![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
Quote:
|
AM O MARE MARE MARE RUGAMINTE!!!!!!!!
TOTI CEI CARE ATIINCEPUT SA INCINGETI SPIRITELE PE AICI PE ACEST THREAD, CREAT SPECIAL PENTRU CURSA DE LA TULCEA, VA ROG DIN SUFLET SA VA MUTATI CERTURILE/JIGNIRILE/ARUNCATUL CU NOROI ETC PE P.M.!!!!!!!! NU ESTE NIMENI NEVOIT SA CITEASCA 10 PAGINI DE MIZERIE SI INJURII!!!!! DACA AVETI CEVA DE POSTAT IN LEGATURA CU EVENIMENTUL (POZE/FILME, DISCUTII LEGATE DE ACEST EVENIMENT) VA ROG SA LE POSTATI...........DACA NU VA ROG MULT SA VA IMPARTITI CE ANUME AVETI DE IMPARTIT PE P.M. VA MULTUMESC MULT PENTRU INTELEGERE!!!!!!!! O ZI FRUMOASA!!! |
Quote:
Multumesc mult pentru aprecieri!!!! |
Quote:
si multa munca . ii multumesc lui florin de la master tuner care a fost alaturi de mine tot timpul si pentru efortul depus la masina . |
Quote:
ai dreptate man... si eu zic la fel.... de la pag 22 in colo incep contrazicerile si "micile certuri" Asta e au intrat oamenii in grupe mai mici sau mai mari .... e problema lor... totul a trecut, ... degeaba va certati acum dupa ce totul a luat sfarsit |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum ar fi ca un altlet sa se planga la un concurs ca altul s-a antrenat mai mult ?
a spus-o foarte bine LUCIAN!!!! bravo tuturor pt shoul oferit !!!!!!! |
Apropo cursa ff frumoasa, nu a mai fost de mult timp pe un aeroport, era loc si pt 4 mashini deodata cred.... iar pt toti cei cu spirit de invingator...ramaneti asa...
|
Totul a fost prea frumos, a iesit foarte bine, nu au fost foarte multe masini dar a fost show.
Multumiri lui FLY |
Quote:
intelegere ca tu sa te dai cu sunny... dar atat nu mi-a placut ca nu ati fost corecti:P PS( nici eu nu eram la fel ca la braila am venit cu mici modificari...) |
ce a fost a fost, nici la mine, la grupa D, nu a fost corect ca am fost pus sa ma dau cu vr6-le care a stat o tura, normal si corect era sa nu mai participe, si nu m-am dat odata, de 3 ori !!! ;) probabil se astepta lumea sa ratez o treapta si doar doar urca el mai sus in semifinala. in fine, vreau si eu filmul cu finala de la D daca il are cineva. va multumesc.
|
Acel om cu vr6-ele a cerut asta in mod expres..........oricum nu mai conta cele 2 dati de dupa prima(daca intelegi ce vreau sa spun)!!!!!! Te-ai dat prima data .....ai castigat.....Bravo~!!!!!!!!
Celelalte 2 dati considera-le un fel de libere, daca te batea nu urca mai sus!!!!!!!! Numai bine!!!! |
ACESTI FRUMOSI NEBUNI , INDRAGOSTITI DE VITEZA (Articol aparut in ACUM)
http://www.acum.com.ro/index.php?opt...0900&Itemid=34 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning