![]() |
Re: Vw bora Edition
2 Attachment(s)
Quote:
in fine...eu sper sa dea bine,sa nu fie balon si atat...ca trase oricum nu vroiam am cautat pe siteuri sa vad,si din poze nu pare urat,si asa sper sa si fie |
Ce se mai aude cu masina?
|
3 Attachment(s)
Se aude ca vine interiorul asta spre el :)
|
Quote:
|
Soosy unde duci masina la vopsit pina la urma?
|
Quote:
|
Quote:
|
Deocamdata nu a costat nici un ban...inca este la mine :)) (vanzatorul) dar am drum in TM si il ajut cu transportul...
interiorul acela rosu...este numai pentru variant... |
Quote:
Quote:
tu ai rezolvat? Quote:
asta nu ar fi o problema,si la ce pret are chiar merita si investitia asta de curatare insa deocamdata nimic concret Quote:
asa in final,sunt in mare cautare de 205 40(pentru spate am luat deja 215)niste leduri sunt pe drum caut si discuri perforate bune ca si calitate dar si ca pret si curand(probabil in weekend)ma apuc sa pun pasla aia pe aici pe acolo restu vine usor usor pe parcurs(bara stabilizatoare....odata ce intra masina la vopsit merg si dupa cod sa cumpar vopsea pentru miezul jantelor si etc etc...)o gramada pe cap |
Eu mai.am cam o ora jumate si ajung in timisoara...interiorul cred ca a ajuns deja ca a fost intrun tranport care deja a ajuns la locatie...
Stau 2 saptamani...deci am avea timp sa ne vedem..gasim noi o zi... |
Quote:
deja is invidios pe "colegii" din trafic cu masiniile pus la punct,jante,low si etc...eu inca in configuratia de iarna si cu atatea idei si lucruri in standby:D |
felicitari pentru masina......in proportie de 90% imi place ce modificari ai adus masinii.....cu farurile am vazut ca te-ai chinuit foarte mult....nu demult am achizitionat si eu vw bora si spre fericirea mea are xenon din fabrica, ce pot spune despre el este ca nu sunt foarte incantat de el, probabil din cauza becurilor ca sunt obosite.....deci inca odata felicitari pentru masina :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iti recomand lupele mini morimoto,sunt foarte bune si se si adapteaza mai usor sunt si alte variante dar multa munca,reglaje si pe urma transpiratii daca nu vibreaza daca nu se aburesc si etc etc(ex fxr de la bmw...lumineaza fara comentarii dar sunt lupe mari pentru farul de bora) mersii pentru urari si ma bucur ca place "publicului" acum deocamdata is fiert sa vad jantele pe masina(azi am preparat si culoarea)si masina gata vopsita sa o scot si eu low pe strazi + evident restul chitibusaraielor dar usor usor Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
si cateva poze...gumele,buzele de la jante lustruite putin(curatate de silicon la fel ca si oalele...)
suruburiile le voi duce la sablat,am vreo 15-20 bucati care prezinta urme de la chei caut cu disperare 205 40 18,daca siti careva undeva(exclus run flat) o ideie desprea culoarea care va fi pe miezul jantelor(cod dupa nissan,orange pearl) zilele astea ma apuc de montat benziile alea cu leduri si mochetarea ca am gasit si prenandez(umblat prin baumax,practiker si etc fara sa gasesc) pe 10 iunie intra la vopsit masina,acum am timp de ea,de azi oficial sunt liber luni vin si discuriile brembo max.... multe de spus si mai multe de facut |
Dupa scaune mai vii sau le-am plimbat degeaba?
|
Quote:
|
In Piata Mehala sunt zeci de litrii de prelandez... :-)
|
Quote:
bine ca este si gata:D |
5 Attachment(s)
alte 100 g vopsea(orange lemans) si lac + intaritor..
discuriile in standby...vreme aiurea nu poti face mai nimic schimbat si distributia mai ramane evacuarea(teava directa si tips dar aia la urma..)ramane bara stabilizatoare,poate un eventual scut de metal dar vedem insa pasul cel mare vopsitul,de luni se apuca baietii,la fel si jantele insa inca nu am gume pe fata(205 40 18.....caut daca stiti careva undeva,rog un semn) o dilema am in alegerea noantei de negru...99% merg pe briliant black(ly9b) |
Brembo Max. Doar pentru puntea fata?
Si vopseaua orange lemans pt ce e ? Etrieri? |
Quote:
vopseaua ii pentru jante(miez)am luat 200g initial dar a mai trebuit sa iau 100... |
daca tot vopsesti masina de ce nu scoti toate bandourile ca ar da mult mai bine sau macar de pe bari
|
Quote:
am vazut la golf ca nu ii chiar asa de simplu,se face arata ok si etc dar nu cumva sa crape,fragil,nu cumva sa o loveasca cineva si etc nu ma complic,sincer nu ii o ideie rea dar chiar nu are rost,si bara fata chiar nu imi place cum arata fara bandou,cea spate si pe lateral da |
1 Attachment(s)
nu o sa crape daca este lucrat bine
eu nu mai am de 5 ani bandouri si nu am nici o problema ma refer la bandourile de pe usi daca tot pui kit vortex ai putea sa scoti doar bandourile de pe usi oricum masina arata bine si asa cum e:D |
Quote:
cu acest kit chiar ar trebui renuntat la bandouri dar pana la kit este cale lunga sunt multumit daca rezolv toate astea de pe lista de acum si mai apoi in timp vedem de buget pana unde ne mai intindem dar cu siguranta muuult timp nimic fantastic,pentru ca doar asa un scurt rezumat la pasii pe care am inceput anul asta sa ii urmez imi este necesar 7000 lei...chiar peste |
Quote:
|
Foarte frumos ceea ce faci , bafta incontinuare si sport la modificari :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
bafta |
intri pe sectiunea vw...masina mea si acolo faci un topic nou,cel propriu si iti prezinti si ceri pareri cum vrei
bafta[/QUOTE] Da, am făcut ulterior exact asta. Mulțumesc și scuze de intervenție:) |
1 Attachment(s)
Quote:
nici o problema si cu placere;).... pana una alta masina a intrat la vopsit,sa fie intr-un ceas bun sa iasa cum trebuie la fel si jantele pe weekend poate o fi gata mai 2x gume fata si o si pot incalta(ieri am pus si reglabila la loc)....am ridicat-o ceva ca nu avea rost sa o las joasa cu rotiile astea |
ieri am scos masina de la Fox paint....90% sunt multumit,baietii sunt ok
pot sa zic ca reocmand,asta dupa ce o sa merg saptamana viitoare la polis cu ea ca am 2-3locuri unde am scursatura de lac,din cate am inteles se rezolva mai putin pe partea de curatenie si piesaraiele puse la loc sunt cam neseriosi sa zic asta dar na...nu poate sa fie totul perfect:rolleyes2 jantele au iesit ok,revin cu poze curand(momentan nu am cu ce sa fac dar se rezolva si asta) |
Quote:
|
Daca erau firma serioasa nu trebuia sa vezi tu alea..... Scursurile se pot polisa si a doua zii chiar si fara cuptor! Bafta!
|
Quote:
Quote:
|
Fa poze sa o vedem montata si cum arata :D
|
Quote:
asa in poze arata bine,insa mai in detaliu se vad "problemele" dar sper sa se rezolve si gata,in rest cu reglajele si etc incet incet o duc la capat maine asambelz jantele si cum am timp pun gumele spate...pe fata inca is in standby |
3 Attachment(s)
orange lemans
o poza cu ele la umbra si 2 la soare undeva 90% sa zic asa se vede exact culoarea,ca prin aparat oarecum altfel iasa azi o sa incerc sa le asamblez si gumele spate maine cred ca le si pun,inca caut pentru fata la masina nu am inca poze ca este si murdara,chiar nu se vede mai nimic pe ea si maine sper sa rezolv defectele(polisarea scursaturiilor de lac) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning