![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
Cat esti dispus sa dai pe 4 jante identice second-hand, in stare buna?
fa niste poze la ele si apoi discutam de pret... |
Quote:
|
Sincer nu recomand cotiera.
Adica este foarte faina si comoda insa este putin naspa cand se rabateaza scaunul :). eu am avut-o pe masina, in poza pusa pe pagina anterioara si pana la urma mi s-a rupt suportul de tot. Cautati ceva ingust ca sa intre acolo daca totusi vreti Morph asteptam jantele viitoare cat mai curand ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu daca mai iau...
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ba dute, nu te cred!!! Tu vb. serios??? WTF??? DC??? Serios vorbind acum...inteleg ca masina are niste probleme serioase sau...nu o poti vinde intreaga de o vinzi pe bucati...detaliaza din ce cauze ai luat aceasta decizie si acum la fel de serios vorbind ia un pix si noteaza:
-Bara spate---> morpheusmaster -Praguri---->morpheusmaster -Eleron---> poate tot morpheusmaster, se mai gandeste Astea SIGUR ti le iau daca te hotarasti sa o dezmembrezi. Daca te hotarasti sa o vinzi poate facem o combinatie si iti dau bara mea spate si imi dai bara ta (caut bara de sporting de mult timp) si imi vinzi pragurile, eleronul. SINCER, nu cred ca cine tio cumpara se uita "hmmm...da nu are bara de sporting...hmm da nu are praguri". In mod sigur ai sa faci cum a facut si 1 prieten, a vandut masina la un mosneag...sau tu ai sa prinzi o tanti...pentru care o sa fie tot acelasi drac... In concluzie la ceva piese te combini cu mine fara nici o problema. Iar daca o vinzi pana la urma...poate ii vinzi tu jantele tale lui tedibrik (si il faci fericit)...eu iti vand tie jantele mele si iti scoti banii pe ele la vanzarea masinii (ca are jante din aliaj si e un + si asta) si astfel ne combinam, ne ajutam intre noi... |
1 Attachment(s)
hop si eu :D
|
Bine ai venit prietene...spunene povestea ta...detalii :)
|
Quote:
Nu e vorba de probleme serioase. Chiar rezolvasem o parte din ele: anvelope noi, kit ambreiaj nou si mai multe alte chitibusuri. Altul e motivul. Deci, pentru piese de Seicento vb pe privat cu doritorii. Nu trimit prin curier, cine vrea sa cumpere vine, vede si cumpara sau nu :-). |
7 Attachment(s)
Niste poze.... ca sa va faceti o idee. Vorbim pe PM despre ce mai este available ;).
|
Lasa ca vorbim pe mess...daca raspunzi :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning