans pt ce e ? Etrieri?

soosy 06-06-13 21:36

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5493663)
Brembo Max. Doar pentru puntea fata?

Si vopseaua orange lemans pt ce e ? Etrieri?

deocamdata doar pentru fata,intr-un fel pe fata a inceput sa faca figuri ca la franare vibra usor volanul,probabil ca s-a ovalizat careva si am si uzura la ele...pe spate vedem cu finantele,nu este exclus ca in final sa le schimb si pe alea
vopseaua ii pentru jante(miez)am luat 200g initial dar a mai trebuit sa iau 100...

miahi89 06-06-13 22:04

daca tot vopsesti masina de ce nu scoti toate bandourile ca ar da mult mai bine sau macar de pe bari

soosy 06-06-13 22:09

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5493690)
daca tot vopsesti masina de ce nu scoti toate bandourile ca ar da mult mai bine sau macar de pe bari

cat mai putin chit sau fibra vreau pe masina,pe viitor m-ar tenta un kit de la vortex dar deocamdata ramane asa
am vazut la golf ca nu ii chiar asa de simplu,se face arata ok si etc dar nu cumva sa crape,fragil,nu cumva sa o loveasca cineva si etc

nu ma complic,sincer
nu ii o ideie rea dar chiar nu are rost,si bara fata chiar nu imi place cum arata fara bandou,cea spate si pe lateral da

miahi89 06-06-13 22:21

1 Attachment(s)
nu o sa crape daca este lucrat bine
eu nu mai am de 5 ani bandouri si nu am nici o problema ma refer la bandourile de pe usi
daca tot pui kit vortex ai putea sa scoti doar bandourile de pe usi
oricum masina arata bine si asa cum e:D

soosy 06-06-13 22:25

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5493710)
nu o sa crape daca este lucrat bine
eu nu mai am de 5 ani bandouri si nu am nici o problema ma refer la bandourile de pe usi
daca tot pui kit vortex ai putea sa le scoti doar bandourile de pe usi

asa da...
cu acest kit chiar ar trebui renuntat la bandouri dar pana la kit este cale lunga
sunt multumit daca rezolv toate astea de pe lista de acum si mai apoi in timp vedem de buget pana unde ne mai intindem dar cu siguranta muuult timp nimic fantastic,pentru ca doar asa un scurt rezumat la pasii pe care am inceput anul asta sa ii urmez imi este necesar 7000 lei...chiar peste

Mirel1919 07-06-13 23:27

Quote:

Originally Posted by Todor (Post 5494630)
Salut! M-am ales și eu de curând cu un exemplar de 1.6 16v și mă gândesc să-i aduc câteva ”îmbunătățiri” personale subtile. Cred că ar trebui să încep cu bandourile cromate, că sunt cam kitchoase...alte idei?:D

O idee ar fi sa-ti faci topic, nu polua topicurile altora. Daca niste bandouri OEM cu crom la consideri kitchoase, imi dau seama de ce ai pus "imbunatatiri" intre ghilimele.

Gode 07-06-13 23:32

Foarte frumos ceea ce faci , bafta incontinuare si sport la modificari :D

Todor 07-06-13 23:35

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5494634)
O idee ar fi sa-ti faci topic, nu polua topicurile altora. Daca niste bandouri OEM cu crom la consideri kitchoase, imi dau seama de ce ai pus "imbunatatiri" intre ghilimele.

Am crezut că e un topic deschis pentru mai mulți care își prezintă mașinile. Mă rog, o să fac unul nou. Nu sunt fan elemente cromate pe mașină, iar cu ”îmbunătățiri” m-am referit metaforic la modificări cu impact vizual scăzut și subtil asupra mașinii. Mulțumesc oricum de primire ;)

soosy 08-06-13 20:16

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5494640)
Foarte frumos ceea ce faci , bafta incontinuare si sport la modificari :D

mersi frumos...de azi masina este la atelier...pe weekend sper sa fie gata,apoi pus tot la loc,adugat ce mai trebuie(discuriile si alte chestii mai marunte)poate dau si de gume pentru fata si gata.....deocamdata

Quote:

Originally Posted by Todor (Post 5494645)
Am crezut că e un topic deschis pentru mai mulți care își prezintă mașinile. Mă rog, o să fac unul nou. Nu sunt fan elemente cromate pe mașină, iar cu ”îmbunătățiri” m-am referit metaforic la modificări cu impact vizual scăzut și subtil asupra mașinii. Mulțumesc oricum de primire ;)

intri pe sectiunea vw...masina mea si acolo faci un topic nou,cel propriu si iti prezinti si ceri pareri cum vrei
bafta

Todor 09-06-13 12:26

intri pe sectiunea vw...masina mea si acolo faci un topic nou,cel propriu si iti prezinti si ceri pareri cum vrei
bafta[/QUOTE]

Da, am făcut ulterior exact asta. Mulțumesc și scuze de intervenție:)

soosy 09-06-13 13:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Todor (Post 5495795)
bafta

Da, am făcut ulterior exact asta. Mulțumesc și scuze de intervenție:)[/QUOTE]

nici o problema si cu placere;)....

pana una alta masina a intrat la vopsit,sa fie intr-un ceas bun sa iasa cum trebuie la fel si jantele
pe weekend poate o fi gata
mai 2x gume fata si o si pot incalta(ieri am pus si reglabila la loc)....am ridicat-o ceva ca nu avea rost sa o las joasa cu rotiile astea

soosy 16-06-13 16:12

ieri am scos masina de la Fox paint....90% sunt multumit,baietii sunt ok
pot sa zic ca reocmand,asta dupa ce o sa merg saptamana viitoare la polis cu ea ca am 2-3locuri unde am scursatura de lac,din cate am inteles se rezolva
mai putin pe partea de curatenie si piesaraiele puse la loc sunt cam neseriosi sa zic asta dar na...nu poate sa fie totul perfect:rolleyes2

jantele au iesit ok,revin cu poze curand(momentan nu am cu ce sa fac dar se rezolva si asta)

Mirel1919 16-06-13 16:15

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5502589)
ieri am scos masina de la Fox paint....90% sunt multumit,baietii sunt ok
pot sa zic ca reocmand,asta dupa ce o sa merg saptamana viitoare la polis cu ea ca am 2-3locuri unde am scursatura de lac,din cate am inteles se rezolva
mai putin pe partea de curatenie si piesaraiele puse la loc sunt cam neseriosi sa zic asta dar na...nu poate sa fie totul perfect:rolleyes2

jantele au iesit ok,revin cu poze curand(momentan nu am cu ce sa fac dar se rezolva si asta)

Fara suparare, dar tu recomanzi o firma de vopsitorie, care ti-au vopsit masina si au scursuri de lac si pe langa asta, nu iti pun nici elementele de caroserie la loc cum trebuie? :rolleyes2

mike-fullspeed 16-06-13 16:49

Daca erau firma serioasa nu trebuia sa vezi tu alea..... Scursurile se pot polisa si a doua zii chiar si fara cuptor! Bafta!

soosy 16-06-13 19:46

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5502593)
Fara suparare, dar tu recomanzi o firma de vopsitorie, care ti-au vopsit masina si au scursuri de lac si pe langa asta, nu iti pun nici elementele de caroserie la loc cum trebuie? :rolleyes2

in fond ai dreptate,daca dai banul o faci pentru o treaba cum trebuie,insa asta e,oricum omul a fost cinstit si a zis ca se poate intampla dar nu ii problema ca va remedia problema,daca se elimina partea asta atunci chiar ii ok,in rest sper sa si tina(adica pe alocuri unde este ceva chit sa nu crape...)in rest de cei care au fost la partea de montat stopuri,semnalizari,geamuri si etc...chiar cu parere de rau dar la graba a fost facut doar sa fie la loc,insa nimic la linie si calumea

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 5502613)
Daca erau firma serioasa nu trebuia sa vezi tu alea..... Scursurile se pot polisa si a doua zii chiar si fara cuptor! Bafta!

nu stiu ce sa zic,a zis ca si el a vazut(sefu)si ca saptamana viitoare vom remedia problema,a zis ca ii din cauza excesului de lac ca a dat mai multe maini

Mirel1919 16-06-13 22:49

Fa poze sa o vedem montata si cum arata :D

soosy 16-06-13 23:16

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5502913)
Fa poze sa o vedem montata si cum arata :D

revin:D
asa in poze arata bine,insa mai in detaliu se vad "problemele" dar sper sa se rezolve si gata,in rest cu reglajele si etc incet incet o duc la capat
maine asambelz jantele si cum am timp pun gumele spate...pe fata inca is in standby

soosy 20-06-13 13:20

3 Attachment(s)
orange lemans

o poza cu ele la umbra si 2 la soare
undeva 90% sa zic asa se vede exact culoarea,ca prin aparat oarecum altfel iasa
azi o sa incerc sa le asamblez si gumele spate maine cred ca le si pun,inca caut pentru fata
la masina nu am inca poze ca este si murdara,chiar nu se vede mai nimic pe ea si maine sper sa rezolv defectele(polisarea scursaturiilor de lac)

All times are GMT +2. The time now is 15:14.

- Copyright 2026 4Tuning