![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
"lucrez" la "problema" :) |
Quote:
|
Quote:
Din mers sigur va fi mic dejun pt mine:))) Dupa loc ma mananca 4x4, eu m-am inscris aici la mine in zona peste 3 saptamani pe un aeroport la un 400m.....nu puteti veni voi aici??? Cazarea si mancarea merge pe banii mei... |
Quote:
|
Quote:
Pe ia am scos eu acum 2 ani 11,3 sec cu niste slickuri vechi de 5 ani!!!! Deci voi cu 4x4 scoateti mult mai bine. aici sunt detali: www.flugplatzblasen.de |
Quote:
nu aici a scos si 9ff 9.+ ? |
Quote:
|
mai bine facem o gasca si mergem pe hungaroring sa ne dam...mai lasati liniutele astea in pace, ca nu e nimic atat de fun ;)
|
Quote:
iaaaaaaaaaaa s-a trezit si peter solberg :)) |
Deformatie de la transmisia de wrx...
|
bine zice zGb, pe 23 Octombrie e ultima data cand se poate merge in acest an si nici nu e foarte scump, 10 ture ~ 80 euro.
Mai multe informatii : http://www.racingsystem.hu/en/services/car_days/ scuze de offtopic. |
Quote:
si tu crezi ca te duci acolo si faci ce vrei tu de capul tau ?! sincer eu nu prea cred sunt unele reguli, in fine deviem de la subiect si nu este frumos ! ;) |
Caransebes era locatia posibila.
Hungaroring este o alternativa interesanta si cred ca daca se doreste se vor strange cateva masini pt cateva ture. |
o sa revin cu filme de acolo sa vedeti ce-ati pierdut ;)
alex_55...vezi da-i pe drive acolo cumetre si lasa vorba :lol: prefer sa-mi rup capu pe un circuit decat sa o ard liniutar sau doar magherist ca majoritatea ;) si prefer sa-mi exploatez masina la maxim si sa elimin frustrarile de rahat din cauza diferentialelor si a cutiei ordinare de wrx si ghici ce? reusesc cu brio ;) |
La Hungaroring nu iti trebuie numai masina puternica pe sprint, daca nu ai frane si anvelope rezistente pentru un circuit ai cea mai mare sansa sa iti iei toti banii de la CASCO :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning