Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

CT15BOD 06-09-05 10:43

Cika dupa 15 septembrie pleaka paunii (jandarmii) din portul tomis. Se termina \"misiunea\" lor de adevarati luptatori in trupe speciale care stau pe dambul de pamant sa vada cine o scartaiei sa mearga sa ii dea avertisment.

GABBY_ 06-09-05 19:17

ceva miscare din port

2 Attachment(s)
acum cateva seri in port

codrin44 08-09-05 20:59

exceptand faptul ca singurul \"tuning\" vizibil pe care l-am obs. in port erau 2 blitzuri pe pozitii si un neon mov in masina,apreciez faptul ca in Ct. este o comunitate 4tuning,indiferent de marca masinilor membrilor.spun marca ptr. ca nu am vazut decat 1(una) :? .

si inca o kestie....in afara de burn,drift si alte chestii nfs,daca faceti si altceva-un \"upgrade\"la motor de ex.,am lasat in Ct.o chiulasa +carb.Weber+galeriile aferente,care abia asteapta sa urce pe o dacie,mai ales o nova,motorul fiind transversal-provenienta renault 5.
cine e interesat,sa dea un semn!

ct77pia 13-09-05 11:11

auzi frate mai intii uitate in ograda ta unde a-ti discutat 4 pagini ca sa se intilneasca 2 ca sa faca o liniutza asa ca :chillpill :boxing:

D_M_X 13-09-05 13:55

care a doborat stalpu din parcare? A lucrat bine la el ....cred ca si-a luat avant calumea ca sa-l doboare si sa-l faca praf

Ciorapel 19-09-05 17:41

Cine a filmat alea ?? :)) ... am facut carcel la gat cat am stat cu capu` intr-o parte sa le vad ... data viitoare o sa intorc monitoru` ...

GABBY_ 19-09-05 19:08

mor de oftica ptr ca am pierdut seara de sambata din port dar sper ca data viitoare sa fiu acolo.pacat de uleiul ala ,macar faceam de acum antrenament ptr sezonul rece care va venii :wink: dati si voi un pm daca stiti ca va iesii ceva miscare prin port

alias_gsi 19-11-05 00:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
acum romanii sunt prin statiuni si nu prea mai vin ei prin port ,dar cand va venii toamna sigur se vor aduca iar in port si va fii klumea dar nu cum era inainte,mai mult,deja este moda liniutelor in mamaia ,dar toate astea o data cu terminarea verii si plecarea turistilor.

cred ca am mai zis .. si ma mai repet ... :) dupa parerea mea trebuei sa se reconstituie sau reconditioneze sau repare sau mama dreaq`ului ce face mazare asta cu DRUMU` pana acolo ca e jale. daca ar face asta sigur o sa fie din nou ce a fost odata in PT. numai sa faca asta odata sau ... daca nu face el sa punem noi mana de la mana si sa reparam drumu ala pana acolo :) ( J/K )
bafta

AS VREA SA TRAIESC SA O VAD SI PE ASTA

:blahblah: :blahblah: :blahblah:

RESPEKT 4 ALL

needBrain 19-11-05 01:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SMocKey21 01-12-05 20:46

dupa cum a-ti spus si voi nu se mai merita sa iti mai rupi masina in port,eu nu am permisul demult timp dar de cate tin sa zic ca mi-am f&^%t in portul o gramada la masina si de pomana k de fiecare data nu am vazut si eu pe altul sa se invarta decat rar de tot dar ce sa facem life is life dak stie cineva vreun loc mai misto sa imi zica si mie k de mamaia si port am tot arso . RESPECT :peace:

peter 01-12-05 21:00

pai alte locuri...nu sunt infar de port si mamaia..ar mai fi..drumu dinspre gara..spre oras.....o strada de vreo 100 m.max..am vazut pe unii care se dadeau pe acolo....dar e cam periculos...mai trece politia.. :roll:

GABBY_ 01-12-05 22:24

sunt multe locuri unde sa te dai stai linistit dar e vb de orgolii si de multe alte chestii ,abia astept sa zica cineva ceva de masinile parintilor ca sa ma descarc :twisted:

lolek 02-12-05 11:47

pt ce sa rupi masina in port? ... doar ca sa te vada unii?

peter 02-12-05 19:48

lool..pai cine e smecher rau..sa se dea pe bulevarde..sa faca acolo spectacole...dak vrea sa vada lumea... :wink: ....

X-Ray-Eyes 03-12-05 17:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
lool..pai cine e smecher rau..sa se dea pe bulevarde..sa faca acolo spectacole...dak vrea sa vada lumea... :wink: ....

In asta consta jmekeria la tine ?

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning